Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej…

Zdej…

:-))
še mal bel sm bla pridna kot boš ti :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

res. Ja, pohvalno ni kaj

VEŠ , SEBA, NI LEPŠGA KOT OBČUTEK, DA NEKOGA IMAŠ .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Vem in poznam ta občutek

rada imam otroke, oni so mi dali toliko vsega, nenazadnje tudi idej za marsikaj, kar danes počnem 🙂

No, moja je še mal mejčkena, da bi mi dala idejo. Počasi pa že gre v ta obdobje. Sicer jih že kar daje nekaj če prav pomislim. In to je neizmerno veselje

že to, če se boš vsak dan z njo pogovarjal, četudi te še ne razume najbolje, si bo to zapomnila….

Sem spoznal to zadevo .Danes se lahko z njo pogovarjam kot z odraslim človekom. Stara je pa 2 leti in 3 mesce

A SI TUDI TI ODRAŠČAL V DRUŽINI, kjer vas je bilo več ?

New Report

Close