Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zeleni gaj Brdo

Zeleni gaj Brdo

Jaz sem si ocitno razvila obrambni mehanizem, saj sem padla v brezcutno sivino. Skusam se pripraviti na to da ne bo nic, da ne bo prehudo razocaranje. Nocem hodit gledati, tudi spletne strani in nic. Kar bo bo. Ce ne dobimo, to pomeni da nas caka nekje se boljse stanovanje 🙂

Srecno vsem!

bunkica83 – tudi jaz sem bila že na ogledih čez vikend. sem šla pogledat kako kaj izgleda. Ampak vedno bolj se nagibam h Katarini F – da nam ne bo uspelo in sem že kr mal apatična. Čeprav tudkaj mi je bilo res všeč – veliko zelenja, nič avtomobilov okrog blokov in blizu obvoznice.

Če ne dobite v prvem krogu, se bosta poskusili v drugem krogu?

Zdržite še teh nekaj dni – upam da izvemo še pred vikendom. IN Katarian F – hvala za tvoje zadnje besede 🙂 – prav imaš – če ne bo nič tudkaj nas potem čaka nekje boljše.

Držim pesti za vse sotrpine

Evo, izbor končan: http://www.finance.si/8811326/Stanovanjski-sklad-v-prvem-krogu-prodal-153-stanovanj

Končnih vlog je bilo 275, samo 153 stanovanj je bilo dodeljenih, torej 122 prijavljenih ni dobilo stanovanja.

Očitno smo se večinoma prijavljali za ista stanovanja.

Sej vem, zdej boste še bolj nervozni. Ampak dejmo počakat pa bomo videli :).

Vso srečo.

Aha, evo: Izbrani kupci bodo obveščeni po pošti, kuverte bodo jutri oddali na okence.

Pa še: Prodano je bilo tudi najdražje stanovanje, ki je stalo 255 tisoč evrov. Prodali so predvsem večja stanovanja.

ej kaj delajo živci, sploh ko bbereš članek!

http://www.siol.net/novice/slovenija/2014/10/stanovanja_zeleni_gaj_soseska_brdo_stanovanjski_sklad.aspx

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO: DobilI pismo . in stanovanJe

bnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooroooooooooooooooooooooooooooo SREČNiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

dRŽIM PESTI ŠE ZA VAS.

Bravo! Čestitam!

Pri nas še nobene pošte. Sem pa včeraj že začel iskati drugje, ker če je bilo res več deset prijavljenih za teh 6 štiri-sobnih stanovanj, potem je skrajno majhna verjetnost, da smo dobili.

… jaz pa nisem dobila… 🙁

Jap, mi tudi ne. Pa glede na to, da so bila vsa stanovanja, ki so nama bila v zelenem gaju zanimiva, prodana, iščeva sedaj drugje.

Lepo se imejte. Pa prijava123, ne bit preveč žalostna. Nekje te gotovo čaka nekaj boljšega.

Smo dobili 🙂

zbljgajzblj, tisto je bilo prvotno razočaranje (sem malo prej na skladu izvedela novico) – zdaj že vem, da je vse za nekaj dobro. Tudi jaz se na razpis ne bom več prijavljala, ker mi niso všeč ostali tlorisi. Gremo pa v iskanje stanovanj. Srečno!

Marko, te lahko povprašam v katerem prioritetnem razredu si bil?

Mlada družina + nakup prvega stanovanja

A kdo ve mogoče, zakaj javno ne objavijo rezultatov razpisa? LIsta stanovanj, s pripisanimi prednostnimi kategorijami in kodami kupcev? Še študenti na faksu dobijo rezultate izpitov bolj transparentno kot tole…

@1971: kolk otrok pa mas, ce ni skrivnost?

@roma50: zakaj mislis, da je tako? Zarad vecje moznosti manipulacije. Vzames svojih znanih 5 ‘nakljucnih’ prisotnih, da zadostis pogojem ‘transparentnosti, potem pa prosto po presernu.

Ah, upam, da ne zaradi manipulacij – vsaj prepričujem samega sebe, da ni tako. Ampak že dejstvo, da tega ne objavijo, ti da mislit…
Če so se manipulacije dogajale, pa so se verjetno že pred samim izborom, ko si se lahko do 3. oktobra premislil glede stanovanja… Če si imel ta prave insajderske informacije, ki so ti povedale, za katero se slača prijavit, na primer. Še vedno upam, da ni tako in da je izbor bil pošten in do so ljudje zasluženo dobili stanovanja, glede na prednostne kategorije. Sedaj pa hitro naprej v drugi krog, da čim manj razmišljamo kako in zakaj je bilo.

P.S. Danes sem jih klical in nisem mogel dobiti nobenega na telefon.

Na to temo je bil pred kratkim napisan en post na FB strani od SSRS. 🙂

Dobila željeno stanovanjeeeeeeee! Hudoooooo. Sem pismo kar pri okencu na pošti že odprla in prebrala. S tresočimi rokami seveda. Danes pade šampanjc, za otroka torta. Kaj zdaj? Stanovnje bi rada videla čimprej! In točne mere, da grem čimprej naročiti kuhinjo!

Žal mi je zaostale, ki niste dobili staovanja. Srečno v naslednjem krogu!

Hojla,

evo, da se jaz sporocim, da nismo dobili. Z dvema predsolskima. Sem poslala jim mail kdo je potem dobil, za enkrat ni nobenega odgovora. Samo zanima me kaj bi mogli se imeti. Verjetno invalidnega otroka. Tega pa rajsi nimam.

Vsem ki ste bili uspesni zelim lepo selitev! Mi bomo se pocakali.

Katarina f sporoci ce ti odgovorijo

Danes bi bilo dobro iti pogledat naselje, če je kaj zalito ali ne. Tako bi vsaj približno vedeli, kako je kaj varno pred poplavami. Poplave so bile na Vrhovcih, samo naselje pa je višje, tako da je najbrž vse OK.

Če je kdo v bližini, naj prosim sporoči kako je tam.

Lep pozdrav

https://www.dropbox.com/sh/1l5w3zv5ejacmlg/AADul_Eos6p5_BY684Liji5ca?dl=0

Tukaj je link do svezih slik z Vrhovc…

Najlepša hvala Dobro jutro.

Dejansko je potem tako, kot je bilo napisano v tistem prispevku ”Stanovanjski sklad: Soseska Zeleni gaj je varna pred poplavami. Brilly: Nevšečnosti bodo.”

Garaž poplavilo ni, so pa nevšečnosti. Fino bi bilo, če bi bile garaže F5 povezane z F4, da bi lahko normalno šel z avtom na zgornjo suho cesto. Padavin je bilo sicer res rekordno, a vseeno so poplave na tem območju (pre)pogoste.

Je pač tako, nikjer ni idealno.

Lep pozdrav

Tako je. Vprašal sem tudi delavce, ki so bili v garaži in rekli so, da je suha, mogoče “nekaj malega tam spodaj” – t.j. v tistem delu F5.1, kjer se še gradi… Vprašanje je koliko je še potrebno, da pride do poplave v garaži in shrambah.
Mogoče je trenutno hujše, saj sem posnetke naredil okrog 9 h, situacija na Viču pa se je od takrat bistveno poslabšala. Zdaj sem v službi in nimam novih informacij, mogoče bo kdo drug lahko pogledal kako je.

Vsekakor bodoči lastniki ne bomo dobro spali ob vsakem večjem nalivu. Potencialni bodoči lastniki. Stanovanje smo sicer dobili, ob teh poplavah pa ne vem, če sva trdno odločena v podpis pogodbe. Koliko stroškov in nevšečnosti bomo imeli zaradi takih poplav? Kako je z zavarovanjem garaž in shramb (in avtov) na tako poplavnem območju? Kdo bo kril stroške popravil, sanacije?
Lp

New Report

Close