Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zdaj na TV – matka od Dončića

Zdaj na TV – matka od Dončića

Zdaj opleta mati Luka Dončića. Vsa sanjsko……. itak. Pri Zvezdani.
Mamo občudujem. Jasno tudi Lukca.
Samo ni mi jasno, zakaj sta očeta čist odpikala. Pa če ga je že tastara – zakaj tudi Luka.

Tak da vedno je nekaj. Pa imaš keša za cel lajf…….. ni pa ata. ZAKAJ? Si lahko srečen?

Goran Dragić nima teh težav. Ima top starše za sabo. Isto drugi (npr. nogometaši, ko uspejo najprej kupijo staršem hišo, avto…. :))

Zakaj je Luka odpikal očeta? Kako se je končala ena tožba…. k je bil osumljen foter, da bi služil na njegov račun? Pa ga je mati takoj prijavila… hehe.

Mamina taktirka. Upam, da ne bo Luki kdaj žal.

Nekaj glumi, da mu kuha govejo juho. LOL
Kot da ne vemo vsi, da živi s punco. Tudi v ZDA ne živi z mamo. Ona se pa obnaša kot da je en frocek, star 5 let.
Ženska ga je pustila samega v Španiji kot otroka. Dokler ni začel služit denar, ni imela potrebe, da se preseli k njemu. Potem pa se je preselila k njemu, da ima kontrolo nad njegovim denarjem. da mu kuha? niti ne, bolj da se goni po fitnesih.

Pa naj mu že neha svetit in naj se umakne tja, kjer ji je mesto. Njen sine je polnoleten in ima resno punco, ki mu tudi kuha.

Izgleda zelo čudno, staro. Saj ni veliko čez 50, ali celo samo 50.

Kakšna usta ima?… kot bi imela raztegnjena čez cel obraz.
Zaradi mene je lahko še do pokoja z njim, če ji paše, ker tako pljuva druge, samo ljudje si pa lahko mislimo svoje o tem. Tudi jaz si…

Ni še 50. Letnik 1974 je, tako kot fotr Saša Dončić.

Ni še 50. Letnik 1974 je, tako kot fotr Saša Dončić.
[/quote]
U, madona, fotr zlo slabo zgleda, ce sta res iste starosti. Dalec od urejenega.
Stikov pa nima, ker ju je zapustil in nista imela stikov – bi bilo cudno, ce bi se pa sedaj spomnil nanj, ne..

Kakšna usta ima?… kot bi imela raztegnjena čez cel obraz.
[/quote]

Jaaa, lica pa taka ko dve pleterski hruški. 🙂

”Sem imela salon in sem stranke naročala samo, ko je bil Luka v vrtcu ali šoli, da sem se lahko ukvarjala z njim” Kakšna pr*sica je ta ženska. Še lastno mamo je zatajila. Lena, gnila. Zdaj pa še spaka.

Kdo ga je pa v Španiji rihtal, skrbel zanj. Takrat je bil še skoraj otrok.
Pa ga je kar pustila??
Ja, sedaj je denar nanjušila, seveda.

Fantki skrbijo za mamice.
?

Omg.
Verjetno ni lahko, če mama nadzoruje vsak tvoj korak.
In ponosno razlaga vsem to naokoli.
Pri tvojih 15 ih, kaj šele, če to dela tudi 7 let kasneje.

No, v isti sapi pa se voditeljica “posmehuje” Cankarjevi mami.

Kako veš, da mu resna punca tudi kuha?

On je velik, pa veliko poje. Zato mu morata sedaj dve kuhat. V Španiji je bil še mali, pa je tisto iz menze zadostovalo. 🙂

On je velik, pa veliko poje. Zato mu morata sedaj dve kuhat. V Španiji je bil še mali, pa je tisto iz menze zadostovalo. 🙂
[/quote]

Kdo je za fanta skrbel v Španiji. Mati ga je zapustila.Oče se je ukvarjal s športom.

Punca da mu kuha???!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄 Njena naloga je samo ena in edina in sicer, da skrbi za lepoto svojega obrazka in teleščka!😄😄😄😄 Prav punca bo kuhalnico v roki držala, ja!!! Ste eni naivni, kot da vas je mami včeraj na svet izstrelila.

Punca da mu kuha???!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄 Njena naloga je samo ena in edina in sicer, da skrbi za lepoto svojega obrazka in teleščka!😄😄😄😄 Prav punca bo kuhalnico v roki držala, ja!!! Ste eni naivni, kot da vas je mami včeraj na svet izstrelila.
[/quote]

In ko se mu dvigne, da nožice narazen! To je pa pol res vse.

Vse se vrti samo okrog hrane. 😅

Ko pride sodelavec z morja, najprej pove kaj so tam jedli. 👍

Saj vem, da moramo tudi jest, a vseeno …😜

Sem si zdaj ogledala oddajo.
Zdaj lahko rečem le, da sem se o njej motila. O tem kakšna je sem sklepala po videzu (cela umetna), kar je bila napaka. Je pametna, srčna, sočutna in prijetna ženska. Kapo dol.

Zakaj ne omenjaja fotra oz bivšega pa je njena stvar, ima 100% razlog za to in toliko dostojanstva, da nam ga ne razkrije.

Mirjam, vsa čast in vse dobro!

Kaj so imeli ni nasa stvar. Kako imajo tudi ne. Sodite in pametujete o stvareh, ki je za vecino nedosegljiva v vasi (nasi) povprecnosti in jih nikoli ne boste mogli obcutiti. Z njeno pomocjo in podporo je tam, kjer je in res upam, da je ne vec ganejo vsi omejeni komentarji.
Zase dvomim, da bi lahko zbrala toliko poguma, zato jo obcudujem. Veliko vsega, casa, denarja, trpljenja, odrekanja je vlozila, da je lahko uspel. Zelim jima veliko srece, uspeha, zdravja in brez poskodb.

Že leta 2017 praktično ni imela nobenega prometa s salonom, feb 2019 ga je zaprla. Torej se šlepa na sinov denar in tako bo počela še naslednih 20-30 let.
Še en od nadvse ljubeče mamice uničen otrok.
Pa še ena lovska, da skrbi za sinove posle. Kako pa, a je pravnica ameriškega prava, se spozna na ameriško davčno zakonodajo,… ???
Skratka, pogoltna in dušeča mamica. Da se je šla še pogršat pa pove o njej čisto vse.

Najboljše je bilo tisto, ko je Zvezdana vprašala, če ima Luka še kakšno ljubezen.
Človek bi mislil, da bo ja izustila, da ima dekle, s katero živi in ga v vsem podpira in s katero se poznata že od 12. leta. Ampak ne, zanjo je samo mati in sin. Niti fotra nima ta otrok v njeni glavo. Katastrofa. Žal jo je Luka spustil preblizu, da mu ureja posle in ne bo se je mogel znebiti. Nikoli ne bo mogel imeti normalnega družinskega življenja kot ga ima recimo Dragić z ženo in otroci. ona ga bo vedno spravljala v neko navidezno odvisnost od nje. v resnici pa je ona prisesana na njegov račun vse odkar je začel pri realu za igranje prejemat plačo.
Precej žalostno vse skupaj. Pač klasična zgodba manipuliranja z otrokom med ločenima nekdanjima zakoncema. S to razliko, da je tukaj posredi več denarja. Ampak luka ni več otrok. Lahko jih vse odpika.
Ta mama ne bo nikoli rekla ene pohvalne besede o bivšem. Ne, raje bo prodajala zgodbice, kako je ona sina spodbujala v šport, s tem ko sta se rolala. LOL
Na srečo je uspel v košarki in je stvar precej očitna- njegov navdih je bil oče, ne mati. Pa naj ona obrača kakor hoče.

Alko prešuštvo- alko prešuštvo in tako dalje… Poglej si ga – za svoja leta je precej “zgonjen od alkota i ostalega, plačuje svoje grehe”…. Mnogo več let kaže, kot jih ima dejansko -sta z Mirjam isti letnik, sta bila sošolca v srednji šoli.

Verjetno se tudi Luka na nek način tega srauje kaj je počel mami – dovolj je star, da razume, kaj pomeni prešuštvo.

Ja, sin je ze prakticno miljonar, ona naj pa za jurja al pa dva delat hodi? :))))

A dejte no, lol, valda bo lastni mami zagotovil udobno zivljenje, ce je poln kesa. Jaz bi ji ga tudi, halo?! Njej najprej v bistvu 🙂 Pa vsak normalen bi to naredil.

Puhlogalava ločena lajdra, popolnoma nora psihopatka, Zdaj pa sploh, ko ga serje na sinov račun..

Še dvakrat gre na lepotni poseg pa bo imela lica kot brata Bogdanoff.

New Report

Close