Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZDUS

ZDUS

Ni kaj, vsa čast upokojencem in dr.Mateji Kožuh Novak , da se upajo naskočiti trdnjavo, ki se ji reče Vzajemna, všeč mi je njihov revolucionaren duh in upam da jih raženejo, bando grabežljivo, škoda le, ker ni več dovoljeno nataknit kakšne glave na kol oz na drog za zastavo pred Vzajemno…. vse v duhu Mlakarjeve pesmi, ne s sekiro, z motorko šla bo glava preč…. upam da tudi nam ostalim kapne, da je včasih enostavno treba reči grabežljivcem, dost je, do tu lahko od tu naprej niti koraka več..tako kot so že rekli leta 1848, pa leta 1941, pa tudi na nek način leta 1991..in sedaj se piše 2009

Grabežljivci so iz novoustanovljenih KGB-jevskih strank…torej si jezen na svoje kadre….a si se mogoče zmotil…flešek:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Verjetno ni dobro seznanjen s tem, kdo krade v Vzajemni in je hotel reči: Glejte “Janševe ljudi” kako kradejo ……. :))

---------------------------------------------------------------------------------------- ....... MAJ 2009 registriranih 84.519 brezposelnih oseb ---------------------------------------------------------------------------------------- ..... JUNIJ 2009 registriranih 86.481 brezposelnih oseb ---------------------------------------------------------------------------------------- V primerjavi z decembrom 2008 se je brezposelnost do julija 2009 povečala za 30,6 %.

Verjetno ni dobro seznanjen s tem, kdo krade v Vzajemni in je hotel reči: Glejte “Janševe ljudi” kako kradejo ……. :))[/quote]
tisti ki ve da se nekje krade pa proti temu ne ukrepa je sostorilec; torej, je odgovor na tvoje vprašanje, ja, tudi jaševi ljudje so sodelovali pri tem, ker se je enako delalo v vzajemni tudi pod janševo vladavino

Flash piše:

Ni kaj, vsa čast upokojencem in dr.Mateji Kožuh Novak , da se upajo naskočiti trdnjavo, ki se ji reče Vzajemna, všeč mi je njihov revolucionaren duh in upam da jih raženejo, bando grabežljivo, škoda le, ker ni več dovoljeno nataknit kakšne glave na kol oz na drog za zastavo pred Vzajemno…. vse v duhu Mlakarjeve pesmi, ne s sekiro, z motorko šla bo glava preč…. upam da tudi nam ostalim kapne, da je včasih enostavno treba reči grabežljivcem, dost je, do tu lahko od tu naprej niti koraka več..tako kot so že rekli leta 1848, pa leta 1941, pa tudi na nek način leta 1991..in sedaj se piše 2009

vsa čast gospe Novak, vso bando bi morali vsi mi jebat in se ne razhajati saj je vendar jasno, da so bande na obeh straneh politićnih vodstev.
vse velike in neeeeeeeeeeeeebroj malih voluharjev, ki nas vpadljivo nevpadljivo molzejo in podžirajo, podpira politika, naivci pa ji ploskajo.
ta kraja nima stika z gospodarstvom in ne obvladuje teh spretnosti, posledica pa je kao primer, niti eno pivo prodano V Trstu ali Grazu.

isto je vso to sranje, samo “pakovanje” je drugačno

dodal bi, da lahko stališča Novakove podpremo vsi in ne samo upokojenci.

Ne vem zakaj se jim pustite molzit!
Jaz se na vzajemno p……. in na druge zavarovalnice tudi, prej ko je bilo treba plačati participacijo je bilo bolje. Meni ni bilo treba:)

jaz osebno imam pun qurac teh zavarovalnic za dodatno zdravstveno zavarovanje in bi jih ukinil in povečal prispevke za zdtavstvo iz bruto plač.

verjetno nas ti oropajo, ne vem, sklepam, za 10-12 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naših prihodkov, ki jih pokradejo v fantastičnih plačah, investicijah za razkošne objekte, vozni park in samo poglej kako imajo ti voluharji opremljene pisarne.

počasi se bom tudi jaz posral na vse kaj je naše, zavarovalnice, banke in slično, verjetno te bom posnemal in Spilfeld zamenjal za Šentilj.

Ja pisarne…to si dobro naštudiral, pohištvo in računalnike imajo tudi v barvi pisarne da se sklada:)

na žalost smo brez dodatnega zavarovanja pečeni. to se paraziti v upravah in nadzornih svetih zavarovalnic dobro zavedajo, zato pa brezkrbno kradejo.
si sploh ne upam pomisliti, da bi odpovedal dodatno zavarovanje potem pa mesec dni ležal v bolnišnici. stroški bi bili taki, da jih par let ne bi odplačal.

zakaj je dvojna administracija?
zakaj bi nas spekli? mi jih moramo spečt.
“z obratovalnimi stroški” teh uprav in kao nadzora bi se lahko krila plačila tistih z najnižjimi pokojninami, možna je regulacija tistih z višjimi, nam zaposlenim pa je tako vseeno, pač plačaš iz bruto plače.

frančišek, ti boš dobil orden za zasluge, ker narodu širiš obzorje z odpiranjem oči.

Fergo dobro so te prestrašili. In še mnoge druge. Ni čudno da Vzajemna tako dobro funkcionira, čeprav lažejo.

New Report

Close