Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravilne magnetne zapestnice

Zdravilne magnetne zapestnice

Zanima me, če katera ve kje prodajajo preverjeno dobre zdravilne magnetne zapestnice, malo me sklepi bolijo pa hrbet

Moja tamala dela zapestnice in loomijev, zelo lepe, potem pa notri vkvačka še tiste magnetke za na hladilnik, preverjeno super delujejo. 34,99€ komad + poštnina. Daj kontakt.

A se ti je zmešalo???

A se ti je zmešalo???[/quote]

koliko se pa tebi zdi primerna realna cena?

Najprej se pozanimajte o magnetnih valovih pa pol prodajajte buče.

Kake veze ima roka z hrbtenico in kako ti naj magnet na roki pomaga za hrbtenico?

Se pravi migaš z roko in je hrbtenica čvrsta al kako?

Mal anatomije vam nebi škodilo.

Se boste naučili kaj je hrbtenica,zakaj pride do težav,mišice ki so prisvrčene na hrbtenico,ojačanje mišic,…

Najprej anatomijo telesa preštudirat,pol mišice stabilizatorje trupa poštudirat,… ker tudi zakrčene notranje mišice v telesu,ki vlečejo skupaj hrbtenico lahk delajo težave,ker so zakrčene,…

Kako tocno naj bi pa magnetne zapestnice delovale?

A se ti je zmešalo???[/quote]

koliko se pa tebi zdi primerna realna cena?[/quote]

Moje skromno mnenje je, da za tole nič.

Pa še tole. Na jetra mi greste s temi devetkami. Napiši lepo, da je cena 35€ in pika. A res misliš, da smo ljudje tako nori, da ne bomo vedeli kakšna je cena?
Jaz iz principa artiklov s takimi cenami ne kupujem.

ne gre se za cent, ampak za psihološke številke ki učinkujejo (19.95 ipd)

Naročiš, dobiš, prodajalec pa dobi denar.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

v našem telesu se mišice in kri pretakajo zaradi mikro električnih pulzov. Te zapestnice oddajajo elektromagnetno valovanje ki za delček pospeši te procese, posledično se neurotransmitereji malce hitreje prenašajo kar vpliva na cirkulacijo procesov in posledično na razpoloženje, motivacijo-dopamin in odpravo bolečin oziroma občutek lagodja-serotonin

Problem je le napačno dojemanje zaradi reklam, ker to ne deluje v takem obsegu kot kažejo v reklamah, ampak deluje na mikroravni. Pozna se šele pozneje, če sploh.

ne gre se za cent, ampak za psihološke številke ki učinkujejo (19.95 ipd)[/quote]

Saj, ampak name učinkujejo obratno kot trgovec pričakuje!

ne gre se za cent, ampak za psihološke številke ki učinkujejo (19.95 ipd)[/quote]

Saj, ampak name učinkujejo obratno kot trgovec pričakuje![/quote]
Ne samo nate. Poznam pa folk ki je sposoben prebrat samo 1000 pri 1998.99.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Magneti oddajajo elektromagnetno valovanje ?!?!?!?!?! Iz katerega planeta pa si ti? Zakaj si pa imel fiziko v OŠ cvek? Res ni šla ama čisto nič v glavo? Da še jaz napišem nekaj v tvojem stilu:

Na jablanah najlepše dozori krompir, ob dobri letini pa tudi kniping vijaki.

kaj pa naj bi po tvoje oddajali magneti?

Pozdravljeni!
Vas zanima magnetna zapestnica?Jaz imam in prodajam komplet zdravilnih zapestnico in ogrlico za okoli vratu zelo lepo v darilni škatli vse skupaj prodam za 120€.Če se odločite mi pišite na moj mail: silva.ivnik@gmail.com.Hvala

Lp

Pozdravljeni!
Vas zanima magnetna zapestnica?Jaz imam in prodajam komplet zdravilnih zapestnico in ogrlico za okoli vratu zelo lepo v darilni škatli vse skupaj prodam za 120€.Če se odločite mi pišite na moj mail: silva.ivnik@gmail.com.Hvala

Lp

Pozdravljeni!
Vas zanima magnetna zdravilna zapestnica.Jaz prodajem to zapestnico in ogrlico za 120€v darilni škatli.Če se odločite mi lahko sporočite na moj mail-silva.ivnik@gmail.com.Zraven vam podarim še eno magnetno zapestnico.
Lp

Pozdravljeni!
Vas zanima magnetna zdravilna zapestnica.Jaz prodajem to zapestnico in ogrlico za 120€v darilni škatli.Če se odločite mi lahko sporočite na moj mail-silva.ivnik@gmail.com.Zraven vam podarim še eno magnetno zapestnico.
Lp
[/quote]

napiši še trikrat.
vedno se najde kakšna budala, ki nasede:-)))

Trenutno na desnem zapestju nosim neko kovinsko “zdravilno” zapestnico iz nerjavnega jekla.
Mi je zelo všeč, ker je izredno lepo oblikovana. Imela je na notranji strani tudi neke zdravilne germanijeve ploščice, pa so se vse že odlepile in odpadle dol. Kupljena je bila preko Ebuy za nekaj evrov že pred leti.
Zanima me tudi, kako izdelati, nek čaroben material, ki ga svet še ni videl.

drug drugega programiramo

Pred enim letom sem si kupila magnetno zapestnico, mislim, da preko ene firme iz Sežane. Priporočila mi jo je bivša sodelavka, češ, da ji pomaga.
Upala sem, da mi bo zapestnica pomagala pri nespečnosti in pri bolečinah v kosteh.
Nič mi ne pomaga, denar sem vrgla proč, mislim, da je bila cena cca 20 eurov.

bomo preverili s prijavo na inšpektorat, tako ali tako gre pa za na……to ne nuca nič

New Report

Close