ZDRAVNIKI NAVADNE ŠLEVE STRAHOPETNE
Zdravniki zgledujte se po drugih državah, kjer se zdravniki priključujejo narodu, pri osvoboditvi od vseh teh laži!!
Kje ste vi strahopetci, kaj boste pripovedovali svojim otrokom, vnukom, kako ste strahopetno molčali, ko so Slovenci umirali zaradi nedostopnosti zdravstva zaradi PLAN DEMIJE????????????
BOGOVI V BELIH HALJAH-mesarji ne bogovi!
ker ne boste imeli komu.
[/quote]
Jst sam vem, da ste fuknjeni. Pa se opravičujem, ker sem to rekel, sam ste. Jaz se že nekaj časa družim s kolegi, normalno hodim ven v naravo, prehajam občine zarad službe, otroc so tok samostojni, da se v šoli sami znajdejo.
Eni pa kle sanjate o neki osvoboditvi? Osvoboditve česa? Pač fukjeni ste. Mene ni treba nič osvobajat. A da mi ne bo treba davkov plačevat al kaj muslite? Matr sam da mate neki za obirat.
so čisto navadne p i č k i c e , ki se upajo nič, a veš kaj je to NIČ!!!!
Ne upajo se govoriti o virusu, ker sploh nimajo znanja o virologiji in tudi tega nočejo priznati!!!!!!!!! Medicinska fakulteta v SLO je en navaden jajc kar se tiče virilogije.
Naši dohtarji so dobri v kirurgiji, mikrokirurgiji, kardiologiji, urgenca tud še, pol je pa tema!!
Vsi šefi klinik po vrsti kradejo naš denar, sama korupcija, vsakega se nekaj prime!
Zdravniki pa vsi po vrsti od farma mafije dobijo provizije od tablet ki jih PRODAJAJO nam, tudi če ni treba. sama banda vam povem iz prve roke!
Tu smo.
Cepite se, tepci.
[/quote]
Lej sodišče za človekove pravice je razsodilo, da nihče nikogar ne sme siliti v cepljenje in da so vsi ljudje EU in širše enakopravni pri uporabi prevoznih sredstev, prečkanje državnih mej, vstopa v poslovne stavbe itd. enakopravni in da se nikogar ne sme diskriminirati, ali ga kakor koli onemogočati pri tem. Torej tudi ti nimaš pravice pozivati k cepljenju, ker ima vsak človek pravico, da se sam odloči, torej tvoj odgovor spada v teorije zarote!