zdolgočasen in sam
Pozdravljeni sem nov na forumu…
Moja težava je da sem malo sramežljiv in ne znam ogovoriti deklet. Star sem 28 let in moje življenje ne gre nikamor. Grem v službo pridem domov… običajno doma sedim za računalnikom ali xboxom. Ven me niti ne vleče; niti ne vem kam iti, prijatelji so ali se odselili ali niti oni ne hodijo dosti ven. Rad bi šel kam ven spoznal kakšno dekle pa ne vem kako, kam iti sploh pa že če grem sem enostavno sam brez družbe 🙁 Nekaj časa me to sicer ni motilo sedaj pa iz leta v leto. Ko sem bil v srednji bi hodil ven a nisem imel možnosti problem je bil v prevozu, ker živim bolj oddaljeno iz mesta. Zdaj pa imam avto ampak ne vem kam iti.
Probal sem malo preko speltnih portalov kakšno spoznati ampak brez sreče. Enostavno ne vem ali sem edini tak. Je mogoče kaj narobe z mano? Ima kdo kakšen nasvet?
PIŠI MI PA SE BOVA DOGOVORILA KAKO PA KAJ.
Hej, tudi sama sem bolj sramežljiva, iz kje pa si? Lahko ti dam mail pa si malo piševa, če hočeš. Sporoči 🙂
Živjo, tudi meni je tale pristop najprej preko maila v redu, lažje kot nekje v družbi…
Če si za spoznavanje, ki nama ustreza, mi lahko zaupaš mail.
No, da ne bodo same ženitne ponudbe padale.
Pusti maile in pojdi ven.
Vpiši se na en tečaj in en šport.
Karkoli te zanim (računalništvo, učenje jezikov, plezanje, plavanje, …)
Na tečaje in športe ne rabiš neke družbe s seboj vlačit. Tam imaš tudi punce ki znajo izkoristit čas.
Prosim te, ne pobiraj jih na mailih, v lokalih in diskotekah.
Srečno 🙂
Živjo, tudi meni je tale pristop najprej preko maila v redu, lažje kot nekje v družbi…
Če si za spoznavanje, ki nama ustreza, mi lahko zaupaš mail.
[/quote]
Ja itak te čist razumem 🙂 vem kako je. Lahko mi pišeš na: [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.