Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravniški pregled za službo pomagajte mi nujno

zdravniški pregled za službo pomagajte mi nujno

Dobil sem zaposlitev za nedoločen čas in moram na zdravniški pregled. Zanima me ali opravijo tudi jetrne teste. Med karanteno se namreč redno razkužujem in mislim da se to pozna na mojih jetrih. Če naredijo te teste me zanima kako jetra čim hitreje raztrupiti. V enem tednu če je možno.

Če si ga redno cukal, bodo to opazili. V enem tednu nikakor ne bo tvoje telo kot novo. Vse, kar lahko narediš je, da nehaš pit in upaš na najboljše. Za vnaprej si pa najdi kako pomoč, ker mislim, da ga cukaš tudi prej in potem. Ker take blesave izgovore za pitje, kot navajaš ti, si izmišljujejo odvisniki.

ja seveda – preverijo pozorno Gama GT, jetrne encime…. Iz višine rezutata se vidi, ali si redni pivec, ali pa je bilj zgolj rekracijski kiks.

Žal hitrega zdravila ni , niti pripravki ali tablete za “očiščenje jeter”- nekje 3 mesečna popolna alko abstinenca (niti pirček na dan) zniža Gama GT do nule.

Kaj pa pegasti badelj ali kurkuma? Zdaj ne pijem dva dni in počutim se odlično zato mislim da bi se v enem tednu lahko čisto obnovil. Tudi kaditi sem prenehal, spijem ogromno vode in to bi moralo odplakniti strupe ki so se nabrali.

Jaz sem bil dva tedna na dopustu (all inclusive) kjer smo seveda vsak dan pili. Kmalu po prihodu domov smo imeli še nekaj praznovanj kjer se je spet pilo. Potem sem tri tedne abstiniral in brez težav opravil zdravniškega. V enem tednu pa bo malo težje.

Delajo ti splošno krvno analizo, ampak to nima veliko veze z jetrnimi testi. Ni poudarek na stanju točno določenega organa – jeter. Za to te morajo poslati na poseben pregled, ki bi ga naročil delodajalec, ker te sumi na problem z alkoholom; tisto je pa konkreten pregled točno določene vrste.

Zato, ker si delal splošnega zdravniškega, ne test za jetra. Če bi ti jetra vzeli v detajlno analizo, verjemi, da bi bil po pol leta stroge alkoholne abstinence in diete komaj začetek izboljšanja stanja.

Delal sem zdravniškega za izpit, ki so mi ga vzeli zaradi alkota tako da so verjetno vzeli jetra pod drobnogled. Na zdravniškem za službo pa verjetno ne bo poudarek na jetrih.

Delajo ti splošno krvno analizo, ampak to nima veliko veze z jetrnimi testi. Ni poudarek na stanju točno določenega organa – jeter. Za to te morajo poslati na poseben pregled, ki bi ga naročil delodajalec, ker te sumi na problem z alkoholom; tisto je pa konkreten pregled točno določene vrste.
[/quote]

Na vsakem zdravniškem pregledu kandidate za službo, kamor jih napoti potencialni delodajalec, testirajo kri na jetrne encime gama GT :))))))- da se vidi, če je kandidat “alkič”, ali ne 🙂 redni pivci niso sposobni abstinirat en mesece, kaj šele tri 🙂 Pegasti badelj je pa v takem primeru enega tedna ali meseca “Blažev žegn” 🙂

Nam so delali tudi jetrne teste.

Svetujem ti, da sedaj piješ le vodo in ješ le jabolka.:)))

Avtor, šnops daj na stran, pa počakaj, da dobiš zaposlitev. :’D

Pomaga C vitamin saj 14 dni zjutraj pa vzeti ga moraš še preden ti vzamejo kri pa ta čas čista abstinenca če te pa testerajo na S-CDT ti ne pomaga nič ker to pokaže za pol leta nazaj koliko si spil

Pa ne pozabi, da se marihuana, heroin in kokain zaznajo v krvi in urinu še tedne po zaužitju. Ne pomaga nič, da bi se sledov znebil prej.

Sicer je pa alkohol v Sloveniji družbeno sprejeta droga, alkoholizem pa nekaj običajnega, s čimer so mnogi lažno solidarni tako, da glede njega ne pričakuj težav.

nauči se angleško ali pa uporabi google chrome, ki ima prevajalnik vgrajen, pa lahko hitro vidiš, da zgoraj 90 % ne drži.

Imej s sabo urin nekoga čistega pa tistega oddaj, še bolje pa je da se zmeniš da ti dan prej zamenjajo kri, bo sicer stalo ampak boš prišel čez.

Kaj mislite s to zamenjavo krvi, če lahko natančno povete?

Lp

Kolega, zelo sposoben inovator Zoran Dernovšek, tisti, ki je sestrelil sovražnikov helikopter (s tem preprečil desant ciganov na Lublano junija 1991) in zato imenovan raketka prodaja neke kaplice, narejene iz alg, ki še tako alkoholizirani osebi prikrije alkoholiziranost.

Sam nisem preizkusil, ker ga ne pijem.

Obrnite se nanj, ima tudi dve luštni hčerki, ki iščeta desca.

pred pregledom par dni orenk pili.pivo,žganje.pri mojih 60 letih 45 let pitja.m.no,rezultat je bil porazen,zato isto pregled opraviš.po par mes.sem imel referenčni pregled,malopred tem,kak teden sem zelo malo pil in se zdravnica ni mogla načuditi

Testi na jetrih lahko pokažejo alkohol tudi, če nisi pil in imaš glivice. Glive kvasovke dajejo lažen rezultat vinjenost in se lahko sklicuješ na to, da poješ ogromno kruha🤔srečno😎

Pojdi najprej v privat laboratorij. Plačaj deset evrov za osnovni test das kri in videl boš stanje.

Na jeterne teste se testira le tiste, ki imajo doloceno delovno mesto, npr. soferji, dela na visini, dela v tezki industriji, nocno delo…ne kar vseh po vrsti. Je pa res, da ce zdravnik v vasem zdr.kartonu odkrije izvide, ki kazejo na alkoholno odvisnost, potem pa se bo to zgotovo preverjalo. Ker noben dohtar ne bo reskiral svoje sluzbe za pijanca. Ce tak naredi v sluzbi nesreco pod vplivom alkohola ali drog, je lahko se kdo drug zraven odgovoren. Dost zalostno da vam je vseeno zase, ampak zraven vas so se drugi in lahko nastradajo posledicno, ker vi hodite pijani v sluzbo!

sama ne pijem alkohola, pa imam zamaščena jetra. Ampak ti že veš.

A je to sigurno? Recimo pisarniska dela ali delo v trgovini pa ne delajo jetrnih testov?

Vsem delajo jeterne teste ne glede na poklic in tudi vsakega ,ki ima gama gt povisanega posljejo naprej na Cdt….kjer se vidi uzivanje alkohola za 2.meseca nazaj….delam v laboratoriju tako ,da si ne zatiskajte oči.

New Report

Close