Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Že spet je važna strategija

Že spet je važna strategija

Živjo !

Strategija je pomembna na vsakem koraku , človek ne bi smel nič ukrenit brez vnaprej pripravljenih rezervnih planov :)))
Evo razlage.
Mariči – črnice je pregledala zdravnica , masažo bo pa izvajal en kjut fizioterapevt , ki ga imamo člani kluba zastojn na razpolago :)))

Hčerkin problem rešujemo z uporabo strategije 🙂
Včeraj sva bili pri frizerju , je spremenila total look (zdaj je rdeča , skor ko mami , he , he ) nej tipa zvije, ko jo bo videl in mu bo pripeljalo , kaj je spustil iz rok , evo !

Čebeli – jaz ji tudi pravim , naj se prime mišičastih fantov , ene dva imam ogledana iz njene družbe , ma …. dobro , drži pa se mojih navodil , da je treba VEN , VEN , VEN , z drugo družbo , akcija , nič posedat in jokat in se smilit sama sebi !
No , njeni prijatelji so full pripravljeni na tolažbo , včeraj se je že prismejala domov , čeprav še zmeraj upa , da se bo po popravnih vse uredilo . Ta njen bivši ima namreč popravne , kar meni ni niti najmanj všeč , mar bi si dobila kak možganski potencial , saj jih pozna nekaj , pa še luškani so !
Tudi jest je začela , pa lišpa se , pa poheca tudi , včeraj je šla na študentski servis iskat počitniško delo — skratka , začela je reagirat , kar se mi dopade !
Saj bo !

Nikitka je pa v stvari zadovoljna , da se je dečko premislil , ker itak ni ustrezal njenim merilom o tem , kaj je za hčerko najboljše

Za dežjem slej ko prej posije sonček, Nikita! Lepo, da je tudi na vašem koncu posijal.

Sicer pa je tudi Lili od srede spet rdečelaska. Juhu!!!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Če bo za masažo skrbel en kjut terapevt, pol se splača pasti previdno s konja 🙂
Maš kakšno sliko njegovo ?
Kar se tiče Eve, sem na strani tvojih razmišljanj, je morda res bolje tako.
In strategija za naprej, skrojena v tvojih mislih, je še kako pravilna ! Podpiram !

Nikitka, pri nas smo imeli s sestrico (21 letnico, tudi Evo) tudi vaje, ko sta šla s fantom po dveh in pol letih februarja narazen. Najprej je žalovala ona, potem je imel krizo fant in je jokal ene dva meseca po telefonu, potem je sledila faza žaljenja drug drugega in metanja v glavo, potem enomesečna pavza, zadnje tri tedne faza prijateljvanja, ki prehaja nazaj v nekaj “pogreta župa”, a kaj češ. Tudi jaz sem bila zmešana (in če ne bi bila, ne bi bila še vedno z mojim najdražjim – pamet tukaj nima kaj dosti zraven!)
Sicer sem pa vesela da te spet berem

New Report

Close