Zdej mam pa dost te LOTERIJE SLOVENIJE!
seveda, spet gre za NAKLJUČJE, kot že 100x do zdaj: PONOVNO je šel največji dobitek pol milijona v MARIBOR, in tudi 6+1 super loto je šel – o čudež!!! – v Maribor!!!
Ni za verjet!! Halo, novinarji, kdo bo razkril mariborsko navezo in umazanijo v ozadju državnega lota??? kateri boter si z davki od iger na srečo (ali pa morda kar s celotnim zneskom) izboljšuje proračun?
A nas ma država res za kompletne debile????
Jaz poznam nekoga z Loterije, pa mi je rekel, da naj ne plačujem davka na bedake. Kaj misliš kaj je mislil s tem?
Dejstvo je, da dajo denar ven, ampak v kakšni obliki in koliko je pa druga stvar. Če boš pričakovala, da boš obogatela zaradi Loterije, boš postala prej cerkvena miš.
Slišala sem, da je nekdo v prejšni rundi igral loto za 20.000 eur in da ni dobil nič! Si predstavljaš agonijo tega človeka?
Jaz enkrat na leto kupim eno srečko, pa še to navadno in to je vse.
Poskusi še ti, pa manj se jezi…
No, davek na bedake gor ali dol, js sem do zdej igrala 6x loto, pa sem vedno dobila nazaj več kot sem vplačala, sicer je bla največ 5-ica, ampak, dokler js dobivam, se ne pritožujem;). To, da obogatela s tem ne bom, mi je jasno, siromak pa zaradi lota tudi ne bom;).
Ne vem, ali je to naključje ali je res kaj prikritega v MB, ampak dejstvo pa je, da so v MB vsi čisto nori na lotu. Takrat, ko je bil v igri glavni dobitek 4 milijone, ne vem, če je bla kaka debata na ulici, da ni omenjala lota. Pač verjetno tudi v povprečju več igrajo loto.
Super, res, in potem še tisti drobiž od socialne zagonijo za loto… okusno, zares!
Človeška bedastoča res ne pozna meja.
Jaz vplačam 1x na teden ali še manj, po največ 4 polja, torej dam max dva evra. Ampak to, da je v zadnjih mesecih čisto vse odšlo v MB, ravno ko imajo na grbi projekt Evropske prestolnice kulture, ki jih obira do kosti (pa naš proračun tudi) in ko so načrtovali še igre, se mi zdi pa res ČUDNO.
Super, res, in potem še tisti drobiž od socialne zagonijo za loto… okusno, zares!
Človeška bedastoča res ne pozna meja.
Jaz vplačam 1x na teden ali še manj, po največ 4 polja, torej dam max dva evra. Ampak to, da je v zadnjih mesecih čisto vse odšlo v MB, ravno ko imajo na grbi projekt Evropske prestolnice kulture, ki jih obira do kosti (pa naš proračun tudi) in ko so načrtovali še igre, se mi zdi pa res ČUDNO.[/quote]
Dej povej še nam kje vplačuješ loto za 2 €.
Hahaha, to bo ja Kangler je strah in trepet :)))
Kar se pa “presice drzavne” tice, pa bos morala malo vec igrati in malo vec vplacati, ker brez nic, ni nic! Si pa za moje pojme skrajno nekulturna in prostaska, svetujem ti, da v bodoce namesto loterije, vzames kako knjigo o bontonu v roke in se kaj iz nje naucis. Pa kakega zdravnika za zivce obisci, NUJNO!