že spet ti psi
Sama psov ne prenesem! Ker sem pred leti imela krožno izpadanje las (pes se je družil tudi z mačko), in vem, da sem to staknila samo od psa. Sedaj, ko se tega strogo izogibam, se je stanje tudi 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popravilo. Sem pa se še vmes enkrat spozabila in enga kužija pobožala, naknadno pa se počohala po glavi in ponovno se mi je tam pojavil krog! Psi ne pašejo na javne površine!!!!! Kar pa ima nekdo doma, me pa malo briga!
Ne eno ne drugo ni OK, psi pa itak nimajo kej delat v trgovinah.
No, zdej me pa požrite.[/quote]
Za intermezo: v Angliji so trgovine, kjer je na vratih nalepka otroka in psa. Otrok je prečrtan, pes ima pa kljukico.
Da je otrok kaj s police potegnil, podrl in razbil ali razstresel sem že videla, da bi pa pes čmoknil iz košare na tla – pa še ne:-)
Sama imam pse, pa me moti, da jih nekateri vlačijo vsepovsod s sabo. Ne znam si predstavljati, kako bi izgledalo, če bi to počeli vsi lastniki psov. Da ne govorim o tem, da je mnogo psov neprimerno vzgojenih ali socializiranih, čeprav so njihovi lastniki sveto prepričani o nasprotnem.
Tole je pa za crknit smešno:
Nekje si nekoč nekaj površno prebrala okoli mikrosporije in tole vtaknila sem. Pozabila pa si na to, da se mikrosporija ne “popravi” kar sama, razen če si medicinski fenomen.
Avtor jaz vam pa odgovarjam takole:” Že spet en nestrpnež, ki sovraži živali, ker tudi sebe in drugih ljudi ne mara.” Verjamem, da so prav v vsakem od nas v podzavesti lepe, srčne lastnosti in ljubezen do sebe in do vseh drugih bitij. Samo poglobiti se moramo v svoje duše, v svoje srce in čisto vsako negativno misel takoj spremeniti v pozitivno ter prijazno. Poskusite, boste videli kako boste sčasoma postali srečni in umirjeni, na svet boste gledali z manj nestrpnosti, z več razumevanja in tako bo življenje lažje.