Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zdravo, Anderlič

zdravo, Anderlič

Po menda 30 letih, odkar poznam Anderliča in Školča, še iz časov ZSMS, se naša brigadirja zdaj poslavljata od nas, šmrc šmrc :-))))

No, pa saj bosta prejemala še eno leto, tako kot vsi delavci :-))), ki ostanejo brez službe, poslansko plačo.

Aleluja

..če ne bodo našli nove službe …ampak kdo bi jo iskal, če lahko še celo leto molzejo državo 🙂

Saj se lahko upokojita, ker imata kot poslanca benificiran delovni staž.

Kje si pa to pobral? ha, ha ….

Je bilo na finski televiziji, a ne gledaš?

Zadnji cajt, da ju odpihne nekam!!

Le kaj delajo taki, ki celo življenje niso nikoli nič delali, razen gobezdali? Me prav zanima.

Ah, za Toneta pa res ne bi smelo biti problema najti službo. Saj ima poklicno kovinarsko šolo (poleg kumrovškega faksa). V Revozu ga bodo sigurno zaposlili za nočno izmeno. Tam jih vedno potrebujejo!
Samo cvička pa ne bo smel nositi s sabo v službo……..

Boa, si me nasmejala :))

Ha, ha, ha …. ta je pa danes Najboljša!

Hvala za smeh,ki je pola zdravja.;-)

Vrhunsko:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Sej bo partija poskrbela za njih, nč bat! Na našo žalost seveda ju bodo stišala v kako državno službo in spet bosta pri koritu:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Pred leti še Razboršek ni našel nove službe, Še v njegovem podjetju ne.

bogu hvala, za njuno slovo.

Ker nisem v to dobro podkovana samo meni se zdi, da delavec, če izgubi službo ima pravico samo 6. ali 9. mes. pravice dobiti denarno nadomestilo z strani Zavod. za. zapos.?
Ali se motim, ali je to po novem?
lp,

poslancu pripada poslanska plača še leto po mandatu.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Pred štirimi leti, ko ni bil ponovno izvoljen član stranke SDS Kelemina Branko (to je tisti, ki je pretepel varnostnika v podhodu) prav tako ne bi smelo biti nobenega problema z njegovo zaposlitvijo. Saj je bil po profesiji “zidar”. Pa je problem nastal. In ni našel zaposlitve. Tako je še eno leto prejemal poslansko plačo in potem še dve leti vedril na Zavodu za zaposlovanje in prejemal 60-70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} njegove plače.

Pa čeprav vemo, da so zidarje vedno potrebovali, da so prav za ta dela najemali tuje delavce (in tako je še danes) pa se ubogi poslanec SDS ni mogel zaposliti.

Kot sem slišala je sedaj zaposlen v stranki SDS (kot eksekutor) strank SDS v Sloveniji. To sem enkrat prebrala v Slov. novicah.

Ja pa so res ubogi revčki ti naši poslanci.

Ja pa tudi Jambrek je bil več let brezposeln in skoraj socialni problem in je živel (istočasno pa potoval po tujini in študiral) za naš – davkoplačevalski denar.

zapiti Andrelič in zabuhli Školjč …. pa pa :))
Ju bodo že uporabili za kakšno delo. Ni skrbeti zanju.

Odstreliti bi morali tudi svingersko srenjo.

kaj pa če bi blo res vse res…
hehe..

mene sam skrbi, da ne bosta kaj v ministrski ekipi..
hehehe…

ja, brala sem, da je možen kandidat zaministra za obrambo Anderlič, Školjč pa za kulturo
seveda bodo našli mesto tudi zanju…

ja, brala sem, da je možen kandidat zaministra za obrambo Anderlič, Školjč pa za kulturo
seveda bodo našli mesto tudi zanju…[/quote]

OMG!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

New Report

Close