Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravniki iz zd vič

zdravniki iz zd vič

mogoče kdo pozna dr. Kumše ali pa dr. Mazej iz ZD VIČ, kakšna sta kot zdravnika (poznam samo priimek , ne vem sta zdravnici ali zdravnika, nadomeščata pa dr. Reparjevo)

Kumše je dokaj mlada zdravnica, kaj več bi ti težko povedala. Bile s hčerko pri njej samo1x…

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Za mene osebno je dosti boljš8h zdravnikov, kot je ona.

Kumše Gale Zala – za me je prava katastrofa.

kaj pa dr. Kerec Juričko Barbara?

Moja je dr. Nena Kopčavar. Včasih se malo spričkava, drugače jo lahko samo pohvalim. Lepše od nje pač ni. Med zdravnicami.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 25.08.2022 ob 20:49

Moja je dr. Nena Kopčavar. Včasih se malo spričkava, drugače jo lahko samo pohvalim. Lepše od nje pač ni. Med zdravnicami.

Pred veliko leti je bila moja zdravnica in jo lahko le pohvalim. Odličen diagnostika. Je pa tudi ena redkih žensk, ki ima tisto žlahtno lepoto, ki je ne more pričarati noben botoks ali drugi posegi. Hkrati je tudi prava dama, kar se prav tako redkost. To ima v sebi in ni vezano na brendirana oblačila in druge zunanje učinke.

Ena od zdravnica iz ZD Vič – žal se imena zdaj ne spomnim – me je obravnavala na urgenci. Vse pohvale!

Katastrofa od zdravnice…to je moje mnenje….

ZALA KUMŠE GALE  Še vedno ji dosti manjka do povprečne zdravnice…to je moje mnenje….

Od maja letos je ga. Kumše moja osebna zdravnica, sedaj jo potrebujem, pa mi ne uspe priti do nje, ker je organizacija v HUMANO D.O.O.  pač taka, da je edina možna komunikacija z zdravstvenim administratorjem, ki te po čudežu ne vpiše v seznam (pojma nimam kakšen). Ko ponovno kličeš, prideš v ordinacijo, kjer ti razložijo, da nisi na seznamu? Potem te pošljejo v laboratorij, kjer so izvidi na razpolago še isti dan popoldne. Ne kličeš takoj ampak naslednji dan, ko spet naletiš na zdravstvenega administratorja, mu poveš kaj želiš in se zgodi ….. nič. Aja takoj ti povejo, da se v nujnih primerih obrni na 112. Razočarana, saj jih ne kličem oz. potrebujem zato, ker mi je dolgčas.

New Report

Close