Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravilo kventiax

Zdravilo kventiax

Dobila 0,25 mg za umirjanje misli, lažje zaspat in danes zvečer vzela prvo tableto. Počutim se popolnoma zadeto. Ima kdo izkušnje? Berem da shizofrenija jemljejo 300 ali 600 mg. To je 1200 kratna ali 2400 krstna doza tega. Kako se oni počutijo, kako sploh preživijo?

Imam predpisanega v nižjem, a vseeno nekoliko višjem odmerku kot ti – prav tako za pomirjanje. Od njega sem kvečjemu malo zaspana, sicer normalno funkcioniram. Mislim, da imaš pač smolo in da ga slabo prenašaš – po moje imaš najnižji možni odmerek. Možno je tudi, da je prenizek in da se slabo počutiš zaradi tega, kar te v osnovi pesti – denimo, da je to tesnoba.
V vsakem primeru čimprej kontaktiraj bodisi svojega psihiatra, ali pa psihiatrično urgenco – če si v Ljubljani ali okolici, je le-ta na Polikliniki.

heh,lepo da nekdo pomisli na nas. jaz jemljem dozo 600mg,in še to atipičnega antipsihotika. Pa ne kvantiax. zato pa smo tok apatični,pa zaspani,pa leni,pa vsi se zredimo,pa se slinmo. Tko nas ljudje opisujejo. Hvala ti za ta post,si mi polepšala večer,pričakovala sem glede na to da je to Mon kakšno bentenje čez psihiatrijo ali zopet posmehovanje duševnih bolnikom. lp

Tudi tebi hvala za ta post – nisem zlahka spisala tega, sicer dobronamernega odgovora, ker mi je zoprno, tako kot tebi, če se potem ljudje norčujejo in pametujejo. Vse dobro ti želim.

Tudi tebi hvala za ta post – nisem zlahka spisala tega, sicer dobronamernega odgovora, ker mi je zoprno, tako kot tebi, če se potem ljudje norčujejo in pametujejo. Vse dobro ti želim.
[/quote]

ni za kej. dokler bom živa se bom borila proti stigmatizaciji duševnih bolnikov. imam shizofrenijo in sem na antipsihotikih visokega odmerka in na prozacu 🙂 Pa marsikdo ne bi rekel,ko me vidi. Ampak kolikor se dela stigma proti nam in kolikor je to tabu,ni za verjet. drži se! pogumno v nov dan! 🙂

To samo na zacetku. Potem se navadis!

Na začetku je to normalno.
Na začetku sem po eni tableti spal kot dojenček.
Sedaj vzamem 4 za podoben učinek.
Ne skrbi.

Vzemi polovico…

Kemija, dela dolgoročno škodo. Niste nikoli preizkusili, kaj naravnega?

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Nehaj vsiljevat podlasica mala in poskušat krast ljudem.

Nehaj vsiljevat podlasica mala in poskušat krast ljudem.
[/quote]
😂😄😂

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Jaz sem kmalu umrla od njega, nikoli več

Jemlje ga moja dementna mama. Odmerka ne poznam. Naj bi bil maksimalen, kolikor lahko dobi. Nikoli omotična, zadeta od njega. Zmanjševal naj bi psihozo, ker je begava. Pa ne pomaga 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, je pa verjetno bolje kot sicer. Je zelo aktivna, popolnoma pogovorljiva, samo pač po svoje. Noben zombi ali kaj takega.

Tudi jaz sem ga jemala 2 leti in sicer v odmerku 150 mg, nekaj časa menda celo 200 mg. Sicer nisem bila psihotična, tesnobna pa tako zelo, da mesece nisem stopila iz stanovanja, na psihiatrijo so me pripeljali v predinfarktnem stanju, pritisk in pulz sem imela v mirovanju, kot bi me lovila čreda volkov.

Na začetku jemanja sem čutila malenkostno umirjenost, a še vedno ni bilo znosno, sčasom sem se umirila, ne vem ali zaradi tablet ali vsega skupaj.

Zdaj Kventiaxa že nekaj časa ne jemljem več, ker sem se tudi sicer, osebnostno ojačala, spremenila. In še se trudim.

Mi pa antipsihotik ni povzročil nič hudega, slabega, samo malo mi je olajšal tisto nevzdržno stanje, obdobje.

Zagotovo pa so le tablete premalo; marsikaj je potrebno narediti sam! Ozavestiti in spremeniti. Počasi in vztrajno.

Mimogrede, tudi po terapijah bioenergije so nekateri ljudje prav obupno, nenormalno zaspani. Ker stopijo v stik s samim seboj. Ker končno začutijo svojo utrujenost, izčrpanost, do katere jih je pripeljalo to, da se preveč ženejo in se ne znajo ustaviti, odpočiti, umiriti.
Morda pa potrebuješ le počitek, mir, odklop, nekaj časa brez obveznosti, odgovornosti… Čas zase in s sabo.

Vse dobro!! 🤞🍀

Zivjo jaz pa imam pol leta ze tezave, ker se mi zdi da vse slisim kar prej nisem. Slisim ko sosed odpre vodo, kako se pogovarjajo, ugl. Vse kar prej nisem. Je pa res da sem dobil pol leta nazaj vec udarcev s zelezno palico po glavi. In sedaj ne vem kaj mi je in ce bo slo se na slabse. Ker ze zdaj sem se cisto izoliral in sem cele dneve sam. Zaupal sem se samobratu, vendar mislim da mu je vseeno zame l, jaz pa se nocem vsiljevat nobenemu. Res ne vem kakonaprej. Zadnje case mislim samo se kako naj se ubijem da prekinem to trplenje. Res rabim pomoc preden bo prepozno. Namrec dva tedna nazaj sem se ze skoraj ubil s tabletami vendar mislim da jih je blo cisto mal premal. Cutil sem ze kako hocem iti ven iz telesa in potem sem samo zaspal in se zbudil 30ur po tem cel zalosten ker sem ostal ziv. Res ne vem kako naj naprej da si pomagam

Ne vem res kako naj naprej. Sploh hudo je zdaj ko je novo leto jaz pa sem sam doma in tudi za bozic sem bil. In se ko je bila ura okrog enajst je zacela bit cerkvena ura in ni nehala skoraj eno uro. To se mi je prvic zgodilo da je kar zvonila. Aje mozno da zaradi bozica? Res ne vem kaj se z mano dogaja, vem samo da rabim pomoč, ker tko ne morem in nocem vec zivet 😥😢😢😢

Žalostno res kako znajo bit ljudje zlobni. Jaz se nikoli nisem norčeval iz ljudi z psihičnimi težavami ker nikoli ne ves, lahko se zgodi tudi tebi…. In meni se je in mi je res hudo ker ne vem kaj naj naredim 😢

Odgovor na objavo uporabnika
Depresiven ful pa nocem bit 😑, 29.12.2021 ob 18:53

Žalostno res kako znajo bit ljudje zlobni. Jaz se nikoli nisem norčeval iz ljudi z psihičnimi težavami ker nikoli ne ves, lahko se zgodi tudi tebi…. In meni se je in mi je res hudo ker ne vem kaj naj naredim 😢

FAnt ne znam ti pomagat.

Edino ce sikupis cepke za usesa da ne bos vsega isal.

Srce me boli zate..

Prov na jok mi gre.😪

Prosim te takoj pojdi na najbližjo urgenco in jim povej kaj si napisal tu. Ti bodo zanesljivo pomagali. Če lahko, pojdi neposredno v dežurno službo Psihiatrične klinike Polje, je odprta 24 ur na dan.

Povej iz kje si.

Pa se mogoce kak fant najde da greta na kavo pa mal na pogovor.

Bos pa nujno moral k dr

Tudi ce ze hodis.ne cakaj da te oni narocijo.

Poklici ali jim pisi meil in povej da nisi ok.

A kaksen sos telefon si ze poklical.

Tam dobis res prave srcne ljudi in se jim lahko zelo zaupas.

Poskusi.

Odgovor na objavo uporabnika
Depresiven ful pa nocem bit 😑, 29.12.2021 ob 18:41

Zivjo jaz pa imam pol leta ze tezave, ker se mi zdi da vse slisim kar prej nisem. Slisim ko sosed odpre vodo, kako se pogovarjajo, ugl. Vse kar prej nisem. Je pa res da sem dobil pol leta nazaj vec udarcev s zelezno palico po glavi. In sedaj ne vem kaj mi je in ce bo slo se na slabse. Ker ze zdaj sem se cisto izoliral in sem cele dneve sam. Zaupal sem se samobratu, vendar mislim da mu je vseeno zame l, jaz pa se nocem vsiljevat nobenemu. Res ne vem kakonaprej. Zadnje case mislim samo se kako naj se ubijem da prekinem to trplenje. Res rabim pomoc preden bo prepozno. Namrec dva tedna nazaj sem se ze skoraj ubil s tabletami vendar mislim da jih je blo cisto mal premal. Cutil sem ze kako hocem iti ven iz telesa in potem sem samo zaspal in se zbudil 30ur po tem cel zalosten ker sem ostal ziv. Res ne vem kako naj naprej da si pomagam

Moras obvezno k zdravniku in mu vse povedat in imej vero v pomoc in upanje

Ne boste verjeli ampak naravne rožce pomagajo.
Meni je pomagal že čisto navaden lovor. Pomiri  in takoj deluje.  Pomagal mi je baldrivel (baldrijan, pasijonka, navadni glog in olje sivke). Pomiri , od njega lahko postaneš nekoliko odvisen.
Trenutno pa ne jem nič.

Moja prijateljica ga jemlje za spanje, ampak samo polovico od 25mg tabletke in je vse ok.

Jaz sem Imela predpisanega 25 mg pred spanjem, pa sem dobila tako “nemirne noge” verjetno stranski učinek da ga ne upam več jemati. Bodite zdravi in pozdravcek

Ali kdo od vas jemlje Kventiax 25mg ,namesto pomirjeval?Kako se počutite, vas pomiri?Ga jemljete zjutraj?Kako je z neželenimi učinki?Če so prisotni,s časoma izvenijo?Zelo bi vam bila hvaležna za odgovor!Lp.Martina

New Report

Close