Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravstveno neustrezna otroška skodelica!!!

Zdravstveno neustrezna otroška skodelica!!!

Mogoče bi izdelke, namenjene otrokom, lahko kdaj testirali PREDEN se pojavijo na tržišču!!! Mi smo te skodelice uporabljali cca. leto dni in zdaj so mi v DM-ju vrnili okrog 8 EUR. HALO!!!! In zdravje mojega otroka??? To pa ni v njihovi pristojnosti!

Tudi starši imamo vlogo da otroke ščitimo pred vsemi nevarnostmi, ki prežijo na vsakem koraku in jim ne kupujemo vse mogočega kiča in plastike, ravno zaradi preventive in ljubega zdravja, sploh če je to povezano s prehrano. Mene bi taka skodelica že na daleč odbila in bi pomislila ravno na luščenje barve pri prehranjevanju in posledice uživanja teh delčkov…
Po toči zvoniti je itak prepozno.

in kaj si hotla s tem postom povedat ?

Moj namen je bil predvsem opozoriti starše, ki mogoče niso tako “brihtni” kot ti in ki, bog ne daj, zaupajo proizvajalcem.

Hvala za opozorilo.

Kaj pa drugi Canpol izdelki? A ustrezajo?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

jaz tako in tako že dolgo ne kupujem nobenih kitajskih izdelkov, ker so skoraj praviloma iz raznih strupenih snovi, pa z dodatki formaldehidov, pa ne vem česa še vse… Ko kaj kupujem, mi je skoraj glavno vodilo, da ni iz Kitajske! So namreč že neštetokrat poročali za razne njihove izdelke o oporečnosti in strupenosti, od njihovih poceni natikačev, japank…, ki izločajo v kožo strupe, ki povzročajo neplodnost… do nevem česa vse…
Kitajska roba, hvala lepa, pa cena gor ali dol.

Hvala za informacijo. Na srečo se tale skledica pri nas ni znašla, bi se pa lahko, ker sem jih opazovala…

Dajte raje na tej evropski strani pregledat, kaj od tega imate doma – vas bo gotovo bolela glava. Kitajski “klump” pa raje kar v trgovinah puščajte! Klikni spodaj na tej strani na linke Week1, Week2, …

Jaz jo imam. A rabiš račun v DM ju?

O kriza, mi jo tudi imamo in veselo jemo iz nje že od božiča dalje. Groza,……madona pa kaj jim je!!!! Vsaj pri otrocih bi bili lahko bolj previdni.

Ne, samo odneseš jo v DM-brez računa in ti vrnejo denar.

New Report

Close