Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj,ko čakam

Zdaj,ko čakam

….da mi vsi moji protivirusniki,protivohunčniki in protispamovci preskenirajo to mojo ubogo kišto….mi je padlo na misel……ker je pač pomlad in se mesec maj bliža……, da sem včasih znal naredit piščalko iz lesa.
In tega zdaj ne znam.
Pa sem žalosten……ker se ne morem spomnit,kako se to dela….se pa spomnim,da ni tako težko.
🙁

Eh, zdaj si kar domišljaš, da ne znaš….moraš poskusit, potem pa kar gre od rok….

Tako je ponavadi, no…

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Domišljam si že…vem,da rabim nožek…pa se mi zdi leskovo vejo…..pa vem,da je treba neki tolčt po lubju….pa neki zarezovat….mater…ne spomnim se!!!
Grrrrrrrrrrrrrr!
Ma komu mar!

Tolčt…aja…

Sem misla, da je to tak nežn del…piščalka da tak nežn zvok…

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Seveda da lep zvok…in jaz tega ne znam več nardit.
🙁

Ja zdaj si se mi pa zasmilu…

Mastbožja…jaz ti pa ne morm pomagat…

Jaz še nikol nisem kaj tako ličnega kot je piščalka zmodelirala s svojimi prsti….

….se nobenmu smilit!
Počakam na koga,ki mi bo povedal to,kar sem pozabil.
Ti se pa ne sekiraj.Že to,da bi rada vedela,kako se to naredi…..je lepo.

Eh, saj nisem misla, da se mi smiliš….tako vzvišeno.

Ja, veš, da mora bit zanimivo če znaš frulico z pipecom izrezlat….a ne, da mora bit pipec za tak del?

Se mi zdi,da se beseda nekaj na PI začne.
Lahko bi bil tud pimpek.Kaj misliš?
😉

A pimpek….dej bot resen…:))))

No mislim, da je pimpek uporabna stvar za kaj drugega …

Frulico pa naj rezlja pipec!

Sem usekal mimo!
Ampak si ga pa le omenila….hehe!
😉

hehe…..

A drgač pogosto…mimo sekaš?
:))))

Ponavadi sam mimo seksam,hehe!
;-)))

Mimo seksat pa jaz ne znam! Kok kej to zgleda?

Pridi k meni….pa demonstriram v live.
😉

daj pridi ti k meni….pa demonstriraj tu..:))

Hehe…

Sem kar pogosto tam….hmmm…kje pa si sploh doma?
😉

Ja ene 10x sem ze napisala SV Štajerska….

aja si verjetn mislu bolj natančno….

avtomobilska oznaka na tablicah pri nas je CE….

Sorry.Bom še ene dvakrat pozabil…..pol bom pa vedel,da sem pozabil.
😉

hehe….

Ti pa res ni tako pomembno, da bi moral “pamtit” v prvi vrsti.

Jao, to je pa treba videt, si namreč ne znam predstavljat!!!!!!!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Eh, jaz pa sem te že hotela v mojo čajnico v MB povabit….
Ti pa sploh nisi moja soseda…

Aja, kdo je danes koga pri nogometu namahal – moji tvoje al tvoji moje? Sem nehala spremljat, ko “sem” vodila 1:0!!!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

saj sem lapsus napisal,zdej šele vidim!
Sekam bi moglo pisat!
No,tko je,ko sem pa s seksom obseden…
;-))))

Jebat ga!Me je začel EMŠO basat…
🙁

New Report

Close