Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zelen noht

zelen noht

En teden sem imela (prvic v zivljenju) nalepljene umetne nohte. sedaj so mi sli dol in en noht imam cisto zelen ze dva dni, ne vem kaj je fora. Morda katera ve?

Je bilo morda lepilo zelene barve?

Če mene vprašaš je to podpludba,a si se kej udarila.

:)))))))))))))))))))))))))))

nic udarila…tudi lepilo ni bilo zelene barve…. res cudno

Mah? :-)))))))))))))))

Oh ja, res zelo koristni odgovori na tem forumu ja

Nobena od vas nima prav!

Lepilo za umetne nohte je brezbarvno. :)))
To, da je postal noht zelen, je posledica tega, da je bil umetni noht slabo prilepljen, ampak še vedno dovolj, da se je obdržal gor. Med pravim in umetnim nohtom je nastal (lahko zaradi mehurčka v lepilu) prostor. Skozi ta prostorček (špranjico), sta prišla pod umetni noht voda in zrak… Posledica je zelen noht, ki izgleda kot bi bil plesniv.

Si si jih sama dajala gor? So bili šablonski – 10 kom? Do tega pride tudi, če noht (tvoj) ni pravilno ali dovolj spiljen – oblikovan in se potem umeten ne prilega točno.

Marisa, s smirkovo pilico – najprej z grobo, nato s fino – nalahko popili površino nohta, za konec pa ga še spoliraj. Bo šlo brez težav dol! Nohte si namaži s hranilno kremo in jih cca 14 dni NE lakiraj, da si opomorejo. Če jih pa že misliš ali moraš polakirat, pa povprašaj v dm-u ali müllerju za hranilni lak, ki nohte zaščiti in učvrsti, saj bodo nekaj časa mehkejši, kot običajno.

Lp, Lady L

Lady L, res hvala ta za tale odgovor, bom upostevala tvoj nasvet

Definitivno je plesn. Dobro, da imaš to samo na enmu nohtu, zna biti kar hudo in boleče. Vem za eno, ki se ji je to naredilo enako po umetnih nohtih in diagnoza je bila plesn! Upoštevaj nasvet Lady L!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close