Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj pa resno. Človek ni vrednota

Zdaj pa resno. Človek ni vrednota

Od kod vam ideja, da je človek vrednota.

Vaši otroci so mogoče vrednota vam, meni predstavljajo problem. verjetno bodo na socialni, narkomani, propalice. Mogoče bodo sobarice v Avstriji. če bodo imeli srečo. šele, če bo kateremu uspelo postati zdravnik recimo, bom rekel, vsa čast.

Ljudje ste večinoma problem. Z vami so problemi.

Problem nehate biti, če imate reicmo par sto jurjev premoženja in ste sposobni sami skrbeti zase.

Dokler pa visite na državi ste problem.

Se sploh zavedate dejstva, da ste problem?

Tudi ti si človek. Največkrat ljudje sklepajo po sebi…očitno se ne ceniš. Najprej delaj na sebi, potem se vtikuj v druge

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 09.06.2025 ob 23:06

Od kod vam ideja, da je človek vrednota.

Vaši otroci so mogoče vrednota vam, meni predstavljajo problem. verjetno bodo na socialni, narkomani, propalice. Mogoče bodo sobarice v Avstriji. če bodo imeli srečo. šele, če bo kateremu uspelo postati zdravnik recimo, bom rekel, vsa čast.

Ljudje ste večinoma problem. Z vami so problemi.

Problem nehate biti, če imate reicmo par sto jurjev premoženja in ste sposobni sami skrbeti zase.

Dokler pa visite na državi ste problem.

Se sploh zavedate dejstva, da ste problem?

Res je. Nesrečna tista, ki te je rodila.

Nehumanost je problem, ne pa ljudje, ki nimajo sreče in pristanejo na socialni pomoči. Ko bi vsak človek dozorel v čustveni in sociani inteligenci, ne bi bilo revežev, ker bi obstajala pravična delitev dobrin. Ko imajo eni preveč, imajo drugi premalo. Na svetu je dovolj dobrin za spodobno življenje v višjem srednjem razredu celotne svetovne populacije! Samo da prevladuje egoizem, ki je sod brez dna, in je kakor je.

Ti to resno? Ti??? 

A to pišeš sem sebi, bebo? Vemo da si bil, si in boš vedno problem. Sam sebi in vsem okoli sebe. Veš kaj ti je storiti, ali pač?

raje počakaj da upihneš še par svečk predno modruješ. nisi še tam.

Jaz nisem problem, ampak sem napaka pri delu.

Tebi koza ni prav. Enako velja za tvoje vrstnike tukaj, saj vejo kateri so

Jaz pa se z avtorjem strinjam. Dolga leta sem verjela, da smo znotraj države zaščiteni, na varnem, za dobro delo nagrajeni, za nas pa je dobro poskrbljeno. In potem pride kruta realnost…

Praktično vsak dan beremo opozorila o hrani; ta izdelek odstranjen iz prodaje zaradi pesticidov, oni je kancerogen, tretji ima spet preveč…

Bolj, ko delaš in si priden, večje davke moraš plačevat, plača pa na splošno mizerna. Se ti bolj splača bit brez službe, država pa s poviševanjem pomoči to le še spodbuja.

Človek je napadan s strani ciganov, ilegalcev in kriminalcev nasploh, pa se ne zgodi nič. Njim namreč, nam se je napad že zgodil.

Kar naprej poslušamo, da imajo ilegalci pravico prit k nam, imajo pravico do naše pomoči, imajo pravico dobit nastanitev… mi pa očitno nimamo nobene pravice do miru, blaginje, poštenega plačila za delo…

Zelo očitno je bilo realnost videt v času kovida. Prerekali so se, kakšno zdravljenje je pravilno in kakšno ne, ceplenje ja, cepljenje ne, aspirin ja, aspirin ne… ko pa so ljudje umirali kot po tekočem traku, se je enostavno skomignilo z rameni, pač eno, deset, tisoč življenj manj, pa kaj.

Tako da ne, človek danes zagotovo nima nobene vrednosti. V Evropi pa še toliko manj, saj se trudijo izbrisat, dobesedno zradirat celotno belo raso, vso našo zgodovino, ves razvoj zadnjih stoletij. Ker danes človek ni vreden nič, to pa zato, ker se sami ne cenimo, zase ne naredimo nič.

Agata,

AVTOR TRDI – VSE JE TREBA POBITI, ki ne prinašajo dobička!

Tako je tudi v islamu. Če nevernik ne zmore plačevati džizije ga ubijejo, ker nima več zaščite.

BRAVO KRETENI. ŠE SVOJO LASTNO SMRT BOSTE LEGALIZIRALI.

Idioti brezglavi.

Z denarjem, ki se ga pokrade, bi vsak dobil eno stanovanje zastonj v celi Sloveniji. In tako bi moralo tudi biti. Ampak kako bi bil pa pol vsak tujec priviligiran? Ne gre.
Zakaj ne?
ker islam jasno uči: vojna je prevara in vse v tej državi je finačna prevara.  Zato oni dobijo, vi pa ne.

Ampak tega vi ne dojamete in nikoli ne boste. To je cel sistem, parazitski, ki uničuje od znotraj. To jaz sedaj razumem, ampak je prekleto komplicirano.

New Report

Close