Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj zaori pesem o svobodi!

Zdaj zaori pesem o svobodi!

En kurc!Svoboda je šla,svobode ni več!Nanke Laure! 🙁
Saj bom še v depresijo padu,preden bo ta klinčev ponedeljek!In včasih sem se jih pa tako veselil!
An do penzije mi fali še…..ojej enih 20 let!!!! :-((((
Grem pogledat ,če je negozio od žene še odprt,da se malo v dobro voljo spravim..;-)))))

ma nehaj no..ne seri..ti sploh ne ves kaj bi rad…bi rad sel u sluzbo..sedaj ko pa gres pa javskas..nehaj..in bodi dec!

Lubcka..pa lepo ninaj!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

bom spremljal tebe drugo leto ob takem dogodku….pa da vidimo!
Cmoka na rito!

To ni enako…saj ves zakaj…eno je ce delas za druge..eno pa ce delas sam zase…ni tako?! Saj bo vse okej..no…bos videl…cmoka

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ljubčka!
In čimmanj misli na postavne(in lene) Dalmatince tam dol….in čimveč misli na nas,forumaše,ki ostajamo…
😉

Kako je šlo vse danes, prijatelj dragi?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

E,moj dragi Saško!
Kao naj bi bil v ožjem izboru….pa se je izkazalo,da eni pojmujejo ožji izbor zelo široko!
No ja,ni še nič izgubljenega,ker se bodo šele kasneje odločile!Štiri pičke namreč!Sam tista,kr me je zasliševala…morilca,posiljevalca,kurbirja,gnoj,govno,ta zažgano bišteko…no tista je bila še najbolj prijazna!Ostale so gledale ku daljnovodi od 110 KV dol pr Divači!
Mislim,da če bi se jim do nazga sleku,bi imel več šans!
😉
Hvala Saško za skrb!!!
🙂

kako dolgo pa si bil brez službe? kaj si pa delal?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Moja Pepelči!Kar dolga štorija!Eno leto sem zdaj doma…po 18-ih letih dela!
Pa me zdaj bolj stiska it delat,kot takrat,ko so me skenslali!
Cmoka Pepelči v BK!
🙂

New Report

Close