Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zdrava vitkost

Zdrava vitkost

Zdravo!

Zanima me, ce je kdo ze poiskusil hujsati s pomocjo knjige Judy Mazel Zdrava vitkost in kaki so bili rezultati?

Lep pozdrav

Živjo!
Takole je s to knjigo; v mojem rodnem kraju je neko dekle, katera je imela izredno veliko težo. Težko bi rekla koliko, vendar veliko. Potem pa sem jo lani poleti srečala v mestu, bila pa je suhica. Nisem mogla verjet, da je to možno in sem sorodnika, kateri jo pozna vprašala, če je to res ona ali ima mogoče kakšno suhceno sestro. Povedal je,da jo je videl in se pogovarjal z njo in je res ona. Povedala mu je še da je shujšala s to knjigo. Ampak njena mama pa je tudi hujšala po njej in je rekla, da se moraš res držat, če pa pridejo razni prazniki, kot npr. novo leto, je pa kriza in dobiš nazaj čisto vse.
Drugače je pa to zelo draga dieta v tem letnem času. V poštev pride poletje in jesen.

Upam, da sem ti kaj pomagala !

Zdravo Špela!

Upam, da ti je uspelo že shujšat z knjigo zdrava vitkost. Danes je moj prvi dan in upam da bo tudi meni uspelo.
Zanima me, če se že hraniš po tej knjigi natančno tako, tudi kolinsko(250 g suhih sliv ali ni mogoče to preveč?!) in kakšne uspehe ti je dala.

Že vnaprej se ti najlepše zahvaljujem za odgovor.
Odpišeš mi lahko tudi na e-mail.

Lp, Nataša

New Report

Close