Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Zdravniški pregled pred zaposlitvijo – zapiski zdravnika

Zdravniški pregled pred zaposlitvijo – zapiski zdravnika

Pozdravljeni,

Zdravnik, ki je delal pregled, je imel vpogled v moj karton in vedel je za moja zdravstvena stanja. Tudi psihološko stanje. Ker sem imela pred leti težave na tem področju in mi je dejansko povedal, da ve za to, sem seveda potrdila in povedala podrobnosti. Vse to je zapisal v svoj računalnik. Kot tudi druge stvari, ki me je spraševal. Zdaj me pa zanima kaj točno prejme delodajalec? Jaz teh zapiskov nisem dobila. V izvidu, ki sem ga dobila domov, ni omenjenega tega kar je on zapisoval. Sicer sem zdravniški pregled opravila (zmožna za delo), vendar me skrbi, da so ti podatki prišli do delodajalca. Ali morajo ljudje, ki imajo psihološke težave vedno paziti na to, da se kaj ne vpiše v karton? Zdaj razmišljam, če bom imela še kdaj takšne težave, sploh ne bom upala poiskati pomoč pri svojem zdravniku. In ali ima lahko sploh zdravnik, ki dela pregled, vpogled v kartoteko?

Glede na izkusnje s  tole “hamlarijo od korone”, bi moralo biti vsakemu jasno, da je vecina zdravnikov “naprodaj”.

Veliko bi ljudje morali zadrzati zase….in ne brengljanti kot velikonocni zvon.

se strinjam, zdravniki so eni veliki prasci, milsijo pa da so Bogovi!!! Marš sodrga belih halj, samo za denar vam je!!! MARŠ!!!

Delodajalec dobi samo napisano, ali je delavec sposoben za delo ali ne, ali ima kake omejitve (nočne, dvigovanje,…) in ali zdravnik priporoča kontrolo prej, kot je to običajno za delovno mesto. Diagnoz zdravnik ne deli z delodajalcem. Ravno tako, kot na bolniškem listu ne piše, zakaj si na bolniški.

New Report

Close