Zeleni gaj Brdo
bunkica83 – tudi jaz sem bila že na ogledih čez vikend. sem šla pogledat kako kaj izgleda. Ampak vedno bolj se nagibam h Katarini F – da nam ne bo uspelo in sem že kr mal apatična. Čeprav tudkaj mi je bilo res všeč – veliko zelenja, nič avtomobilov okrog blokov in blizu obvoznice.
Če ne dobite v prvem krogu, se bosta poskusili v drugem krogu?
Zdržite še teh nekaj dni – upam da izvemo še pred vikendom. IN Katarian F – hvala za tvoje zadnje besede 🙂 – prav imaš – če ne bo nič tudkaj nas potem čaka nekje boljše.
Držim pesti za vse sotrpine
Evo, izbor končan: http://www.finance.si/8811326/Stanovanjski-sklad-v-prvem-krogu-prodal-153-stanovanj
Končnih vlog je bilo 275, samo 153 stanovanj je bilo dodeljenih, torej 122 prijavljenih ni dobilo stanovanja.
Očitno smo se večinoma prijavljali za ista stanovanja.
ej kaj delajo živci, sploh ko bbereš članek!
Ah, upam, da ne zaradi manipulacij – vsaj prepričujem samega sebe, da ni tako. Ampak že dejstvo, da tega ne objavijo, ti da mislit…
Če so se manipulacije dogajale, pa so se verjetno že pred samim izborom, ko si se lahko do 3. oktobra premislil glede stanovanja… Če si imel ta prave insajderske informacije, ki so ti povedale, za katero se slača prijavit, na primer. Še vedno upam, da ni tako in da je izbor bil pošten in do so ljudje zasluženo dobili stanovanja, glede na prednostne kategorije. Sedaj pa hitro naprej v drugi krog, da čim manj razmišljamo kako in zakaj je bilo.
P.S. Danes sem jih klical in nisem mogel dobiti nobenega na telefon.
Dobila željeno stanovanjeeeeeeee! Hudoooooo. Sem pismo kar pri okencu na pošti že odprla in prebrala. S tresočimi rokami seveda. Danes pade šampanjc, za otroka torta. Kaj zdaj? Stanovnje bi rada videla čimprej! In točne mere, da grem čimprej naročiti kuhinjo!
Žal mi je zaostale, ki niste dobili staovanja. Srečno v naslednjem krogu!
https://www.dropbox.com/sh/1l5w3zv5ejacmlg/AADul_Eos6p5_BY684Liji5ca?dl=0
Tukaj je link do svezih slik z Vrhovc…
Najlepša hvala Dobro jutro.
Dejansko je potem tako, kot je bilo napisano v tistem prispevku ”Stanovanjski sklad: Soseska Zeleni gaj je varna pred poplavami. Brilly: Nevšečnosti bodo.”
Garaž poplavilo ni, so pa nevšečnosti. Fino bi bilo, če bi bile garaže F5 povezane z F4, da bi lahko normalno šel z avtom na zgornjo suho cesto. Padavin je bilo sicer res rekordno, a vseeno so poplave na tem območju (pre)pogoste.
Je pač tako, nikjer ni idealno.
Lep pozdrav
Tako je. Vprašal sem tudi delavce, ki so bili v garaži in rekli so, da je suha, mogoče “nekaj malega tam spodaj” – t.j. v tistem delu F5.1, kjer se še gradi… Vprašanje je koliko je še potrebno, da pride do poplave v garaži in shrambah.
Mogoče je trenutno hujše, saj sem posnetke naredil okrog 9 h, situacija na Viču pa se je od takrat bistveno poslabšala. Zdaj sem v službi in nimam novih informacij, mogoče bo kdo drug lahko pogledal kako je.
Vsekakor bodoči lastniki ne bomo dobro spali ob vsakem večjem nalivu. Potencialni bodoči lastniki. Stanovanje smo sicer dobili, ob teh poplavah pa ne vem, če sva trdno odločena v podpis pogodbe. Koliko stroškov in nevšečnosti bomo imeli zaradi takih poplav? Kako je z zavarovanjem garaž in shramb (in avtov) na tako poplavnem območju? Kdo bo kril stroške popravil, sanacije?
Lp