Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelena kava (fitnes kava)

Zelena kava (fitnes kava)

Izkušnje, okus, priprava???

In nenazadnje – učinek???

Okus ima še kar podoben običajni kavi, samo malo slabši. Učinka pa nobenega (če seveda misliš na hujšanje).

Moji kolegici pa je pomagala, v kombinaciji z CitruSlim kapsulami.

Prehranjevala se je kot pred pitjem kave, gibala se je mogoče 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več. V 8 tednih je zgubila željenih 6kg, preoblikovalo pa se ji je tudi telo. Po 4 mesecih ni pridelala nobenega kilograma nazaj.

Če nebi videla, tudi jaz nebi verjela…Ne vem no.

@Kilcepreveč, pišeš iz lastnih izkušenj, da ne pomaga?

V bistvu tudi mene zanima malo več izkušenj iz prve roke, predvsem glede CitruSlim kapsul.

Kje se pa kupi ta kava? Za probat je. :))

Bouaaa! Sem malo pogooglala, pa sem si mislila svoje!

Cena 250g kave je 20€! Jaz toliko kave spijem v 3 dneh! Ne bo šlo. Raje malo bolj migam in spijem kakšno skodelico navadne espresso kave več.

Ne nakladaj ;(

Citrus slim in ostali proizvodi od Afrodite so na voljo na slo tržišču šele dober mesec (npr. DM, Mueller, lekarne), kar je 4 tedne in ne 4 mesece nc, nc, nc, matematika in zavajanje prosim!

Pospešuješ morda prodajo in gratis reklamiraš?

Ženske, ne nasedajte -stvari, ki bi resnično delovale, bi potem za eno kuro=tretma stale toliko, kolikor stane morda estetska operacija ali pa nekirurški poseg odstranjevanja maščob in preoblikovanja telesa(torej liposukcija, kavitacija, endermologija); cene se pa gibljejo med 1400 in 4000 EUR za vidne rezultate, ko zmanjšate konfekcijsko št. npr. za 2-3 številke 8 obseg centimetrov!); ne pa v povprečju 100 eur na kuro( torej 4 škatle praškov, kapsul, tabletk……)

Tovrstni pripravki delujejo bolj kot diuretiki ( kava ima dokazan diuretični učinek), maščob pa žal ne bo razbila. Prej boste dehidrirale in nepravilno izgubljale vodo. in si na daljši rok uporabe lahko celo okvarile delovanje ledvic in jeter – te stvari sloh niso tako nedložne, kot si mislite!

Edini recept: Miganje, miganje, jesti pravilno in manj, ločevanje živil ( torej ne kombiniranje), opuščanje čistih OH, kot so sladkor, bela moka, pekovski izdelki, industrijski kruh z raznoraznimi dodatki ( encimi, E-ji za ohranjanje svežine, mehkosti in podobno), opuščanje večerij oziroma hranjenja po 18. uri, obvezno zajtrkovanje do 08. ure zjutraj, pitje navadne vode s sokom limone ali še bolje limete, ki ustvarja odlično bazično ravnovesje v organizmu. problem predebelih je konstantno zakisanje organizma. Ko boste to pošlihtale, bodo kilogramčki začeli lepo kopneti – to je moj uspešni recept……

@Odprite oči

Potem pa me je kolegica nalagala 🙁 Jaz pa širim nepreverjene informacije. Se posujem s pepelom.

Ni problema 😉

Tudi jaz se popravljam, da ne bo krivice: Citrus Slim, ki ga omenjam, ni od Afrodite, ampak od Medexa – se oproščam 😉

@Odprite oči

Heh, sem vidla že takoj ja, da si ga mimo brcnila s tole Afrodito.

Drugače pa tudi jaz trenutno “odkisujem” telo z Basico in pa z mlačno vodo in sokom limone na tešče 😉 In pa seveda “organizmu prijazno” hrano, ki ne kisa telesa 🙂

New Report

Close