Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Zdravilišče Laško

Zdravilišče Laško

Zanima me, če je imel kdo od vas poročno zabavo v restavraciji Zdravilišča Laško?
Kakšna je bila hrana in cena ?

sonček

Jaz se poročim 31.5. v zdravilušču laško in so imeli že za junij vse rezervirano za slavje.

Tudi jaz se bom po vsej verjetnositi poročila v Zdravilišču Laško in sicer 30.08.2003. S fantom sva bila tam že na ogledih in nama je zelo všeč. Ni nama pa poznano kakšna je hrana.

Minka, zanima me kako sta se dogovorila glede pijače. A lahko imata kaj svojega na poroki ( vino, šampanjec…. )?

Lp

Zdravo!

Ravno danes sva bila pri ga. Brod in nama je dala menije, ki so zaenkrat še žal brez cen. Sep pa ravno pozabila vprašati, če lahko prineseš s seboj pecivo in vino. Jo bom jutri vprašala in ti sporočim. V menijih sem zasledila, da imajo pecivo že všteto tako da bom videla. Upam da dovolijo.

Meni so rekli, da lahko imamo svoje vino 300 sit za liter. Tudi pecivo in sadje lahko dodamo svoje. Kako je z navadno vodo?
Ali vama dajo tudi sobo, kot darilo mladoporočencema? Kateri meni bosta izbrala?
lp

Meni je všeč 1. in 5. meni. Poročni apartma je njihovo darilo, tako da mladoporočenca ostaneta čez noč v zdravilišču. Kateri meni bosta pa vidva izbrala. Sem poklicala tudi ga. Brod in je rekla da pecivo in vino lahko imaš s seboj.

A oni da imajo vino 300 sit na liter al kako?

Se strinjam, bolje je, da imaš svoje pecivo, ker je tistega za poroko (po mojem okusu) kar nekam malo. Gostija, je le gostija-“gostiti se”…he, he… Hrana pa je zelo okusna. Sem bila na eni porki tam in mi je bilo všeč. Katere dvorane boste rezervirali, ker jih je namreč več?

Jaz imam zaenkrat 31.5. rezervirano srebrno dvorano. Ali morda veš kateri ansambel ste imeli na poroki. Rada bi imela nekoga, ki bi vodil celo poroko, da ne bo na slavju kot na pogrebu. Ali tudi morda veš kateri meni ste imeli in približno koliko SIT je prišla gostija.

Okrogli muzikantje z Laškega. Sicer ni prav poceni a so zelo dobri! Imajo dober šou program…

300 Sit stane, če imaš svoje vino in ti ga oni postrežejo.

Ne vem pa, če postrežbe peciva tudi kaj stane (če imaš svoje).

A tako je potem, ti prineseš svoje vino potem pa še ono dodatno računajo 300 sit/liter za tvoje vino, da ti ga postrežejo?

Ja, tako je to!!!!!!
njihovo vino pa stane 1.200 Sit.

New Report

Close