Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZELENSKI

ZELENSKI

Odgovor na objavo uporabnika
ZLOČIN IN KAZEN, 05.03.2023 ob 15:04

Anonimno 7064, 05.03.2023 ob 14:41

Zelenski je zadrogiranec, to se mu vidi po očeh. Očitno je, da mi bolj malo vemo o Ukrajini. V normalni državi bi tak kot je Zelenski že davno odletel.

Strinjam se, da so Ukrajinci premajhni, da bi se šli nek mega razvoj sami. . Rusija jim je nasadila polja z žitom, jih podpirala pri razvoju, sedaj pa se Zelenski zoperstavi njihovim darežljivostim in se obrne na Zahod in na Ameriko, ki je tega komaj čakala, da se pojavi nek zadrogirani Ukrajinec, ki pade na kolena pred njimi. Ubogi Ukrajinci pa v smrt.

Če poglobimo svoje poznavanje zgodovine, nam bo marsikaj bolj jasno.

Aaaaaaa, tuki  je keč? Sosed ne pleśe kot ti hoces, pa ga pol s kolom po glavi. Ok ok, zanimiva teorija. Sam hej ne pozabit 🔜 everything is going according to the plan 🤣🤣 3 dni pa bo sosed podlegu pod kolom 😂😂 NOT ☠️☠️

bruh 🤮🤮🤮

citat: fakmi, to lahko gledaš tudi sam, jaz ne padam na nage dedce.

nasi juzni sosedje so imeli navado reci: skupo bi te platio da te neznam. 🙂

🤣, 05.03.2023 ob 15:14

Aaaaaaa, tuki  je keč? Sosed ne pleśe kot ti hoces, pa ga pol s kolom po glavi. Ok ok, zanimiva teorija. Sam hej ne pozabit 🔜 everything is going according to the plan 🤣🤣 3 dni pa bo sosed podlegu pod kolom 😂😂 NOT ☠️☠️

bruh 🤮🤮🤮

Kaj si pa ti zaeen kreten s temi znakci? Eni res niste razvili možganov dlje od stopnje majhnega otroka.

fakmi…, 05.03.2023 ob 15:11

citat: Moje definicije? Za zdruzene narode si ze slisal?  193 drzav, 141 obsodilo agresijo, 5 podprlo.

Seveda, papirna deklaracija.Ta “deklaracija” me spominja na tisto o obsodbi nacizma. Vcasih smo imeli navado reci: s tujim k***m je enostavno po korivah tolct.

Sedaj pa, ce si tak korenjak napisi, koliko drzav podpira sankcije in koliksen odstotek svetovne populacije predstavlja.

Hej fakju… v tej zgodbi si ti korenjak 🤣🤣 NOT 🤮🤮🤮

Anonimno 2497, 05.03.2023 ob 15:16

Kaj si pa ti zaeen kreten s temi znakci? Eni res niste razvili možganov dlje od stopnje majhnega otroka.

Sam ne pozabit res no 🔜 everything is going according to the plan 🤣🤣 3 dni pa bo rus osvobodil Ukrajino 😂😂 NOT 🤮🤮

Zelenski je bolan.Zahteva da evropa in amerika pošilja ljudi in sinove v vojno v ukrajino.Me zanima kateri poslanec in njegov otrok bo prvi odšel,sicer bodo dokazali da so kukavice.Kaj mislite imamo v naši vladi heroja ki se bo šel boriti z svojimi otroki in vnuki ali so kukavice?Če so kukvaice naj takoj odstopijo in nimajo kaj početi v parlamentu.

citat: Hej fakju… v tej zgodbi si ti korenjak

se enkrat zate: Sedaj pa, ce si tak korenjak napisi, koliko drzav podpira sankcije in koliksen odstotek svetovne populacije predstavlja.

Ni jajck? oooo muca ‘zela?

fakmi…, 05.03.2023 ob 15:26

citat: Hej fakju… v tej zgodbi si ti korenjak

se enkrat zate: Sedaj pa, ce si tak korenjak napisi, koliko drzav podpira sankcije in koliksen odstotek svetovne populacije predstavlja.

Ni jajck? oooo muca ‘zela?

Hej fakju… jajcka mas ti, kar napisi 🤣🤣

wd40a, 05.03.2023 ob 14:57

Sodiš po sebi?

Jaz sodim na podlagi dejstev. Če je bil vprašanje namenjeno meni. In dejstvo je, da je Zelenski zadrogiran nacist, ki so ga nastavile ZDA, da bije njihovo borbo proti Rusiji in pomaga uničiti Evropo.

citat: Hej fakju… jajcka mas ti, kar napisi

Ti si ne upas? hehe…no balls!

🤣, 05.03.2023 ob 15:19

Sam ne pozabit res no 🔜 everything is going according to the plan 🤣🤣 3 dni pa bo rus osvobodil Ukrajino 😂😂 NOT 🤮🤮

Ni vse v redu s tabo. Sploh ni treba brat, že ko pogleda človek tvoje poste z nametanimi znakci, je jasno da  nisi na nivoju normalno razvitega človeka….eh. brez veze.

fakmi…, 05.03.2023 ob 15:16

citat: fakmi, to lahko gledaš tudi sam, jaz ne padam na nage dedce.

nasi juzni sosedje so imeli navado reci: skupo bi te platio da te neznam. 🙂

sori prjatu, ne odpiram jajc ki jih troli limate na mon, še posebej če je že iz naslova jasno za kakšno sranje gre.

fakmi…, 05.03.2023 ob 15:35

citat: Hej fakju… jajcka mas ti, kar napisi

Ti si ne upas? hehe…no balls!

Hej fakju… gravitas Zelenski je staro, to so na RTV SLO pred enim letom vsak teden vrtel, nimas nc novga? Je pa top sit tale Zelenski, hvala da si nalimal ta link, da se mal spomnimo ker top sit je model.

Pa res ne pozabit 🔜 everything is going according to the plan 🤣🤣 3 dni in Botox Putko Zmaga 🤣🤣 NOT 🤮🤮

Anonimno 3611, 05.03.2023 ob 15:40

Ni vse v redu s tabo. Sploh ni treba brat, že ko pogleda človek tvoje poste z nametanimi znakci, je jasno da  nisi na nivoju normalno razvitega človeka….eh. brez veze.

Hej sam ne pozabit ok???? 🔜 everything is going according to the plan 🤣🤣 3 dni in Kijev pade 🤣🤣 NOT 🤮🤮 Čaki 3 dni? A ni to že mim 😂

Zanimivo, da Zelenskega najbolj kritizirate ponosni nasledniki komunistične partije in partizanščine, torej Srbi in drugi rusofili ter titoljubci.

Mar ste pozabili, da se tako kot se tito nekoč tudi svetovni junak Zelensky obrnil na zahodne zaveznike za pomoč v orožju in municiji?

Sledilo bo neuvrščeno gibanje in Ukrajina bo postala tamponska cona med razvitim zahodom in nerazvito Rusdijo, preden bo RF razpadla. Razlik med RF in SFRJ skorajda ni. Obe sti bili večnacionalni in obe sti (RF še bo) propadli in razpadli v medsebojnih vojnah.

Vesel oče, jasnovidec

Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Non-Aligned_Movement

možno bi bilo, pa so ta moment že zamudili. Pa, tita nimajo. Zelenski ima jajca za ta posel, ni pa niti približno taka baraba, kot je bil broz.

Vesel oče, 05.03.2023 ob 16:00

Zanimivo, da Zelenskega najbolj kritizirate ponosni nasledniki komunistične partije in partizanščine, torej Srbi in drugi rusofili ter titoljubci.

Mar ste pozabili, da se tako kot se tito nekoč tudi svetovni junak Zelensky obrnil na zahodne zaveznike za pomoč v orožju in municiji?

Sledilo bo neuvrščeno gibanje in Ukrajina bo postala tamponska cona med razvitim zahodom in nerazvito Rusdijo, preden bo RF razpadla. Razlik med RF in SFRJ skorajda ni. Obe sti bili večnacionalni in obe sti (RF še bo) propadli in razpadli v medsebojnih vojnah.

Vesel oče, jasnovidec

Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Non-Aligned_Movement

da si bedak si ze dokazal, zakaj ponovno dokazujes svoj idootizem? si na kokainu kot klorofilni?

ZDA so tudi vec nacionalne. Kdaj bodo razpadle?

wd40a, 05.03.2023 ob 15:56

sori prjatu, ne odpiram jajc ki jih troli limate na mon, še posebej če je že iz naslova jasno za kakšno sranje gre.

Ne odpirati tistega, kar ne ustreza tvojim blodnjam, rečemo nojevsko tiščanje glave v pesek.

nejasnovidec, 05.03.2023 ob 16:03

ZDA so tudi vec nacionalne. Kdaj bodo razpadle?

takoj za rusi.

Žid Zelenski ne vodi lastne politike, ampak politiko Chabad Lubevich sekte, ki je ideološka naslednica Hazarskega imperija.

https://henrymakow.com/2023/02/russia-khazaria-ukraine.html

Osnovni cilj Zelenskega je pobiti čim več Slovanov, Rusi pa so na obeh straneh (tudi Ukrajinci so Rusi). Dejansko je tam državljanska vojna.

Đid Zelenski, ki ga je na ablast pripeljal največji oligarh in predstavnih Chabada, Kolomojski, je starše izselil v Izrael, kjer jim je na palestinskih ozemljih kupil veliko vilo. Zase ima še eno na Floridi. To so uradni podatki.

O kokainu pa je treba uporabiti platforma BitChute. Tam je vse v sliki in besedi.

Navijanje za ene ali druge pove le to, da ste zabita drhal. In ker ste pretežno zabita drhal je to mlin na vodo vladajočim v Evropi, da so komot uvedli cenzuro in zapovedujejo, kaj sploh smete verjet. Žalostno je to.

ZDA niso večnacionalne v smislu večnacionalnih držav, npr. CH.

robi9, 05.03.2023 ob 16:04

Ne odpirati tistega, kar ne ustreza tvojim blodnjam, rečemo nojevsko tiščanje glave v pesek.

trolaj kolikor hočeš, dejstvo je, da se vsaka tema spremeni v merjenje komu nese dlje, kar mi je popolnoma nezanimivo. Če bi kdo objavil kakšna dejstva, koristno informacijo, ne rečem, če pride iz ruskih koncev, še bolje, kaj ima pa par rdečkarjev in zafrustriranih generalov iz zda za povedat mi pa dol visi. Objavljaš kar potrjuje tvojo vero, paranoja me pa ne zanima.

Jaz vem☝️, 05.03.2023 ob 16:15

Navijanje za ene ali druge pove le to, da ste zabita drhal. In ker ste pretežno zabita drhal je to mlin na vodo vladajočim v Evropi, da so komot uvedli cenzuro in zapovedujejo, kaj sploh smete verjet. Žalostno je to.

drži. žalostno se da folk, ki ne verjame svojim, ker je prepameten, verjame tujcem.

New Report

Close