Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej bi bil cajt

Zdej bi bil cajt

…da pa še mene kdo mal pocajta.Preko celega dneva sem tu rogovilil…pa sem kar en mal strošen.
Sam ni nobenga. 🙁
Tko pač umirajo cirkuški klovni……..
😉

A spet sem magla? Iiijoj… Ueeeeeeeeeeeeeeee

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A zdej bom mogu pa še tebe tolažit?
Postav se v vrsto!
😉

Nič vrste… Grem raje po čokolado 😉

Sp: eno veliko jagodno milko si mi dolžen – sem morala celo zmazat, da sem se vsaj malo potolažila.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A sem tud tebe užalu kdaj?
Jej,jej…pa jaz sem profesor v tem!
;-)))

Eh, ni važno… Glavno, da Milko po pošti pošlješ ;). Zaradi mene tudi osebno dostaviš ;).

Tudi to se lahko nekega dne zgodi.
😉

:))))))))) No, bom kar začela kekse pečt, da lahko vsaj kaj ponudim :))).

Ti kar čutare napolni…bo kar v redu!
;-)))

te malo pocartam…….. glej me…. kukam skozi roletko tvojo…. hahah

Saj jest nimam škur!!!!!
😉

Voajer 😉 :)))))

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii LUMPA! KAJ KUKAŠ SEMLE???? ;)))

Imam dobro učiteljico 😉 :))).

Če se mislita fajtat…pol se dejtaa ku profesionalki!
Zgoraj brez!
😉

Ja, ja… Še blato bi nama prinesel, če bi šlo za res, saj vem 😉 :)))))

Njet. Jaz se ne upam fajtat – ona ima preveč tankov pa topov za sabo 😉 :))))

Tankih topov?
😉

smotko si u iber..tko da ves…tebe itak nenehno cartamo..pa ti tega ne cuts..smotko!!!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

O mater!Prosim ne me več naa tak način crtat!Če ne me bo pobralo.
😉

New Report

Close