Zdaj pa res grem!
Ti pripopal enga vrocga lupcka za lahko noc, si to hotela reci?
********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
In seveda ti vracam jih več nazaj*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Sem kaj pozabila ?
mu bomo uhe navili..čaka se naj..oh ti ježek ti!!!
Zajček čakaaaa čakaaaaaaa čaka…bemti!!Sej res Mariči ke si? Pa ja da ne spiš??Pa koštrunc je kr pod krpe potegnu brez lahko noč!!
HValabogu to je nekaj najlepšega..ziher pa počas..
Aha sem deklica mlada vesela..sem pravo slovensko dekle..kot tičica rada bi pela..da bi daleč razlegalose…tralala tralala trala-la tralala trala tralala tralalala..uh zdej bodo pa res rekl da melunca nosi..Bo treba nehat..ježek dej povej…a bo al ne bo!!
K jest tega za nč na vsetu neb hotla zamudit a ves..Pa lahko kr mal sedem pa še počakam..kaj???