Zdej pa mam zadost, smetana Mu
Jo kupim, ker mam povabljene goste. Hočem ponuditi jagode, smetano in sladoled. Pa miksam to presneto smetano, pa se mi ne strdi. Pa kaj mislijo, 1,27 eura je pa kr tako al kaj. Že itak je hrana tako hinavsko vsak dan dražja, potem pa še ta drek. Ja, res sem besna. Sedaj mi pa povejte, kam se pritožim.
včasih če smetano narediš narobe se tudi ne strdi.
jaz nikoli pa ni važno katera smetana je ne sladkam predno ni že mal trda šele potem dam sladkor.pa vedno rata.
če sladkor daš v tekočo smetano traja dlje da se strdi uziroma ostane tekoča.
Ps.pa smetano ni nič narobe če jo ti ne znaš naredit.ne kriviti drugih.
Ma, meni smetana vedno uspe, pa jo delam ali z ročnim mešalnikom ali pa (če jih imam več), kar v multipraktiku.
Pa delam vedno navadno mlečno smetano (ne rastlinske!), običajno je od Ljubljanskih mlekarn ali pa celo kar Mercatorjeva (je itak tudi od LM).
Res pa je, da jo imam vedno v hladilniku in pa da jo sladkam tik pred koncem, če jo sploh sladkam (odvisno, kje jo bom uporabila).
A se ne pred mixanjem da not ena zadeva v prahu (vem kko zgleda embalaža, a se ne spomnim imena), ki to pomaga narest vredu smetano?
Drgač sm totalno kuharsko nesposobna, ampak to pa vem, da moja mat not daje…
Meni se pa ta vikend ni hotela stepst smetana pomurskih mlekarn. Z MU pa do sedaj nikoli nisem imela problemov.
A ve vse sladkate sladko smetano? Jaz je nikoli ne, ker se mi zdi že sama dovolj sladka. Pa jo uporabljam za vse mogoče zadeve.