Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zdaj pa še nekaj dobrega – nepričakovano sem dobila stavo… :-)

Zdaj pa še nekaj dobrega – nepričakovano sem dobila stavo… :-)

Torej, če bi stavo dobil on, bi lahko cel teden z mano počel karkoli….RES karkoli….in bil je res prepričan da bo dobil stavo, jaz pa tudi! :-)))
Ampa – stavo sem dobila JAZ! Torej lahko en teden počnem z njim kar hočem, ustreči mi mora v vsem. Prosim vzemite na znanje, da je včerajšnji dan že šel po gobe 🙁 Pa še tista srčna zadeva me je vrgla iz tira….

TOrej …res sem bolj kot ne brez idej….žalostno vem… ampak upanje umre zadnje , a ne?
Zato prosim: moški – ideje, katere ”ukaze” bi z užitkom izpolnjevali, ženske – kaj najbolj pali?

očitno sem res že malo zarjavela……imam idejo s kroglicami, ampak po tistem ko sem tu gor brala o pravem ginekološkem posegu..hja, ne vem če bi …..potem analno….samo tu moram biti pa jaz že zeloooo not…vlažna pa to, drugače ne bo šlo.
Kaj pa vem..kakšno igranje s hrano, vodo, ledom, ….hmmmm…vprašanje če bo pravi čas in ambient…za tole.

NE vem, ne vem, rada bi res nekaj…pravega no, nepozabnega, saj veste, da si bo še žele staviti z mano, ne pa da si bo mislil kaj a to je to?
Naj še dodam da nisva tako zelo dolgo skupaj, tako da kakšnih kočljivih situacija ne bi povzročala…sva pa zelo odprta, direktna, ni naju sram no.
Hmmm….lahko ga pošljem v sex shop po…..kaj? :-))))

Torej, ideje na plan. Fulllll vam bom hvaležna!!!!!!!!!!!!

hahahahah……dobra sta! Uživajta!

Ne Acjom………idejo mi daj kakšno!!! Ful te rada berem, daj no!!! 🙂

:))))))))) ma, jaz sem zadnje mesece brez idej………..

Zdaj pa res ne vem – najprej sprašuješ kaj pomeni njegovo hvalisanje, zdaj kako naj bi ga presenetila! Jasno kot na pladnju je, da je zgornji post le kost za glodat:-))) Ampak jaz je ne bi, vsaj ta trenutek ne, imam veliko pametnejšega dela. Tebi pa dober tek!

Ja, kaj ko bi šla namesto v sex shop v mesnico? Po pol kilograma možgan morda?:-))))))

Pa brez zamere dekle, saj bo boljš

hahahahahaha,dobra ideja tole. Možgani z jajci.

:)))

1. naj gre po lučko v trgovino in ti muco znjo obdela…noro dobro

2. ja sex shop, sam tam je pa tok enih stvari, sej sploh ne vem kaj bi ti svetovala, recimo prstan za na tička, ki ima kot dodatek en tak izrastek ki ti pride na ščegetavček in vibrira, je fino za oba, ker tudi on čuti vibracije.
potem imaš polno enih pripmočkom, recimo metlček ( MORA BITI NAMANJŠI), ki ima kot dodatek štrikec in na koncu enga tazga malega analnega dildota, no in to si napedenaš na ščegija, dildota v ritko on pa nate…in umreš od luštnega!

3. če bi pa moj zgubil na stavi in bi lahko z njim počela kar bi hotela …hihih bi moral vsak dan zglancat eno sobo ;))) potem pa še posteljne igrice.

:)))
uživaj

Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

New Report

Close