Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZDEJ PA DOST!!!!

ZDEJ PA DOST!!!!

Jst bom šla dons prej domov, tko da se dejmo zjasnit. A danes sploh bo srečanje? In kje bo????

Brez zajebancije … brez nepotrebnih postov. In nej nekdo zaboga kontaktira szi Zvezdi in Helči, da se zjasnita kaj in kako … … … oz. … bom kar jaz Helči kontaktirala, če jo dobim …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

uffffffffffffffffffff…si pa zrajcana……….
potrpljenje pupa…potrpljenje……a misliš da je tak hitro….

lep dan še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bugi………..evo mene……….S Hely smo ZA…….sam povejte točno kje in kdaj!!!

Ob 19h na Dolgi Njivi!!!!! In ne sprejmemo nobenega oporekanja … :))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Od 19 ure naprej na uni tadolgi njivi.

In brez ugovorov, edino jaz ki sem m’lo deuč….bom zamedu kako uro in pol.

Delam 120 km proč do 19 ure in se mi opravda.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ok … samo prinesi s sabo podpisano opravičilo za zamudo od šefa … pa še kak dokaz .. kaj pa vem … slikco pa ura zraven … da vidimo, da si bil res v službi … :)))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))

Lp, Bgv

Deal!!!!!!!!!!! P.S. Pa se bomo spoznali???? He, he, he……mene ziher, čeprav nimam tako velikega trebuščka……..kažem ga pa vseeno…:)))

ufffffffffffffffffff…a buščka kažeš….superrrrrrrrrrrrrrr

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

:))))) Pa saj mojo slikco si dobila … tko da se ne bi smeli falit … :))))

Jaz tudi nekako približno vem kako Helčika zgleda … Niki bom ziher spoznala, če pride … za druge pa … :)))) … tam kjer se najbolj kriči in najbolj smeji … tam smo mi … :)))))))))))))))))

lp, Bgv

No, jaz ga pa ne bom kazal, da bi me spoznali. Tko.

Tist ki bo zadnji pač.

Pa Clio je siv in avspuh boste tudi že od Branika naprej čuli :))))))))))

Ne, to moram shranit za jutri za doma :)))))))))))))))

:)))))))))) Če greš mimo Branika, ko boš peljal mimo Pub-a … dej fejst potrobi … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ma ja……….sej tudi jaz ga ne bom glih kazala…….ampak malček je pa že povečan, da boste vedeli, kdo je ta baba, ki se kobaca iz avta:)))))

Si nora….de bo vedu koga prehanjet :)))))))))))))))

Tko se govori…

Komanda more bet…..tud če je slaba….

:)))) Sej bo dobro za oboje … :)))))

lp, Bgv

:))))))))))))))))) HI hi hi .. jaaaaaaaaaaaaaaaaa … :))))))) … Pa da se vsede na motor pa za tabo … :)))))))))))))))

lp, Bgv

???????????????????????????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …

lp, Bgv

Jst pa že cel dan po hiši pucam, da me bo mama pustila zvečer….

Me teha se nit ne bujim tolku….sej kr dwbru pljem….ma batine batine :))))) tu me pa ustraši, ja :)))))))))))))

Eh … ma ni on nasilen … razen če ne naletiš čisto slučajno na miškota … :)))))) … pol pa sam beži … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

Važno, da je!!!

Končno se je eden razpizdu….

Pejdi se že enkrat štimat domov ….Kej ne vidiš, da ni nobene druge na forumu, ker se vse neki štimajo…

… ti , a se midva zmenva za prist skupaj malo bolj pozno . ker jaz tudi ne bom upala ob 19.00 ?
Premisli in pokliči – jaz , khmmm , hehe … ne morem , me neki gsm zaj…. ma slišala bom že …

Mislim … meni je malo nerodno sama upadat in iskat , kdo je podoben unim slikam pa to ….

:))))))))))))))))))) He he … ehm … če ti slučajno zmejnka pridi če h Kemometalu … Se ziher najde še kej za pucat … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

Ker je med tednom tm zlo malo ljudi ob tisti uri…

New Report

Close