Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ze par dni vam govorim,da je konc korone

Ze par dni vam govorim,da je konc korone

Zdaj ze beovicka to ugotavlja. Kao ta teden pokaze. Ne..ze zdaj imamo cel teden manjse stevilo okuzenih. Pa se ti so iz domov upokojencev.
Zato bo treba po prvomajskih nazaj delat. Ne vem pa zakaj janscha toliko nabija z vojsko in policijo.

ker nas hoče imeti zaprte, kriminalce ven, nas noter

Daj no mir avtorše glupo, druge teraš na delo samo si pa na sociali brezposelno, drugim ne privoščiš tega kar samo uživaš vsak dan, pa to bi še prebolelo, ampak da nikamor ne smeš to te pa omejuje, zato bi čimprej spet vse po starem.
Sem podjetnik kateri dela vse dni, ni bilo še dneva prostega, še danes zvečer moram nekaj peljati v eno firmo za nočno izmeno, mene ta kriza ne ovira, lahko hodim kjer hočem, kadar hočem,edino nabave drobnih delov kot so recimo vijaki je pa postala kar mala znanost, predvsem predolgo traja, prej sem vletel v KAMM in imel željeno v nekaj minutah danes to traja nekaj dni.
Edino kar si želim je da ostanem zdrav.

Janša bo zdaj do volitev govoril, da najhujše šele prihaja.

Neverjetno odkritje: Novi koronavirus napada tudi možgane!

[/quote]

Nič ni novo odkritje, to se tudi že ve vsaj 2 meseca. Novo je samo za tiste, ki ne znajo googla uporabljat. Kdaj se je že pisalo, da napade živčni sistem, tudi centralnega in drugega. Raziskovalci celo opozarjajo na to, da naj bodo zdravniki pazljivi poleg pljučnice še na te nevrološke težave.

New Report

Close