Zdej me je alt spomnu!!!
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaki mozolj mi je ratal čez vikend sredi čela … ma mislit si ne morte … Uf uf uf … in to glih v soboto, ko je blo za it ven … … Sem že klicala Miškota, da ne grem nikamor … da sem taka, ku da bi imela ošpice … pa se je začel sam smejat …
Pol pa … ja … hvalabogu, da obstajajo pudri, korektorji in kaj vem kaj še vse zaene monade sem si nalimala na obraz, da sem bila kolikor tolik ospodobna za it ven … … … :)))))))))))))))))))))))))))
Tko ..
Lp, Bgv
Eh … pa sej se lahko tudi moški pudrate … oz. si date mal korektorja gor na čelo … Sej se itak ne pozna, če seveda naneseš pravilno … Ma sej … tebe bi že ženkica poštimala tako, da bi bil v redu ..
Sam kaj ko imate moški vedno v glavi … “Ne … puder je sam za ženske!” Al pa kake kremice za obraz … pa razni peelingi za telo … ali kaj podobnega … … Ne ne … to bi mogli tudi moški začet počasi uporabljat … tko … :))))))
Hehehehehe … :))
lp, Bgv
Ma neeee … veš ku paše … Ko ti pol rata taka lepa mehka dišeča koža … … Iiiii … Sam si moreš dat ta pravo kremico na obrazek … Tako ki se hitro vpije, ki ne pusti mastne kože in ki je prava za tvoj tip kože … :))))))
Ja ja … boš vidu pol … ho ho … ko boš na frišno obrit in dišeč od kolonske … in se boš pol namazal še s tako kremico in boš imel tako lepo kožico kot dojenčkova ritka … :))) … kako se bojo babe za tabo metale … Še najbolj pa tvoji dve babnci doma … ;)))) :)))))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))))))))))) He he … ja … sej sem rekla … Moški!!! Eh … Njim kej dopovedat … :)))))
ALT … ta pravo kremo za tvojo kožo moraš vzet … … ne pa da vzameš tisto kremo za roke iz tube, ki še za roke ni dobra … in si z njo namalaš obraz … Ali pa bognedaj … da vzameš nočno kremo od žene in si potem še tri dni masten od nje … :)))))))))))))))))))))))))))))
Lp, BGv
Hehehe, zdaj si me pa spomnila… Kaj vse naš ata najde v kopalnici za sebe… :)))))))))))))) Išče šampon, pa vzame regenerator in si s tem umije lase (saj pa je v redu… pa kdo bi etikete bral) :))))))))) – pa ne mislit, tudi mojemu dragemu je to že uspelo… Moški ;). Aja, ali pa milo, kreme (tekoče, take, ki so za telo), pa že neka čistila je imel v roki in si hotel glavo prat…. :))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))) Ja … to so pa moški … kej češ … Tata od mojga miškota je tudi razred zase … Zadnjič si je pral lase z unim … kaj je že … za naredit penečo kopel, noo … :))))) He he he … pa ja vidiš da je tista stvar veliiiiiiiika … mila za telo pa mikena in da piše gor “milo za telo” :))))))))))
Ma ja … sej … kateri pa sploh bere etikete … :)))))))))))))))))))))))))
Je pa res, da imam jaz res eno fino kolekcijo … dva šampona za lase (eden proti prhljaju, pa eden za bleščeče lase), regenerator za lase, tri vrste mil … plus intimno milo, peneča kopel, pena za britje … :)))) … in še bi se verjetno lahko najdla kaka reč zraven … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pa sej ni čudno, da ko se grem miško tuširat me vedno vpraša s katerim milom se lahko stušira … :))))))))
Lp, Bgv
:)))))))) Midva teh težav nimava… No, ponavadi, ko nisva ravno na morju ;). On ima eno milo morde barve in šampon modre barve (morda za fantke), moja kolekcija je rdeče-roza (za punčke – pa saj moški tako od vsega bežijo, kar je roza 😉 ). Pa še to strogo ločeno po omaricah 😉 :)))))))))))))).
:))))))))))))))))) he he he … No … midva pa imava kar eno milo za oba … :)))) … oz … tu pa tam si on kupi kako milo zase … ku češ “for men” … sam … eh … večinoma imava kar ksupno … tako šampon kot milo … :)))
Lp, Bgv
saj… Tisto “for men”…. Dobra fora. Ista mešanica pa samo drug parfum. Ki ga pa potem, ko milo spereš in se nadišaviš tako ali tako več ne vohaš :))))))))). Pa naj jim bo – nekaj pa morajo v kopalnici imet svojega ;). Da se vidi, kdo je ded pri hiši 😉 :)))))))))))))))))))))
Tko ja … :)))))))))
Sicer pa imam tako ali tako polno njegovih reči po kopalnici … Pa pena za britej … pa after shave … pa parfum … pa milo (občasno) .. pa britvice … :)))) … in seveda … obvezno … dvignjen pokrov od školjke … :))))))))))
Lp, Bgv
Hehehe… Vidiš, to pa sem mojega hitro naučila… Sem rekla, da je treba pokrov obvezno dol dat, ker lahko drugače Micka slučajno v wc pade… ;). Pa je zaleglo :)))))))))))).