Že dolgo…
Hvala…sem že spodaj ugotovila…da si to ti…se smejim…ma komu pa ne seka…dragi moj…to leto je noro…ampak ves kaj…ce je vse v mejah normale…zakaj ne…živi se samo enkrat…in zato naj bo vsak dan izživet do konca…verjemi mi…da to mora bit…pred enim mesecem…mi je prijateljica, ki je stara kot jaz…povedala , da ima raka…hudo je…vprasanje je..ali bo…ali ne…bolj ne…kot ja…in od takrat sem se toliko bolj prepricana, da se moras imeti rad…in uzivati…živeti…upam, da bos pravilno razumel te moje besede…moj slogan je…uzivaj…živi…kot da ti je ta dan zadnji, ki ga živiš…tko…seveda…tako živi s teboj tudi druzina…ampak pazi…v mejah normale…tko;))!
veš SonceK, od kar sem se priklopil na te forume… ( ma je tega 2 leti pa še malo)… sem spoznal, da je resnično treba začet met tud sebe rad in kej nardit za svojo dušco… in to z veseljem počnem in moram rečt da je tolk luštno da s tem ne bom prekinil… normalno ja, da v mejah normale :)))
…. ja… aja, najlepše in najboljše želje tvoji prijateljici!
loštrunček je žalosten, kadar sliši kej takega….
heheh v mejah normale kak se to butasto sliši…….a ni fino če enkrat …to mejo en malo tko lepo nafino z eno nogco en mal prešpricaš aaaa? A boš rekla da ooooo to pa ne..pa če je za dušco no…..