Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Zdravniški pregled za začasni odvzem izpita

Zdravniški pregled za začasni odvzem izpita

Pozdravljeni,

potrebujem vašo pomoč in sicer pred dvemi dnevi mi je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljene zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zanima me, če se lahko takoj prijavim na kontrolni zdravniški pregled ali moram počakati na sklep? Pred tem dogodkom nisem imel nobene točke ne kazni že več kot 10 let.
Ali kontrolne zdravniške preglede opravljajo vse zdravstvene ustanove ali za to točno določene ustanove?

Hvala, Lp

Pozdravljeni,

pred dvemi dnevi mi je bilo začasno odvzeto v.d. zaradi vižnje pod vplivom alkohola. Pred tem nisem imel nobene točke ne kazni cca 10 let.
Zanima me ali se lahko takoj prijavim na kontrolni zdravniški pregled ali moram počakati na sklep?
Preglede izvajajo vse zdravstvene ustanove medicine dela ali za to točno določene ustanove?

Hvala, Lp

Pozdravljeni, na kontrolni zdr. pregled se boste verjetno lahko prijavili po prejemu sklepa o začasno odvzetem v.d. Načeloma ne prijavljajo prej, ampak vseeno poizkusite. Na spodnjem linku imate povezavo kje lahko opravljate kont. zdr. preglede. Lp

https://www.gov.si/assets/ministrstva/MZ/DOKUMENTI/Preventiva-in-skrb-za-zdravje/pregledi-voznikov/kontrolni-pregledi/Seznam-izvajalcev-kontrolnih-zdravstvenih-pregledov-september-2020.pdf

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Hvala za link, počakam na sklep sodišča.

Lp

Včeraj so me ustavili in sem napihal 0,72 ter so mi odvzeli vozniški izpit. Policist mi je rekel da moram počakati na sklep ter sodnika za prekrške. Ali obstaja kakršna koli možnost da mi izpita ne vzamejo. Na spletu sem zasledil da je več podjetji, ki se ukvarja s tovrstno problematiko. Ali je gdo imel izkušenj s tovrstnimi podjetji, ter ali so realne možnosti da obdržim izpit.

Pozdravljeni,
jaz pa sem imela odvzem v.d. 19.6.2021.
Sklepa sodišča še nisem dobila,sem se pa predčasno prijavila na kontrolni pregled,za katerega sem dobila termin 15.7.2021. Zanima me,v kakšnem času lahko pričakujem sklep in če bom lahko vložila predlog za začasno vrnitev v.d., če bo od prejema sklepa do pregleda minilo več kot 8 dni.
Hvala za odgovor,lp

Pozdravljeni, načeloma lahko sklep pričakujete kmalu, v roku cca tedna dni. Predlog za vrnitev začasno odvzetega v.d lahko vlagate do konca postopka o odločanju glede prenehanja veljavnosti v.d. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Pozdravljeni, vceraj sem dobil sklep sodišča, zaradi prekrška ki sem ga storil in sicer peljal 105 v naselju, dobil sem začasni odvzem izpita in ker je to bil moj prvi prekršek je tudi policist povedal da bom hitro dobil izpit. Sedaj greva s punco na morje in takrat mi je doloceno tudi zaslisanje, jaz sem se pozanimal z odvetnico in sem sodiscu nesel ugovor za zacasni vozniski izpit ter ugovor za prestavitev datuma.. morje je že plačano, jaz pa nebom imeu izpita za pelat dol ker zaradi dolgih terminov kontrole zdravniskih pregledov nebom pravi cas vse skup naredu. V tem primeru je najboljse samo pocakati na moj termin in zaslisanje ne?

Pa me tudi zanima kakšne so kaj situacije pri prestavitvi datuma, zavedam se, da je treba imeti dober razlog ampak, jaz sem dal not napisati, da sem takrat zadržan in da prosim če se da prestaviti. Kaj lahko pričakujem od sodišča?

New Report

Close