Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj pa imam dovolj tega teženja s tekom – TEK NI NARAVEN!!!

Zdaj pa imam dovolj tega teženja s tekom – TEK NI NARAVEN!!!

Mene predvsem to zanima ali je res toliko zavaljenih, nevoščljivih, nefitn mon tu gor?
Ali vse te nebuloze piše samo ena pod različnimi niki?
Ker takole pisanje lahko spravim skupaj le nevoščljiva, zastana, okorna mona, ki ves ljubi prosti čas zabije za net in TV.
Zdaj pa upam, da je tu gor le ena taka z več niki, da ni res več takih mon?

Če ne športaš,je tvoj delež maščobe sigurno prevelik. Pomembna je maščoba, ne kg. In če ne športaš, jo je verjetno kar nekaj.

Ja, okorne mone, ki niti za busom ne morejo steči, so se spravile na tekače in kolesarje.
Potem pa vidiš kako par metrov naredjo in so vse rdeče v obraz, zasopihane. Pripeljati se morajo do vrat trgovine, ker pet korakov ne zmorejo.

debele zamaščene mone proti tekačem, vegetarijancem, kolesarjem…. skratka proti vsem ki so drugačni od njih.
najbrž bi hitro spremenilo mnenje ko bi jih nataknil na kito kakšen poskočen, športni vegetarijanec 😀

No,smo že pri tekačih….. Ljubljanski maraton se bliža 😛

V bistvu sem že dolgo nazaj shujšala za 20kg in sedaj držim teh 53kg, s športom se pa ukvarjam tam 2-3 krat tedensko, kolesarjenje ker teka ne maram. Postavo imam pa da se pohvalim malce manekensko:) Jem pa disciplinirano aja pa še vegica sem…tako da ja dejte me sedaj skritizirat koliko sem grozna, grda pa še vegi ufff meat meat haha

Vi kar tečte samo nehajte nam normalnim težit! In pojdite tečt v gozd, kjer ni ljudi ne pa po sprehajalnih potkah, da mi prismrdite mjimo in skoraj bruham od smrada! Pa svoje glupe marataone izvajajte po ggozdu ne pa da je treba ceste zapirat zaradi take blesarije in človek ne moem do lastnega doma prit!

To sem avtorici zgoraj tudi sama napisala, pa je demantirala. Kako že pravijo o tisti mački, ki jis topiš na rep, pa zacvili?

aaaajuu, torej kolesariš, torej športaš. Potem tako ni problema. Problem je v monah, ki se zgražajo nad kolesarji in tekači.

Grozna, grda, vegi, malce manekenska, to ne vem, ker ne vidim, ne morem sodit. Imaš pa nekaj psihičnih težav.

Popolnoma prav imaš ! Naravna je hoja, hitrejša hoja je najboljša za organizem. Dolgotrajen tek pa prej škodi kot koristi.
Slab je za srce, meniskuse in hrbtenico! Pa saj jim ne boš dopovedala:((

Pir na pir, ja tale infarkt in par drugih je sigurno ista oseba.
Glede na nebuloze, ki jih piše, težko verjamem, da je še kaka mona taka.
Verjetno je zagrenjena, zavaljena mona, ki jo je mož zapustil zaradi fletne tekačice in se zdaj tu gor znaša.

Ja, to bo. Monam dedci uhajajo za tekačicami pa so besne.
A so vam že ušli z mladimi vitkimi tekačicami ali vas samo varajo z njimi?

Pišem samo pod infarkt, kaj misliš, da imam samo jaz možgane tukaj, o ne, nas je več takih brez skrbi, ki uporabljamo zdravo pamet. Zdaj pa čuuuuuš!

Popolnoma prav imaš ! Naravna je hoja, hitrejša hoja je najboljša za organizem. Dolgotrajen tek pa prej škodi kot koristi.
Slab je za srce, meniskuse in hrbtenico! Pa saj jim ne boš dopovedala:(([/quote]

Veliko bolj zdravo za srce in hrbtenico je sedeti v nedogled za računalnikom, a ne?
Joj kake pametne mone.

Ja, če pa pišeš pod le enim nikom infarkt, potem je pa kriza. Potem je pa res tule leglo zanemarjenih mon.

Moj mož ima rad prave ženske z oblinami (ne špehom in ne predebele!) ne pa napol moške ženske z mišicami in kitami. To privlači samo pedrajse ne pa normalnih moških!

Uf spet so prišle na plan zaplankane in debele mone.

Ma ne mi rečt. Pojdi pogledat sliko od Nene Muršič – športnica, mišičasta, kitasta. Pa jo je dec zapustil zaradai ene debele! Vse jasno. Moški imajo radi prave ženske z oblinami ne pa neke napol moške napol ženske stvore.

In zdaj, ker je neki Neni ušel dedec, posplušueješ na vse?
Ja, mi je jasno kaj si hotela povedat. Hočeš povedat, da si debela in da se ne bojiš, da bi ti moški ušel, ker je neko Neno zapustil zaradi debele ženske.
Očitno moraš biti fejst zagrenjena, da take traparije pišeš. Pa pravijo, da so debeli dobrovoljčki. Ti očitno nisi zadovoljna, čeprav si debela. Daj nasmeh na usta pa bo bolje.
Te mož vara? Ali si pa mogoče že vrsto let samska?
Saj bo bolje, samo nasmehni se in ne zganjaj nevoščljivosti.

Moški imajo radi ženske Z OBLINAMI NA PRAVIH MESTIH! Ne pa debeluhinje, to pomeni da imajo radi postavne, suhice z oblinami. Ta debele pa moški že od nekdaj izrabljajo za praznjenje zato jim je vseeno, da bi se pa s tako kazali okoli, ji kupovali stvari pa ni šanse.

Ej, ti infarktet, očitno bereš rumeni tisk, da se ubadaš s tem, da je neko žensko zapustil tip. Je to neka kvazi znanna Slovenka ali kako?
Namesto čenč, raje pojdi na sprehod in ti bo šla kaka kg dol, da ne boš tako zagrenjena.

Sem totalno nešporten tip. Ampak odkar zadnje leto tečem vsak dan pol ure, sem manj depresivna, polna energije, z bistrim umom-skratka dan, ko ne grem tečt, prespim. Resda imam tudi nizek pritisk in mi tek že pri tem pomaga ‘zasvetliti’ dan. Da pa potem lahko še z veseljem brez slabe vesti pojem pol čokolade mi pa še bolj prija!

:))))
Moški imajo radi…. kr neki:). Vsak moški sam zase ve kaj ima rad in to se ne da posploševati. Tako kot vsi tekači niso kitasti in izsušeni, vsi moški nimajo istega okusa za ženske. Sama tečem 3x na teden in nisem niti približno izsušena. Ko bom šla danes na PST, bom prav pozorna na tekače/tekačice. Do danes nisem imela občutka, da same kite letajo naokoli.

Kaj če bi vsi najprej pred svojim pragom pometli in uživali v stvareh, ki jih počnete, pa naj bo to sprehod, tek, branje ali pač ležanje pred TV…. pač nismo vsi enaki.

Manca

Slab je za srce, meniskuse in hrbtenico! Pa saj jim ne boš dopovedala:(([/quote]

Veliko bolj zdravo za srce in hrbtenico je sedeti v nedogled za računalnikom, a ne?
Joj kake pametne mone.[/quote]
Šavra :)) Še brat nisi sposobna v celoti… s takimi se ni vredno ubadat:))

New Report

Close