Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej pa mam zadost, smetana Mu

Zdej pa mam zadost, smetana Mu

Jo kupim, ker mam povabljene goste. Hočem ponuditi jagode, smetano in sladoled. Pa miksam to presneto smetano, pa se mi ne strdi. Pa kaj mislijo, 1,27 eura je pa kr tako al kaj. Že itak je hrana tako hinavsko vsak dan dražja, potem pa še ta drek. Ja, res sem besna. Sedaj mi pa povejte, kam se pritožim.

Ti pa imaš probleme.

Ja, mam. Posebno, če se nekomu zdi normalno zavajat kupce. Pa, da te potolažim. Sem poslala reklamacije direkt na LM in na varstvo potrošnikov. Za goljufe mi je škoda vsakega centa. Zdej pa MON-ke najedajte.

Mi jo delamo v tisti “steklenici” na bombico, nobenih težav.

Sam da ti je laži zdej.
Tudi mi se bolje počutimo, ker vemo, da si stopla goljufom na prste. Juhej!

Jaz sem presaltala samo na Hoferjevo in Lidlovo, se strdijo brez problema.

daj v zamrzovalnik za pol ure, mogoče je pretopla

včasih če smetano narediš narobe se tudi ne strdi.
jaz nikoli pa ni važno katera smetana je ne sladkam predno ni že mal trda šele potem dam sladkor.pa vedno rata.
če sladkor daš v tekočo smetano traja dlje da se strdi uziroma ostane tekoča.
Ps.pa smetano ni nič narobe če jo ti ne znaš naredit.ne kriviti drugih.

Trajna smetana mora biti ohlajena, drugače res ni nič iz nje, ne vem pa, če to piše na embalaži.

I don’t buy this junk. I buy only imported food from rich EU states. It is fine!

Čak, smetana za stepanje se ti ni hotela naredit? Je bila v tetrapaku? Je pa res odvisno tudi od tega, kdaj dodaš sladkor, ampak stepst bi se mogla v vsakem primeru.

Meni vedno rata.

Najbolj pogoste napake:

Smetana je topla- mora biti čimbolj hladna
Posoda je mokra.
Posoda je najbolje, da je visoka – se lepše stepa.

Smetane se ne miksa, ampak se jo stepa. Zato ti torej ne rata.

Ma, meni smetana vedno uspe, pa jo delam ali z ročnim mešalnikom ali pa (če jih imam več), kar v multipraktiku.
Pa delam vedno navadno mlečno smetano (ne rastlinske!), običajno je od Ljubljanskih mlekarn ali pa celo kar Mercatorjeva (je itak tudi od LM).

Res pa je, da jo imam vedno v hladilniku in pa da jo sladkam tik pred koncem, če jo sploh sladkam (odvisno, kje jo bom uporabila).

Ja veš, slovenska smetana govori samo pravilno slovenščino in spakedrank ne razume, zato ni vedela, kaj pravzaprav hočeš od nje. To bo.

Jao… Kok je pa enim dolgcajt, da nimajo druzga dela k slovnične napake popravlat!

A se ne pred mixanjem da not ena zadeva v prahu (vem kko zgleda embalaža, a se ne spomnim imena), ki to pomaga narest vredu smetano?
Drgač sm totalno kuharsko nesposobna, ampak to pa vem, da moja mat not daje… 😀

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Meni se pa ta vikend ni hotela stepst smetana pomurskih mlekarn. Z MU pa do sedaj nikoli nisem imela problemov.

A ve vse sladkate sladko smetano? Jaz je nikoli ne, ker se mi zdi že sama dovolj sladka. Pa jo uporabljam za vse mogoče zadeve.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/922750.png[/img][/url][url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/av487735.jpg[/img][/url]

Kremfix

Kremfix[/quote]

Točno! Men je pa skoz po mislih šibal: GUSTIN 😀

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Kot so že pred mano napisali, smetana mora biti obvezno ohlajena, če ne se ne stepe. Vsaj pol ure pred stepanjem v hladilniku.

New Report

Close