zdajle pa res rabim vaše odgovore..
Namreč danes ni polna luna , pravijo pa da bo jutri ali kdaj nekaj kao četrt lune pa to. Pa zdej ne vem , ali je kriva vročina al kaj , ampak folk je znorel . Pizdijo ke v tri dni , vsi bi se neki kregal , vsak mi hoče solit pamet , še tisti ki pojma nima kako in kaj . Hej , ma res , še čudno da me ni zvilo. Najprej sem bila malo obupana , zdajle mi gre vse to že na smeh…resnično na smeh . Ja glih vsak no , neki teži pismo rosno..
cmoka gmajni mojemu svetu:)))))))))) kjer je moj azil ..
Hmmm, čudno…. pr nas je blo pa kar neko tako prijetno zatišje, sicer dela še vedno ne zmanjka…. ampak glavno je, da so glavni na dopustu, pa se da lepo delat… pa da so stranke na dopustu in niso non-stop tok-tok na vratih….
Samo, če je pa jutri luna…. ne daj bože, da se ta mir sprevže v kaos…. ;((((
cmoka v tvoj zajčnik
Hej, folk, tudi pri nas je vrelišče čez pokrovko, gre že eno malo čez… pa tudi ne vem, ali je to vročina, ali je to ….. tisto … ali je tisto …. to …. skratka, norim in ko enkrat znorim, gorje svetu …..
Ej luna jih res mece..no ponavadi en dan prej…ampak mislim pa , da je tu še vročina..pa vsak bi rad cim prej u hlad..pa domov..ali na dopust..,ma tja nekam..in to je to..ma zajci moj..saj bo bolje..ja smeh je najboljsi za tako situacijo..kaj se češ pizdit na njih..bit tak kot oni..nasmej se..in mogoče nasmeh dobis se nazaj…cmokico
Ne, ne težiš . Če mi boš ti recimo nekaj rekel , da ne delam prav , da se z nečem ne strinjaš kar počnem , sem sigurna da boš to storil le z enim razlogom . Nesebično pomagati meni in jaz bom tvoje ” karanje ” mene vzela resno in se zamislila kaj ne delam prav , pa skušala to popraviti , ker vsi nismo sami sebi zadostni in pametni..
Ko pa mi neki tupi nekdo , ki mi ne da niti možnosti , da se branim z argumenti , ali nekdo , ki je pač ta dan samo vstal na levo šapo , no to je pa že preveč ..
In ker z leti tudi zajčki dozorevamo in se kalimo , potem pač razumemo , da se trga še komu :))
Sp , hehe..zgodilo se je tebi neki lepega danes anede . Juhu , sem vesela , da si vesel ..
kiskka ***
Ja veš , ti povem sonči , da sem bila izredno prijazna ..nisem se spustila na njihov nivo.
Najprej so me skoraj oblile solze , pol sem pa rekla , ma saj so usekani al od vročine al lune ne vem , enostavno tokrat sem jih presegla..z razumom .
Ampak , da se tkole masovno trga en dan večim je pa tud kriza :)))))) tudi za nas normalne..
nočko in cmokaaaaaaaaaaa
jutri sijej zame :)))