Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zdele bom naredila pedikuro

Zdele bom naredila pedikuro

Jaz si v en lavor natočim vročo vodo. Dodam kis.
– če bi še sodo ali sol – a ni ena kemija, ki to izniči?

Pa jasno tekoče milo. Namakam pol ure. Umes s krtačo postrgam trdo kožo. Postrižem nohte.

Potem dobro obrišem in namažem z eno kremo (ceneno) , nataknem bele bombažne nogavičke za čez noč……….. ki jih zbrcam dol v postelji.
In jutri bom imela podplate kot dojenček.

Imate ve boljši recept? Koliko pa plačate, če greste tačke ošmekat k profesionalki?

Nima nobena nasveta?

Jaz počnem tako kot ti, le da namesto kisa dodam sol. Koliko se plača pri pedikerki ne vem.

pa na MON-u naročim lizača tac in me obdela. Da mu ni nagravžno lizat tace!

Delam, podobno kot ti.
Najprej pete zdrgnem z eno “pilo”, da odstranim odmrlo kožo. Nato namakam cca. 10 minut v soljeni vodi, postrižem nohte, namažem z lakom… Šele nato umijem z milom, namažem s kremo in obujem nogavice za čez noč. To delam enkrat mesečno (vmes po potrebi le na novo lakiram nohte). Sodelavka plača pedikerko za to delo 28 evrov.

napiše se ZDAJ, ne zdele
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz si to delam vedno sama. Najprej si z odstranjevalcem laka odstranim lak z nohtov, potem namakam v vroči vodi s soljo in par kaplic eteričnrga olja dam še na sol, preden nalijem vodo. Namakam enih 10-15 minut, potem s kamnom oribam pete. Potem obrišem in strižem nohte. Potem lakiram, najprej s podlago, potem z lakom in tretji sloj – zaključni. Potem namažem pete s kremo in nogavičke gor. Seveda, ko je lak že dodobra suh.

Nikoli soli, niti kisa. Vedno dam sodo bikarbono v toplo (ne prevročo vodo). Pustim namakat slabe pol ure, zdrgnem kožo, postrižem nohte. Namežem s kremo za podplate ( kupim v DM).Ja, seveda bombažne nogavice vsaj za kako uro.

Podobno kot so že opisale + 3-4x letno na profi pedikuro v salon (čisto razvajanje) 🙂

New Report

Close