Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem zdravniški pregled za vozniški izpit

zdravniški pregled za vozniški izpit

Pozdravljeni, načeloma boste lahko opravili zdr. pregled, z omejitvami. To pomeni, da Vam bodo dali v.d za določen čas in nato boste morali ponovno opraviti zdr. pregled za podaljšanje. Odvisno kako slabo/dobro vidite barve. Zdravnik se bo, glede na rezultate pregleda, odločil ali ste sposobni za voznika C kat. ali ne. Lp Luka

Pred kratkim sem delal zdravniskega za C in E kategorijo,zdaj pa se grem delat za D. Pa me zanima a je kaksna razlika al mi bo veljalo ze obstojec zdravniski?? Hvala

Kako kartoteko ,ki jo dvignes pri zdavniku?

Živjo,
js pa sem založila kartonček zdravniškega potrdila, zdaj pa moram it podaljšat vozniško. a to pomeni da moram ponovno narediti zdravniški pregled?

zdravo
mene pa zanima če je od zdravnika odvisno kakšne delavnice ti da (sem namreč povratnik)

Pozdravljeni
imam eno vprašanje glede zdravniškega za B kategorijo.
V primeru da vidim malo slabše, a je potrebno prej iti k okulisto, ali ti tam preverijo vid in vse in tako opravim ta pregled ?

Živjo,

Če na medicini dela prometa in športa ugotovijo, da ne vidiš dobro te napotijo k okulistu. Tam po vsej verjetnosti potem dobiš očala ali leče.

Morda komu pride prav povezava okvirni izračun stroškov na poti do vozniškega izpita[/url], na kateri najdete tudi ceno zdravniškega pregleda za vozniški izpit.

Če izgubiš zdravniško spričevalo lahko na ta-isti medicini dela, prometa in športa dvigneš duplikat. To sem prebral na strani zdravniški pregled za vozniški izpit[/url].

Zanima me ali pregleddajo kri namrec moj prijatelj dela izpit za kat A1 in je obcasni uzivalec marihuane in se boji da ha nebodo spustili naprej

Običajno ne. Če zdravnik posumi, ti pa lahko pregleda tudi to. Ima vso pravico.

Si bom kar to temo sposodil, ker imam dioptrijo so mi dali zdravniško potrdilo za 5 let. Sedaj me pa zanima je za podaljšanje izpita potrebno iti ponovno čez zdravniški pregled ali je kaj drugače pri tem postopku.

Ce bi za ziher vedel da na prvem zdravniskem pregledu ne preverjajo krvi za thc bi lahko imel ze 6 let izpit. Tako pa se trudim ne kaditi ampak enostavno ne gre. Zdravnica mi je rekla da ce bom kadil travo ne bom dobil nobene sluzbe, tako da tudi te nimam. Zakaj je potrebno da se ljudi nenormalno strasiti? Saj se zavedajo posledic ko so stari cez 20 let. Nekateri uzivajo v izrabljanju drugih in nekateri uzivajo ce so izrabljeni.

Ce bi za ziher vedel da na prvem zdravniskem pregledu ne preverjajo krvi za thc bi lahko imel ze 6 let izpit. Tako pa se trudim ne kaditi ampak enostavno ne gre. Zdravnica mi je rekla da ce bom kadil travo ne bom dobil nobene sluzbe, tako da tudi te nimam. Zakaj je potrebno da se ljudi nenormalno strasiti? Saj se zavedajo posledic ko so stari cez 20 let. Nekateri uzivajo v izrabljanju drugih in nekateri uzivajo ce so izrabljeni.

New Report

Close