Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravilo proti glavobolu

Zdravilo proti glavobolu

tole je pa čisto resna tema!

sem med tistimi srečnicami, ki jo max. 5x na leto daje glavobol…. ko me pa že boli glava je to zato, ker mi pade pritisk. In res v skrajnih primerih konzumiram lekadole in asprine… ponavadi pomaga čokolada, kofečke, spanje…

Evo, danes je eden izmed tistih dni v letu, ko me boli pod čelado… in ker v celi bajti ni niti koščka čokolade (kdo je spet vse pohopsal???)… sem si zdaj skuhala kofečke z okusom lešnika… Ta zadeva mi je zadnje čase precej slastna, ker drugače sploh nisem kofetarca… ampak to pa tako lepo diši po nutelci…….. mmmmmmmm………

No in sedaj vas povprašam, če veste še za kakšno naravno zdravilo proti glavobolu………… vnaprej se zahvalavam!

nehaj jamrat

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne teži, ker mi glavobol zarad tebe ne bo popustil

Jaz spadam pa med tiste, ki imajo pogoste glavobole in sicer migrenske….. dva dni samo ležat v temi in tišini, tretji dan sem pa ko cunja.
Nobena reč razen tablet mi ni še nikoli pomagala.

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Največkrat s tabletami ; sedaj žal ni več moč dobit Saridon-e, ki so bili zame OK.
Sem pa pred približno pol meseca glavobol pozdravil z biciklom – turca cca 2 uri – in sem bil “kot nov”. Je pa to čisto slučajno “odkritje”. Bolela me je namreč glava, sobotno jutro, tako krasno za it z bičikleto vn … Pa sm sklenil, da vseeno odpedaliram, za vsak slučaj pa sem vzel s sabo tablete. Hvala Bogu jih nism rabu.

ja očitno ti je manjkala prevetritev glave……
moj tud stalno biciklira (pravkar je na treningu)…. ma ga vseeno dostkrat boli glava….. sam on je na aspirinih…

Liter šnopca, pa boš kot nova, hihihi…

Ma ne… Aspirin, bonifen, kombinirana tableta ali kaj takega – popiješ in dan je takoj lepši.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

zdele ko ti tole pišem,te je verjetno glavobol že minil.
sem ena tistih,ki ji pri glavobolu pomaga le Ketonal skupaj z Lekadolom.
Drugače pa je najbolj fino,če si greš močit glavo in sicer nekaj časa s toplo vodo,pol pa ful na hitr mrzlo.to ponoviš parkrat,pa bo nehal.temu se drugač reče knajpanje.

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

z malo zamude…bo pa za naslednjič
prvo kar mi pride na jezik je da če imaš nizek pritisk je treba tega dvignit….to ti lahko tudi mi pomagamo:)))

sicer pa kot prvo dosti vode…3-4 litre na dan zelo pomaga pri glavobolu. Pomisli če si mogoče tisti ali prejšnje dni mogoče premalo spila.
Trenutno pomaga tudi sol oz. slana prehrana kar sicer ni priporočljivo na daljši čas in pa telesna aktivnost. Če se ti tisti trenutek še tako ne da, šport ti v trenutku dvigne dvigne krvni pritisk in ponavadi glavobol zgine.

------------------------------------------------------------------------------------------------ " ... ha dda' passa' a nottata."

aja………no a je popustilo?

a veste zakaj babnco boli glava ?

kmalu potem ja………. ko si odšel……….. hahahah

razen tablet mi pride vse napisano prav………. :))))))))

Helči,da nimaš migrene,oštjaa?

Smej se,pa bo dan prijaznejši

:))))))))) zdej se spomnim, da mi je enkrat pršut fajn pomagal….. viš, škoda, da se tega večkrat ne spomnim…….

jah, spijem itak premalo, se zavedam……. tudi v največji vročini mi ne uspe spit več kot 2 litra dnevno……..

thanx kittka

Prvo pršut,potem pa intenzivni sex,da kri fino precerkulira glavo.In glavobol izgine.

opa, a si ti napol dohtar?

nimam migrene……… ne kliči hudiča…… hehe

Tudi ginekolog za mlade ženske sem pa najrajši.

a imaš diplomo?

da ne bo kakšne afere spet……..

Pravijo da pomagajo tudi zeljnati listi.Zvečer jih daš na povšter in čez noč spiš na njih.Pomaga tudi blazina za pod glavo napolnjena s senenim drobirjem.

ma hvala, žanko…

sej sem drgač napisala, da nimam pogostih glavobolov…….. na srečo….. le parkrat v letu……. pa še takrat ni hudo hudo…….

Iskušnje,ha,ha.

Čim manjkrat tem boljš.Najbolje nič glavobolov.No če je pa to od pretiranega pitja alkota,je pa to že drug problem.Ha,ha…

eeeeee, to ne šteje…. če ne verjameš, poklič na Slovenske železnice…….

New Report

Close