Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej pa dost!

Zdej pa dost!

Mal tle berem ta banner,ki se nad našim forumom pojavlja(spreminja) in piše,da je v SLO premajhna rodnost in,da nas bo čez 50 let sam še en milijon.
Pri tako nejebljivih Slovenkah, mi je čisto vseeno, če nas že pojutrišnjem ni več!
;-))))

A sem zakuru kej kurnik zdej al neč,oštja!?Mene zebe in pogrešam kokodakanje!
;-))

…Kolkor je na našem koncu ta hip nosečk, je skrajno nemogoče, da bi Slovenci izumrli……..:))))))))))))))

Pa ne zdaj govorit o nejebljivih Slovenkah:))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Važne so tiste,ki padejo pod mano…ne pod drugimi!
;-))))

haha, ne želi si, da bi vsaka, ki jo položiš, tudi zanosila s tabo…………. haha………. ker sicer se res bori za tokratnjih 510 miljončkov, sicer ne vem kako boš plačeval alimente………….. hahahah

čin Sprevržko

kokodak………. 🙂

hehehe, če se greš eno samopomoč, potem iz tega res ne bo nič :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Krof!
Tud 510 krofovkov bi pršlo prav tej SLO!
😉

Dobri jebači,nimajo velik otrok..maksimum sta dva…vse je v drugem keču..heheheh ne v rojevanju in zaplojevanju…….)))

Kej ne poveš!?
Ajd v pojstlo!Pa po defoltu naprej delat!!!
😉

Japajade….heheheh ko to meni ukazuje…ko boš ti še ene dva naredu…pol jest mogoč še kakega..heheheheh
a veš kaj….a teb nč jasn,kateri so dobri j***

In kje je pa jajce!?

A si ti vrgla bombo na napačni položaj?
😉

sp, ko bi jest vidla tvojo samopomoč, bi verjetno imela tak izraz v očeh, kot da bi res kje bomba padla:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Prid na soško fronto…rabimo negovalke!
😉

ne kliči hudiča

bi me vidu, pa bi velik raje vidu, da ti pol riti odnese kto da te jest negujem:-)))

Če ne bi glih roknrola po trebuhu plesala mi….bi nekako že šlo.
😉

bi navila Kingstone do amena, pa tisto njihovo Cela ulica nori, pa ti tancala na trebuhu:-)))

Kolk kil pa maš,da vem,kaj me čaka?

HAHAHA, KO UTIHNEM, POL MANJ :-)))

A se sliniš,ko govoriš?
😉

ja, imam lepe modre oči, zakaj te to zanima?

Zato,ker bi rad vedu,kake spodnje hlače imaš….
😉

a zdele?
žal imam samo pižamo :-))

Torej bi ti izpolnitev tiste moje male skromne želje ne predstavljala prevelikega problema?
😉

imam rada velike pa kvalitetne in sočne probleme:-)))))

New Report

Close