Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej me je skor šok …

Zdej me je skor šok …

… ko sem na forumu Nosečnost videla odgovor ene Sonček, ku češ da ima rok 3.4.04 … pa da je prvi otrok …

Pol sem pa vidla da je Sonček in ne SončeK … :))))

Uffa …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Nehi se ti s takim bemo..me je se mene skoraj kap..sem sla gledat svoj busi;))..jao..jao..sam ej..bi mela jaz se nekrat busija..in not jencija..jajaja…ampak ej..ne bo tega..bom tvojga hodila gledat pa cartat…jajaja

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zakaj pa ne bi imela spet bušija … … :))) .. še v tretje … :))))) Tako je lepo brat tam na Starši staršem ko ima full pupc tam tri otročičke … :))))

Pa rna je zdej v četrto nosečkasta … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

je lepo ja..sam jaz mam razlog zakaj ne..ti povem nekega dne…drugac bi mela jaz busija se enkrat pa enkrat..in tko dalje…aha..bi mela..pa ne morem..smrk…dost je blo dvakrat…je lepo in traja…;)

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a pomagam???

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne mores;))…ja lahko..cartaj me..se naprej..

New Report

Close