Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravila proti odvisnosti.

Zdravila proti odvisnosti.

Hja…sej poznate tisto o sedenju na dveh stolih…ali pa jahanju dveh kobilc hkrati…ali nezdružljivosti funkcij ipd….tako se počutimo tisti…ki smo v srcu Gmajnaši in Kletkaši hkrati. Ben…sej ni težko lepit, pa bom to napravil tudi tokrat.

Dejstvo je, kot pravi SP….da smo malo odvisni od neta.
Dejstvo pa je tudi, da če je dogajanja okrog dovolj, da na net še pomisliš ne. In mene čakajo eni taki prijetni trije tedni….

Danes sem zadnji dan z vami čez dan…še ena nočna me čaka in potem yuhej in vuhmepiš…..počitniceeeeeee……

Začnemo v petek…ko bo žur za našega tavelikega mulčka…ki ima glih danes RD.
Nadaljeval ga bom srat v soboto…ko grem v Izolo na Šank Rock…v Simonov Zaliv…na peščeno plažo. Razgreta telesa, popki v uhanih, večer vem da bo tapravi, dišalo bo po travi…in sexu na pomolu..ufffff komaj čakam, res.

Čez en teden bo v Ilirski Bistrici največji avtomobilistični žur pod svobodnim Slovenskim soncem…gorska dirka Ferrari 2003…z najboljšimI Evropskimi zverinami in formulo 1 zapovrhu. Priporočam itak…kot vsako leto…s tem da vam letos kavice ne bom kuhal, ker me ne bo.

Žena me je na suho brez vazelina in gremo taisti vikend na morje, uuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa :((((((((((((((((((((((((((((((((( kako sem se lahko tako pustil nategnit….smrk, smrk…brez da preverim datume….smrk…prvič odkar je dirka bom manjkal, sramota !!!!!

Ampak..se bom potolažil ker je isti termin….Koprska Noč in joj kako jo imam rad….s tistimi dišečimi štanti udi kalamarov in odojkov..pa brdo muzike, folka za popizdit, pa spet popki, pa ritke, pa za številko premajne košarice ki mečkajo kipeča hrepenenja….

Da mi ne bo kdo slučajno o kaki zimi govoril…..
No in ko pridem z morja…grem v eno nočno spisat poročila in mesečne pizdarije…dejansko pa pridem nazaj v četrtek…7 avgusta.

Se opravičujem vsem, ki me boste tačas zaman iskali….ker včasih me na firmi iščejo in rabijo tudi za popolne brezveznosti in bom mujota ugasnu…dve druge sim kartici ki sem jih imel za te podle namene, pa sem žal usjal in izgubil….sicer pa…najdte me v imeniku če bo sila.

Sem gor…po pravici povem, me ne bo dosti, bom uletel tu in tam in izpljunil kak zmazek. No…če se mi posreči kak popek postavit v prepovedano horizontalo, bem…se bom pa že prišel malo ustit.

Bog z vami, bratje in sestre…v imenu očeta in sina in svetega duha, amen.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Saško, povej, da ti nisi Žuža!
Pridem pa – na dirko, da se poistovetim s tvojo osebo! Da bova se združila v eno! Si za stvar? :-)))))))

a zdaj boš pa še ti ušel?!
Uuuueeeeeeeeeeeeee………
Ben, grem pa druge mačote iskat. V Dalmacijo.
:-))))))

Ufffaaaaa, koliko dogajanja se ti obeta!

Naj ti rata vse, kar si želiš…… in da vidiš, vse kar videt želiš… en popke, en joške, en ritke… hihi….

cmoka

… mislijo , da si žužek , hehe , bi že vedla , če bi bil , ni vrag , da se ne bi ti kam zaplazil … ;)))

Čuj , meni so spet srečno priklopili gsm , cifro veš ( itak je večkrat za probat , če v prvo ne rata ) …
Jaz se danes izobražujem , na dopust grem 4.8. – 18.8.
Poročilo o dogajanju pričakujem redno , še posebej , če ga misliš sračkat ….

V glavnem – zdaj me že preganjajo , imej se lepo … in med prtljago spravi še moje lupčke … ;)))

Niki

Uživaj sto na uro!!! Na dopustu, na Šank Rocku, doma…povsod….

Alora se beremo drugo leto………..Praviš, da prideš 7.8…..jaz si bom nato pa vzela še dopust, ki ga imam itak za porabit….nato me čaka porodniška in očitno ne bo preostalo nič drugega, kot da se beremo drugo leto….

Hm……pravzaprav…….da ne bo ratalo kar leto 2005…….sej konec leta bom itak imela za porabit spet dopust…….

Hja…..si bomo pa nazdravljali za novo leto 2005:)))))))))

Uživaj medo!!! CMOKA

Ja sem za….SP !!!!!!!!!

Lej tle je ena ku je na poznamo, dej pridi hitruuuuuuu
:))))))))))))))9

Sorry Žuži…ko boš dlje na forumu.,.,.boš vedla.
BTW:::kdo pa si, pr streli ?

Ne sej ne grem v dalmacijo :))))))

No….videt mi bo pa že ratalo, ja .))))))))))))))

… ufa … boš imel pa natrpane tri tedne … No … saj je prav … vsaj dolgcajt ne bo .. :))))

Kaj nej ti rečem … fino uživaj … zažuraj do kraja … kar vem da boš … in se vsake tolko spomni na nas … uboge kletkarje … ki čepimo v razgretih pisarnah in sanjamo o morju …

No … jaz imam dopust na isti termin kot Niki … od 4.8. pa do 17.8. … tko da bom v službici 18.8. … in se beremo šele takrat … … … .. … Mogoče se pa oglasim še kaj vmes, če bo prilika … …

Cmoooooooooooooooooooka … :-****************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Žužek ?

A..bi bil prej kak deratizator .))))))))))))))))))

Okej Nička…se čujemo še kej dej.

Lubčke tudi v tvoj kufer.

jaz pa.
Bom morala biti zadovoljna z izbiro, ki jo ponujajo v Dalmaciji….:-))))
Nič Sloveeeeeeeeenniiiiiiiiiiiiiijjjaaaaaaaaa………:-))))

Jebenti kaj rata iz enga poslovilnega posta…. :(((((((((((((((((

Zvezdicaaaaaaaaaaaaa….ja pole boš še rekla, da si vmes napravila še tadruzga….te nbo pej do 2010 nazaj.

Zgrabi tastarga doma za jajčina in reči, da rabiš net, dej…

…..od kot lepote tvoje:))))))))))))))))))

CMOKA žverčika

Imaš prav……….verjetno bo res tako…………..mislim, če bo le ratalo….da bo leto premora in potem še ena štručka:))))))))))))))

Ej Bugi…ma sej itak…do septembra so forumi ku krepani…septembra smo mi krepani…pole je pa kuuuuul nazaj.

Ma itak da bom milslu n’vs.

In se kej oglasu.
Ti pa tudi….če prideš kej v naše kraje, kako Hruševje, Avio Pub ipd…sej veš :)))….ti spustim mobi na mail…pa pokliči.

Ti bom skuhal kofetka zate in za prevoznika :)))))))))))))))))

Tudi tebi *******

Dej…boš to pole trdila….ko bo prva ene par mesecev doma :)))))))))

mi je pa ob tem prišla tista na pamet:
“Saj Janez dela to z občutkom, občutkom…..”

A misliš, da Dalmatincvi ne?! Bogami, menda ja niso tudi v teh stvareh tako leni?! Fuuuuuuuuujjjjj. Bom raje počakala na enega pravega slovenskega kerlca.

:-))))))

Ma ti povem, da bo tako:))))))))))) Sigurno!!!

No … če ne prej, bomo v vaših krajih septembra … ko bo zbor v Ilirski Bistrici … … … pa se gvišno vstavimo pri tebi na enmu kofetku … ;))))

:-*********

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pa kaj ti jaz govorim :)))))))))))))))9

Magari so znani po nekih galebih ipd…..kdo ve zakaj se folk tako rad vedno vrača v dalmacijo?

Tudi meni je enkrat srček skoraj ostal v Dalmaciji:))))))))))))

čista voda, crno vino,
hajd za ruke i u “kino”…..
:-)))))

Kaj pa pol???

kino je v narekovajih…. če pa ne kapčaš, pa Helči vprašaj, je bolj izkušena….:-))))))))))))))

New Report

Close