Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdrava malica v službi

zdrava malica v službi

Jaz si vsak dan vzamem Lifebar bio presno ploščico na Petrolu (čokolada, kokos, brazil in proteinska). Zdaj sem opazi, da je tudi v prodajnih avtomatih Automatic Servis na voljo Lifebar čokolada; okusno, zdravo in kot da bi pojedel cel obrok. se ne naveličaš, zelo priporočam.

Jaz jem vsak dan skoraj isto. Od doma prinesem v posodici. Pojem v 15. minutah. Okoli 13. ure.

Pa mi je čisto ok. Ker ne jem ogljikovih hidratov (oziroma minimalno in še to samo določene), si običajno naredim naslednjo kombinacijo:
lešniki, zelena zelenjava (npr. kumare, zelena paprika, zelje…), skuša v naravnem soku (ali tuna ali losos ali sardine) in olivno olje.

Drugače pa sem nabavila blender in možu vsak večer pripravim mešanico, ki jo nese v službo za malico kar v posodici od blenderja.
Npr. maline, banana, ovseni kosmiči, chia semena.
Ali grški jogurt, jabolko, cimet, mandlji.
Ali mascarpone, kakav brez sladkorja, avokado, banana.

Kombinacij je res ogromno…porabim tisto, kar je trenutno v hladilniku. Paziti je potrebno le na količine!

Skuta ali ricotta sir z različnimi sladkimi ali slanimi dodatki, prosen/rižev narastek, domač sirov zavitek/burek, pa solate na 1001 način.

2.20 se ti zdi drago za malico. Jaz si jo hodim iskat v trgovino pa dam bistveno več. Pri nas v pekarni je rogljiček čez evro plus jogurt in dva jabolka…..
V šoli pa načeloma niso slabe malice. Morda v celem mesecu ene tri, da niso všečne oz sprejemljive.

Žal pa me smutiji pa kaki oreščki ne nasitijo do večera ko pridem domov.

Kako pa to problematiko rešujejo sodelavke?

A potem med službenim časom po monu tipkaš?

A potem med službenim časom po monu tipkaš?
[/quote]

Točno tako kot 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh monovk. Mal poglej ure pa boš videla, da med vikendom skoraj ni novih tem ter da se med tednom začne dogajati na monu največ od 8 do 15 ure.

New Report

Close