Že poročene
Kako ste kaj, drage gospe, ki ste se letos poročile? Že navajane na novo okolje, nov stan?
Midva prav uživava. Sva čisto na svojem, jaz sem sedaj tudi že drugi mesec v službi, da mi ni tako dolgčas kot med počitnicami. Pravkar urejava še zadnje, pomembnejše, stvari v stanovanju, nastaja dnevna soba. Otroška pa je trenutno delovna soba, a upam, da jo bomo kmalu morali preurediti. Vse kar pogrešam, je stara družba, s katero se ne vidim več toliko, ker sem se preselila kar daleč od doma, sicer pa mož vse nadoknadi.
Lep pozdrav!
Midva sva poročena dobre tri mesece in se imava super. Pripravljava se na selitev, sva se odločila da greva iz te meglene Ljubljane. Drugače se pa ni kaj dosti spremenilo po poroki,le to da sva morala kar pošteno pogledati v denarnico ob spreminjanju vseh dokumentov. Oh ta birokracija!! Odločila sva se da bova naslednje leto začela z gradnjo hiše, ker nama je oče podaril zemljo,tako da čas ki nama ostane, ko ne športava, nameniva debatam o hiši. O otrocih zaenkrat ne razmišljava, imava še kar nekaj načrtov,ki jih z otročkom ne bi morala uresničiti. Kar se pa tiče tvoje stare družbe pa tole: zakaj stare? Svetujem ti da kljub temu da si se preselila daleč stran od doma,da si vzameš čas za kakšen klepet s prijatelji. Uživaj v zakonskem življenju in rada se imejta!!!!
Oja, saj si. Smo kar dobro povezani, le ni tako kot včasih. Prej smo bili skupaj skoraj vsak dan. Sem bila pa ravno v nedeljo zelo presenečena. Bila sva pri meni doma, pa sem dobremu prijatelju rekla, naj kaj pride na obisk in sem mu razlagala, kaj vse je spet novega, da pokažem v stanovanju. Pa kadar smo bili skupaj, sva midva vedno pila zeleno oro in sem rekla, da jo čuvam samo zanj. Potem je rekel, če lahko pride kar takoj v nedeljo, pa sem rekla, da bova šele zvečer doma. In glej: ob devetih zvečer pozvoni na vratih in je bil on s svojo punco. Sta se pripeljala eno uro daleč za deset minut. Sem bila res presenečena. Stara družba pa rečem zato, ker imam nekaj poznanih v kraju, kjer sedaj živim, pa se nekako ne vključujem, čeprav bi me oni radi. Samo mi še ni do tega.
Kar se otročka tiče pa upam, da bo pri nama kmalui. Ravno danes sem dobila tisto menstruacijo, ki sva jo morala počakati po koncu jemanja tablet, potem pa veselo na delo. Upam, da nama bo kmalu uspelo, ker si ga res zelo želiva.
Sem si kar malo oddahnila,ko sem brala tvoje sporočilo,ker sem bila malo zaskrbljena da nisi ena tistih punc,ki po poroki pozabijo da obtajajo tudi drugi ljudje na tem svetu kot samo mož. Midva se kar redno dobivava s prijatelji, imam občutek,da se po poroki vidimo še večkrat. Tudi jaz vama želim da bo otročiček kmalu na poti, ko smo že pri otročkih pa tole: v soboto sva bila z možem v Avtriji, v Celovcu. Privoščila sva si malo zapravljanja, v H&M-u imajo božanske cunjice za novorojenčke, dojenčke in otročke, pa še drage niso. Tako,da ko bo otroček na poti veselo v shoping. Veliko sreče in užitkov!