Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Že nosite škornje?

Že nosite škornje?

Temperature so se kar pošteno znižale, pri nas v službi je pa sploh mrzlo. Me ima, da obujem škornje.
Jih že nosite ali bom prva lastovka, ki bo poletela na jug? 🙂

Misliš poleti na sever, če rabi lastovka zimske škornje?:))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Obuje zimske škornje, da ji je toplo in začuti jug. 🙂

Ne, še niti nogavic ne nosim.

Vsak dan, večkrat na dan.

Seveda ne. Jeseni se ne smeš prehitro obleči, ker a) to ni zdravo, b) potem pozimi nimaš kaj narest, ko je še 20 stopinj manj.

Ampak definitivno ne boš edina v škornjih, danes zjutraj sem eno gospo v puhovki srečala. Ampak pomoje je stvar bolj v tem, da je nova puhovka in ženska kot majhen otrok ni mogla počakat na primeren trenutek, jo je hotela takoj oblečt 🙂

A si že v meni?
pri šestih stopinjah zjutraj? A si nogavice mislila tiste žabe, pa to?

A si že v meni?
pri šestih stopinjah zjutraj? A si nogavice mislila tiste žabe, pa to?[/quote]

Ne, niti slučajno še nisem v meni.

Ja, pri 5,5 (toliko mi je zjutraj kazal avto) imam na boso nogo obuto nekaj podobnega http://www.alpinashop.si/p1-3552/modna-obutev/art-f15581,

Najlonk sploh ne nosim (pa tudi kril ne), tudi pri 15 minusa ne, klasične žabe pa potegnem nase le pod trenirko takrat, ko grem sredi zime iz bazena domov.

Avtorica, ti kar mirno obuj škornje. V soboto sem bila v Celovcu in je bilo toliko žensk v škornjih, da sem to prav opazila. Saj pozimi jih tudi nosimo, pa je včasih 15 stopinj.

Uhhh, kak si ti vroča…pol pa zame pravjo, vidiš ko ne zna folk razbrat kera je res hot tule gor.

Barca je res klena Korošica, takih ve mestne zmaze sploh ne poznate 🙂 Je pa res, da se čudno rada oglaša na vse teme o temperaturi. Najbrž pač tudi ona rabi svoj dnevni odmerek tovrstnih potrditev 🙂

Barca, kakšno zvezo pa sploh imajo nogavice z vprašanjem o škornjih? Imaš tudi poletne škornje, na katere gotovo ne grejo nogavice, na primer:

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f8/d9/fa/f8d9fa774e14126e607f0fd4427fd031.jpg[/img]
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0b/fe/40/0bfe4065bd83f44ad7afa0265ae21f48.jpg[/img]

Dvomim, da avtorica teme, ki se ji zdi, da je mrzlo, misli take škornje …

Škornje ? A se ti hecaš ? Jaz sem še v sandalah.

jaz še vedno nosim balerinke na boso nogo, ali salonarje na boso nogo, če nisem športno oblečena…

nekak še ni za bolj toplo obutev. gležnarji še niti slučajno ne pridejo v upoštev.

kar se pa pripombe barci tiče… hehe, se pa strinjam

vsi vemo, da spi pri -20 pri odprtem oknu, tako, da je njeno mnenje čisto nerelevantno pri takih vprašanjih 🙂

Uf, pa še poleti zaradi vročine ni jokala tule kot polovica drugih, tudi če se je že pohvalila da imajo doma ne prevroče, pa saj ni bila cele dneve doma.

Uf, pa še poleti zaradi vročine ni jokala tule kot polovica drugih, tudi če se je že pohvalila da imajo doma ne prevroče, pa saj ni bila cele dneve doma.[/quote]

lol
v sg pa res nimaš kaj jokat zaradi vročine…
moji starši so od tam in poleti v hiši res ni bilo več kot 24 stopinj….

Jaz se vedno ravnam po temperaturi zraka in ne po “datumu” … In če so za vaše ugodje pri temperaturi 6 stopinj ustrezne sandale, so pač vam. Meni niso, me v njih zebe. Sem pa včeraj videla en kup ljudi po ljubljani v bundah, puhovkah, pod noge pa v balerinkah … prizor precej čudne narave.

Nekaj vprašanj za tiste, ki še nimajo nogavic (ali žab) – no razen Barce, ki je že odgovorila:))) – hodite v službo peš ali se pripeljete v avtu? Imate v službi sedeče delo ali migate? Ste oblečene v krila oz. obleke ali ste v hlačah? Imate pisarno na sever ali jug? Vam v službi že ogrevajo ali še ne? Živite na Primorskem ali na Babnem polju?

Je namreč bistvena razlika, se vam ne zdi, ali je odgovor pod ena ali pod dve?

Si ne predstavljam, da bi jaz šla zjutraj peš v službo (cca 15 minut) v obleki in brez nogavic. Če bi se pa pripeljala z avtom, ga parkirala v garažni hiši, ki je minuto stran, bila v hlačah in bi cca 6 ur na dan migala (se pravi, ne sedela), pa komot.

Pa da ti dopolnim odgovor 🙂
V službo se pripeljem z avtom, peš grem manj kot 100 m, pretežno sedeče delo, ogrevajo baje že, le da imam jaz v pisarni radiator še zaprt in priprto okno, stene so še tople od poletja, ker so debele dobrih 80 cm.
Direktnega sonca v pisarno nimam, kar poleti, glede na to, da nimamo klim, kar ustreza.

New Report

Close