Zdravstvena ministrica v komunizmu zatajila mater in prestopila k rdečim
Mislim, to pisanje je popolnoma v mladininem standardnem stilu. Članek je tako napisan, ko ne piše samo o dejstvih, temveč dejstva tako prireja, da ne dopušča ustvariti svojega mnenja o dogodkih. Vsaj ne ovčicam kot je žogca in ostali taki. Seveda je članek kot čajtng mladina posvečena samo kulturnemu boju.
Kot stvar jaz vidim ni zatajila matere, ker je bila v letih ko se je sama odločala. Mamo zatajiš, če je ne poznaš pred drugimi. Kot Cankar. Ko je bila še “mlada pa neumna” se je odločila za partijo. Zdaj v zrelih letih je prišla k pameti. Upam. Saj normalen in pameten človek pri polni zavesti se ne more odločiti za komunizem.
Zanimivo, kako jo po eni strani blatijo po drugi strani pa se jim kolca, ker ni več pri partiji.
Mladina je cajtng ki ne plačuje davkov, se pravi bi morali odgovorni v zapor zaradi utaje davkov. že leta 2000 je imela 31 milijonov SIT (!!!) dolga davkariji. Pa potem pišejo peticije po svetu, da so zatirani.
Ma dajte nehat s to partijo. Ne vem zakaj ste se spravili nad zdravstveno ministrico?
Kdor je v tistih časih bil ambiciozen in je hotel politično delovati, se je lahko včlanil v edino stranko, ki je obstajala – partijo.
Tudi Pučnik, tudi Janša, tudi Kučan in ostali in vsi, ki so malo starejšega letnika in so takrat v družbi hoteli imeti pozicije in vpliv.
Mogoče ste eni premladi in nimate pravih informacij? Ali slab spomin?
Boom pozdravljen,
še sam ne vem kam spadam, pametni ljudje me privlačijo, drugače pa sem Štajerc.
Štajerc (avstrijski) je v nemško govorečem prostoru simbol za “tum, tum”
verjetno tudi tu nismo drugačni, vsaj za Nemce in Slovenceljne .
zdi se mi, da so nas že pošiljali čez mejo, v Ameriko nazadnje.
meni res nihče ni branil oditi, saj sem raje imel izziv kakor podporo vladajočih. raje izziv kakor hojo s sliko in rdečo zastavo po ulicah.