Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Zdravniški pregled

Zdravniški pregled

Pozdravljeni,
leta 2018 so mi vzeli izpit zaradi vožnje pod vplivom marihuane. Na zdravniškem pregledu sem bil pozitiven in pri psihologu povedal da kadim enkrat tedensko. Za tem so mi dodelili tiste
drage delavnice v Ljubljani. Vse skupaj sem opustil saj finančno nisem bil sposoben. Zdaj sem že eno leto čist in bi želel opravljati vozniški izpit. Na zdravniški pregled bom šel drugam ker sem v svoji občini imel zelo slabo izkušnjo z obtoževanjem da sem narkoman in da sigurno uporabljam še vrsto drugih drog nakar se je na testu izkazalo da to seveda ni res. Zdravnica je bila skrajno ne prijazna in groba. Ambulanto sem zapustil v solzah. Zanima me ali mislite da bom na zdravniškem pregledu zopet dobil psihološke delavnice glede na pretekle dogodke ali edukacijske glede na to da sem čist.
Hvala
Lep pozdrav

Pozdravljeni, pregled lahko opravljate pri katerem koli izvajalcu, ki ima koncesijo za kontrolne zdr. preglede. Kaj vse bodo preverjali in kam vas bodo napotili je stvar zdravnika, ki se odloča na podlagi rezultatov testov. Kot navajate ste uspešno prenehali s kajenjem in ne vidim težav, da ne bi uspešno opravili pregled. Glede delavnic pa ne vem kako bo, stvar odločitve zdravnika. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close