Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika zdrava vitkost

zdrava vitkost

Zanima me, če ima kdo izkušnje oziroma je shujšal po knjigi Judy Mazel : Zdrava vitkost in kakšne rezultate mu je dala?
Zanima me kje se da kupit (v kjižnicah je nonstop izposojena, v kjigarnah pa je nisem našla) in če je kaj o tem na netu!

Lp, Anja

Jaz sem jo kupila v DZS-ju, sicer ta zadnjo, vendar verjamem, da nisva iz istega kraja in, da jo mogoče pri tebi imajo. Drugače pa jo enostavno naročiš v knjigarni, pa ti jo naročijo, če je možnost seveda.
Izkušnje pa, jaz jih še nimam, ker v tem letnem času od decembra do sedaj si tega ne bi mogla privoščiti, ker bi sicer vse dala samo za dieto (5-6 kg grozdja na dan, kg pa je stal 800 sit), zato jo bom poiskusila sedaj ko bo bolj primeren čas. Sem pa na lastne oči videla rezultate, zato sem to knjigo tudi kupila. Ena someščanka, katera je bila zelo zelo obilna je poiskušala z vsemi mogočimi dietami, potem pa še s to. Ko sem jo po nekaj mesecih srečala v mestu sem izbulila oči, čeprav nimam te navade. Ženska je skujšala, da je sedaj skoraj tvigica. In to s to knjigo, katera pa ima seveda pomankljivosti, saj se moraš te diete držati potem ves čas, saj se kg hitro naberejo nazaj. Dokaz pa je tudi ta gospa, katera se sicer še vedno drži osnovnih navodil, vendar se ji nazaj nabira na bokih in na riti.
Toliko o tem.
LP mimi

Knjig sem pred kakšnim mesecem imela v roki v knjigarni pod Nebotičnikom v Ljubljani.Originalni naslov je Beverly Hills Diet. Najbrž je zato tako popularna, ker je z njo shujšalo veliko igralcev in igralk.
Malo sem jo preletela .V bistvu temelji na načelu pravilnega kombiniranja ogljikovih hidratov, beljakovin in ostalega. Na to temo obstaja še veliko drugih knjig .

LP, Kaja

hja, sej po tej knjigi tud mors shujsat – ce cel dan jes samo sadje. tud jest sem jo ze mela v rokah. ampak mors se pa zavedat, da se s tem, ko se odlocis za tak nacin prehranjevanja, odreces mnogim dobrim stvarem, npr. palacinke – pod kaj bi to spadalo: beljakovine ali oglj. hidrate…

New Report

Close