Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Že dolgo…

Že dolgo…

.. je tega, kar sem bil… tuki… Nej današnji dan Koštrunček zamenja Jani – ja, nej si odpočije.. mi ga pa pejdimo sr’t

živjo gmajna, živjo banda!!!

Koštrunčku… seka :))))

Heheheh lepo to……KOnštruni hej……..:))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

cmoka sestrca :))) kej seka?

Nč……se bom zasikirala…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

eh.. n’č sekirat.. samo v akcijo pa bo :)))))

Hvala…sem že spodaj ugotovila…da si to ti…se smejim…ma komu pa ne seka…dragi moj…to leto je noro…ampak ves kaj…ce je vse v mejah normale…zakaj ne…živi se samo enkrat…in zato naj bo vsak dan izživet do konca…verjemi mi…da to mora bit…pred enim mesecem…mi je prijateljica, ki je stara kot jaz…povedala , da ima raka…hudo je…vprasanje je..ali bo…ali ne…bolj ne…kot ja…in od takrat sem se toliko bolj prepricana, da se moras imeti rad…in uzivati…živeti…upam, da bos pravilno razumel te moje besede…moj slogan je…uzivaj…živi…kot da ti je ta dan zadnji, ki ga živiš…tko…seveda…tako živi s teboj tudi druzina…ampak pazi…v mejah normale…tko;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Muca…lepo jutro…že dolgo se nisva brali…imaš kaksen piskotek zame;))…uzivaj draga moja.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aha mam piškotka..pa ne sam enega……kolko hočeš….so sladki,taki s čokolado,kot jih imaš rada…..

Tudi ti uživaj…….
Kaj češ nori tempo,nori ljudje…pa smo tm kjer smo…..

Hvala…tko so dobri..kot vedno…ja narobe svet…vem…ko časa ni in ni…ampak…saj je samo vzeti ga je treba in to za stvari, ki te osrecujejo;))…

Jutro gmajna

heheh zaspanc…..zamujaš

veš SonceK, od kar sem se priklopil na te forume… ( ma je tega 2 leti pa še malo)… sem spoznal, da je resnično treba začet met tud sebe rad in kej nardit za svojo dušco… in to z veseljem počnem in moram rečt da je tolk luštno 😉 da s tem ne bom prekinil… normalno ja, da v mejah normale :)))

…. ja… aja, najlepše in najboljše želje tvoji prijateljici!

loštrunček je žalosten, kadar sliši kej takega….

Ali si pa ti prezgodnja

Cmoka Mačka

heheh v mejah normale kak se to butasto sliši…….a ni fino če enkrat …to mejo en malo tko lepo nafino z eno nogco en mal prešpricaš aaaa? A boš rekla da ooooo to pa ne..pa če je za dušco no…..

Zauh koštrunček

To je pa muca. Kršitelj hehehe

cmoka…..jest pa nč prezgodnja…je ura cajt je treba migat.,..hmm premišljujem kaj naj oblečem danes…..hmmmm

no ja.. če gdaj mal vstran stopiš… tko z ene pol noge čez mejo…… ;)))

Evin kostim hehehe

No ja…en mal priznam..k je pa tko fino no……

zauh seba :))))) kva dogaja :)))

Mah, s celo

Dej dej

hehehehehe aja :))))))))))))

Na pa sem dobil bumerang. Nič, šiht je. Pa pri tebi

New Report

Close