zdaj pa mi je dokur….
evo danes pa je vsa stvar sodu izbila dno!! zdaj pa imam dost tega avtomobilizma, nafu.katorskega. vsi ti novinarčki so taki nafu,katorji in mutibariči!!!!
kje se da sploh pridobiti podatek za novi model VW MULTIVAN kako ima zadnjo premo rešeno. seveda nikjer!! ker ima lepo skrito poltogo premo zadaj!!!!! SRAMOTA!!! to pa nikjer ne napišejo. vse teste sme pregledal na autobild, auto zeitung, pa tuje tudi. pa nikjer niti besede o tem podatku!!! samo primerjave z mervedes V classe. a tega pa ne povejo. mercedes pa ima večvodilno premo ali pa blazine!!!!!!!!!! KAKO SE MI JE ZAMERIL VČASIH MOJA NAJLJUBŠA ZNAMKA!!!!! ŠE DOBRO DA VOZIM MB!
O zate? kateri man?? pri manu mi je zelo všče njihova mavrična kombinacija na sedežih. torej ta rumena oranžna in rdeča na sivih sedežih. to mi je res zelo všeč. tudi vozila so kar dobra. zdaj če so boljša od MB to ne morem trdit. premalo jih vozim. je pa zanimivo da nekateri berejo MAN kot man eni pa EM A EN . NITI NE VEM KAKO JE PRAV.
sploh so mi testi gospodarskih vozil veliko bolj! tukaj pe edino ni heca, ker se ve da se kupci spoznamo in nam ne fuflajo neke floskule. ko je denar v igri, ko mora neko vozilo zasluzit in se ne kvarit pol ni prostora za neke kvazi amaterske prepisovalce. v takih revijah še imajo novinarji sapo, da kaj okurcajo!! ker za osebna vozila smo že davno zgubili moralo!!!!! SRAM NAJ JIH BO!!!! niti en novinar ni vreden pol pi.de mrzle vode!!! niti en!!! od nemških do britanskih, tu pa tam kakšen poljak ali hrvat celo, kaj povep o resnici. recimo vrele gume. ostalo pa je vse propaganda!!! v gospodarska vozila pa si ne upajo spustiti a ne?? šalabajzarji.
bo treba neko oddajo naredit pa dat naslov avto malo drugače!!!