Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej me je alt spomnu!!!

Zdej me je alt spomnu!!!

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaki mozolj mi je ratal čez vikend sredi čela … ma mislit si ne morte … Uf uf uf … in to glih v soboto, ko je blo za it ven … … Sem že klicala Miškota, da ne grem nikamor … da sem taka, ku da bi imela ošpice … pa se je začel sam smejat …

Pol pa … ja … hvalabogu, da obstajajo pudri, korektorji in kaj vem kaj še vse zaene monade sem si nalimala na obraz, da sem bila kolikor tolik ospodobna za it ven … … … :)))))))))))))))))))))))))))

Tko ..

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja curc blagor se vam, date gor 5 dag pudra pa je.

Kaj pa moški če se nardi mazolj. Curc al daš obliž pa rečeš da si se urezal pri britju, sam curc je če se ti naredi mazilj sredi čela. Malo oz. nikogar ne poznam ki bi se bril po čelu.

Eh … pa sej se lahko tudi moški pudrate … oz. si date mal korektorja gor na čelo … Sej se itak ne pozna, če seveda naneseš pravilno … Ma sej … tebe bi že ženkica poštimala tako, da bi bil v redu ..

Sam kaj ko imate moški vedno v glavi … “Ne … puder je sam za ženske!” Al pa kake kremice za obraz … pa razni peelingi za telo … ali kaj podobnega … … Ne ne … to bi mogli tudi moški začet počasi uporabljat … tko … :))))))

Hehehehehe … :))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ga ni cez dober korektor…to je to;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

He he … to je pa res … :))))) Kaj bi brez korektorja?

Lp, Bgv

Me kar zmrazi. če samo pomislim da bi si moral dati kaj na obraz, kremice…..

Uf, čista pizdarija.

Ma neeee … veš ku paše … Ko ti pol rata taka lepa mehka dišeča koža … … Iiiii … Sam si moreš dat ta pravo kremico na obrazek … Tako ki se hitro vpije, ki ne pusti mastne kože in ki je prava za tvoj tip kože … :))))))

Ja ja … boš vidu pol … ho ho … ko boš na frišno obrit in dišeč od kolonske … in se boš pol namazal še s tako kremico in boš imel tako lepo kožico kot dojenčkova ritka … :))) … kako se bojo babe za tabo metale … Še najbolj pa tvoji dve babnci doma … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

Ma ni šans.

Moj obraz že ne bo videl kreme. ŽE poleti je pizdarija, ko si moram mazati nos da mi ga ne opali. Katastrofa.

Krema in moj obraz….dva zelo različna pojma

le kaj..haha..ampak e mi zdi..da si ti zdele mela u mislih un korektor;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hehe, seveda, moški ste že po naravi lepi, kaj bi s kremami… ;). :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ej, ej

tko se govori

:)))))))))))))))))))))))))))) He he … ja … sej sem rekla … Moški!!! Eh … Njim kej dopovedat … :)))))

ALT … ta pravo kremo za tvojo kožo moraš vzet … … ne pa da vzameš tisto kremo za roke iz tube, ki še za roke ni dobra … in si z njo namalaš obraz … Ali pa bognedaj … da vzameš nočno kremo od žene in si potem še tri dni masten od nje … :)))))))))))))))))))))))))))))

Lp, BGv

????????????? Kaki “un korektor” … zdej sem pa mal zašla … … ne sledim več …

Ohjoj … a bom res nucala še eno kafe????

Lp, Bgv

Ma saj ni važen kera krema je.

Krema je krema in NE GRE na moj obrazek. Pika.

Hehehe, zdaj si me pa spomnila… Kaj vse naš ata najde v kopalnici za sebe… :)))))))))))))) Išče šampon, pa vzame regenerator in si s tem umije lase (saj pa je v redu… pa kdo bi etikete bral) :))))))))) – pa ne mislit, tudi mojemu dragemu je to že uspelo… Moški ;). Aja, ali pa milo, kreme (tekoče, take, ki so za telo), pa že neka čistila je imel v roki in si hotel glavo prat…. :))))))))))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Trmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))

Lp, Bgv

:))))))))))))))))))))))))))))) Ja … to so pa moški … kej češ … Tata od mojga miškota je tudi razred zase … Zadnjič si je pral lase z unim … kaj je že … za naredit penečo kopel, noo … :))))) He he he … pa ja vidiš da je tista stvar veliiiiiiiika … mila za telo pa mikena in da piše gor “milo za telo” :))))))))))

Ma ja … sej … kateri pa sploh bere etikete … :)))))))))))))))))))))))))

Je pa res, da imam jaz res eno fino kolekcijo … dva šampona za lase (eden proti prhljaju, pa eden za bleščeče lase), regenerator za lase, tri vrste mil … plus intimno milo, peneča kopel, pena za britje … :)))) … in še bi se verjetno lahko najdla kaka reč zraven … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pa sej ni čudno, da ko se grem miško tuširat me vedno vpraša s katerim milom se lahko stušira … :))))))))

Lp, Bgv

:)))))))) Midva teh težav nimava… No, ponavadi, ko nisva ravno na morju ;). On ima eno milo morde barve in šampon modre barve (morda za fantke), moja kolekcija je rdeče-roza (za punčke – pa saj moški tako od vsega bežijo, kar je roza 😉 ). Pa še to strogo ločeno po omaricah 😉 :)))))))))))))).

:))))))))))))))))) he he he … No … midva pa imava kar eno milo za oba … :)))) … oz … tu pa tam si on kupi kako milo zase … ku češ “for men” … sam … eh … večinoma imava kar ksupno … tako šampon kot milo … :)))

Lp, Bgv

saj… Tisto “for men”…. Dobra fora. Ista mešanica pa samo drug parfum. Ki ga pa potem, ko milo spereš in se nadišaviš tako ali tako več ne vohaš :))))))))). Pa naj jim bo – nekaj pa morajo v kopalnici imet svojega ;). Da se vidi, kdo je ded pri hiši 😉 :)))))))))))))))))))))

Tko ja … :)))))))))

Sicer pa imam tako ali tako polno njegovih reči po kopalnici … Pa pena za britej … pa after shave … pa parfum … pa milo (občasno) .. pa britvice … :)))) … in seveda … obvezno … dvignjen pokrov od školjke … :))))))))))

Lp, Bgv

Hehehe… Vidiš, to pa sem mojega hitro naučila… Sem rekla, da je treba pokrov obvezno dol dat, ker lahko drugače Micka slučajno v wc pade… ;). Pa je zaleglo :)))))))))))).

He he … Kaj pa naj pri meni v WC pade? :)))) Najboljše da dam eno svečo gor na splakovalnik pa bognedaj, da pade v vodo … :))))))))))))))

Lp, Bgv

:)))))))))))))))))))))))))

New Report

Close