Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelenski totalno izginil iz medijev 😀

Zelenski totalno izginil iz medijev 😀

Vsa pozornost zdaj gre Trumpu, volitvam, Musku in prenehanju vojn na svetu. Zelenko tega ne bo zdržal. Še vedno bo poskušal hujskati svet proti Putinu.

Amerika ga je ustvarila  pa uničila ga bo tudi  še pri lastnem narodu bo postal osovražen . Vprašanje , če bo lahko pravočasno pobegnil verjetno marsikdo špara zadnji šus zase in bi mu ga z veseljem poslal v smotano gofljo .

Še To .Lepo jim je Putin govoril naj ruse  Ukrajini pustijo pri miru zdaj , ko ne bo več pomoči se bodo začeli zavedati v kakem dreku so .

Putin je napadel Ukrajino. Poleg tega je problem v temu, da se gre za Rusijo, ki je ne zahodna in necivilizirana država. Imamo praktično isto situacijo, kot če nas bi napadala neka muslimanska država iz Afrike. Rusi so kot ortodoksni skrajneži enaki tem muslimanom.

Putin si priljubljenost gradi na teptanju pravic manjšin, istospolno usmerjenih in lgbt ljudi. To je barbarsko in neciviliziran početje.

Ponosni smo lahko na Ukrajince, ki se borijo proti tem ne evropskim barbarom z vzhoda.

Rusijo je treba nujno ustaviti in jo pahniti v propad. To bo najbolje za Evropo, ki ščiti človeške pravice manjšin in svobodo.

Zdaj mora nek medij ali kdorkoli objaviti pravo RESNICO glede vojne v Ukrajini. Ker so vsi avtomatično sovražili Putina pa sploh niso vedeli zakaj ga pljuvajo. Treba se je zavedati, da se zlo po svetu poskuša ustavljati, a bo še vedno vrelo na plano in satan bo delal še vedno probleme, sploh tam, kjer se veliko moli, kjer se ljudje zavedajo krivic in najbolj bodo napadani in osovraženi glasniki resnice in miru.

Odgovor na objavo uporabnika
Uničenje Rusije, 08.11.2024 ob 16:59

Putin je napadel Ukrajino. Poleg tega je problem v temu, da se gre za Rusijo, ki je ne zahodna in necivilizirana država. Imamo praktično isto situacijo, kot če nas bi napadala neka muslimanska država iz Afrike. Rusi so kot ortodoksni skrajneži enaki tem muslimanom.

Putin si priljubljenost gradi na teptanju pravic manjšin, istospolno usmerjenih in lgbt ljudi. To je barbarsko in neciviliziran početje.

Ponosni smo lahko na Ukrajince, ki se borijo proti tem ne evropskim barbarom z vzhoda.

Rusijo je treba nujno ustaviti in jo pahniti v propad. To bo najbolje za Evropo, ki ščiti človeške pravice manjšin in svobodo.

Kdo ti je plačal za tole ?

Grenivka422, 08.11.2024 ob 17:03

Kdo ti je plačal za tole ?

To piše kura

Grenivka422, 08.11.2024 ob 17:01

Zdaj mora nek medij ali kdorkoli objaviti pravo RESNICO glede vojne v Ukrajini. Ker so vsi avtomatično sovražili Putina pa sploh niso vedeli zakaj ga pljuvajo. Treba se je zavedati, da se zlo po svetu poskuša ustavljati, a bo še vedno vrelo na plano in satan bo delal še vedno probleme, sploh tam, kjer se veliko moli, kjer se ljudje zavedajo krivic in najbolj bodo napadani in osovraženi glasniki resnice in miru.

Ti dejansko ne veš za kaj gre? Nobeno sovraštvo. Gre za krajo zemlje. Gre za to, da če uspe rusiji ukrast zemljo bodo sledili drugi.

Še več vojn in garantirano tudi frčanje atomskih. To ni ruski afganistan in ameriški vietnam. Tu gre za to da se ne bo nihče več oziral na karkoli je bilo kdajkoli podpisano. Konec UN, itak je že praktično mrtev. In nenazadnje, ko se bo sprdnilo orbanu ali melonijevi, tudi konec Slovenije. Pa imaš  še par kandidatov na balkanu. Drži, amerikanci so nastavljali svoje marionete ampak po eni generaciji so jih domačini vrgli ven. Tole je pa čisto druga igra.

Kakorkoli Rusija nikoli več ne bo taka kot se jo nekateri spominjate. To je že zdaj samo neka obrobna kitajska provinca, poseljena z neciviliziranim ljudstvom. Vse kar je bilo tam vrednega od živeža je že davno spakiralo in šlo ven.Zelo težko se bo kdajkoli spet spravila na pot civilizacije kot jo poznamo mi.

Karikatura od putina pa itak nima nobene veljave. Če grozi in dela zdraho še ne pomeni da ima tudi moč.

Plačal? Izobrazi se sama, Ruska zakonodaja je zapisana tako, da se ne da zagovarjati, da to ni res. Preganjanje manjšin, istospolno usmerjenih, lgbt ljudi in ostalih v Rusiji je dobro dokumentirano.

Nihče me ni plačal za to, dovolj je, da sam vidim to situacijo in mi je jasno, da je Rusija isti gnoj kot nekatere Afriške muslimanske države.

To je borba civiliziranega sveta proti Ruskim in muslimanskim barbarom.

za Grenivko

gniloba ruske duše, 08.11.2024 ob 17:13

Plačal? Izobrazi se sama, Ruska zakonodaja je zapisana tako, da se ne da zagovarjati, da to ni res. Preganjanje manjšin, istospolno usmerjenih, lgbt ljudi in ostalih v Rusiji je dobro dokumentirano.

Nihče me ni plačal za to, dovolj je, da sam vidim to situacijo in mi je jasno, da je Rusija isti gnoj kot nekatere Afriške muslimanske države.

To je borba civiliziranega sveta proti Ruskim in muslimanskim barbarom.

Jaz sem kar precej dobro izobražena in za ta mon še preveč dobro razgledana, pop greznica mi ni oprala možgane. Vsem skupaj pa močno dela problem prave resnice. Rusija nič ne krade! Sama sebi bo ukradla? Potem tudi Srbija krade šiptarjem Kosovo? Res prava razgledanost.

EU nujno rabi enega Trumpa.

Grenivka422, 08.11.2024 ob 17:29

Jaz sem kar precej dobro izobražena in za ta mon še preveč dobro razgledana, pop greznica mi ni oprala možgane. Vsem skupaj pa močno dela problem prave resnice. Rusija nič ne krade! Sama sebi bo ukradla? Potem tudi Srbija krade šiptarjem Kosovo? Res prava razgledanost.

EU nujno rabi enega Trumpa.

Kakšne resnice?

Grenivka a zatiranje manjšin boš pa kar spregledala?

Putin je zlo, enako kot Hitler.

Vseeno mi je če se ne podpira lgbt ideologije, vendar pa je to kar se v Rusiji dogaja napad na lgbt ljudi in ne zgolj na ideologijo.

Kakšen človek si, da podpiraš takšno zatiranje manjšine te bom vljudno vprašal

Ne vem, kako je izginil z medijev, če je pa ravno danes povsod novica, kako je razglabljal z EU voditelji na Madžarskem. No ja, tisti, ki ste Facebook doktorji verjamem, da niste zasledili. Bo potrebno brati malo bolj resne medije.

No v tem primeru pa uporabi logiko, primerjaj kosovo in dombas. Bi ti prilepil en link pa vem, da se ti ga ne bo dalo gledat, tako da brezveze. Vseeno- ne moreš se zgovarjat na zgodovinske pravice, sicer bi se jaz moral odpravit v Celovec, ti pa v turčijo.

Slava zapohancu.☝️😁 Hudič bo, če se bo lasten narod spravil nanj. Zna bit grdo. Kolk ljudi je poslal v smrt pod močnim vplivom prepovedanih substanc…

Ursula pa tudi. Namesto da bi gospodarsko, moralno in etično reševala Evropo, je denar razmetavala za orožje in pumpala vojno znotraj ruskih zadev in bi kmalu priklicala bombe na vse nas. Ukrajina pač nima nič z Evropo. Z Rusijo pa ima, saj v njej živijo tudi rusi, ki želijo nazaj k Rusiji in je bila del sovjetske zveze.

modrivrag, 08.11.2024 ob 17:51

Slava zapohancu.☝️😁 Hudič bo, če se bo lasten narod spravil nanj. Zna bit grdo. Kolk ljudi je poslal v smrt pod močnim vplivom prepovedanih substanc…

Ursula pa tudi. Namesto da bi gospodarsko, moralno in etično reševala Evropo, je denar razmetavala za orožje in pumpala vojno znotraj ruskih zadev in bi kmalu priklicala bombe na vse nas. Ukrajina pač nima nič z Evropo. Z Rusijo pa ima, saj v njej živijo tudi rusi, ki želijo nazaj k Rusiji in je bila del sovjetske zveze.

preberi moj odgovor. Svetu se jebe za ruse in ukrajince, problem bodo meje ko bodo padale.

Zelenski in Ukrajina so zgodovina. Zdej so Trumpova leta.

A pol je Trumu že ratal končat vojno? To je blo pa res hitr, točno to kar je oblublal! Zdej smo rešeni, vsi!

Anonimno 2804, 08.11.2024 ob 18:01

A pol je Trumu že ratal končat vojno? To je blo pa res hitr, točno to kar je oblublal! Zdej smo rešeni, vsi!

No 10 januarja naj bi zalaufal posle, se pravi ajde rečmo do 13?

Je pa nekaj- se bo vsaj videlo kdo podpira koga in kdo je na čigavi plačilni.

Wd in ostali, dobro so vam lažnivi mediji sprali možgane. Boli vas patka za te meje, v sodobni zgodovini nobena država ni izgubila svoje meje. Je katera? Se pa trudijo ja.

Vsaka država ima svoj sistem in režim in kdo so eni kavbojci in butalci, da bodo komandirali svetu po svoje? Boli vas kita za neke manjšine. Rusija je zda trn v peti od nekdaj ! Rusija tudi nikdar nikogar ni napadla, zrežirane lažne novice so se zažrle v vaše žile. Isto krste z mrtvimi  v Bergamu v covid teror obdobju. Bolnice so bile takrat prazne. Vsi ste to kasneje že brali. Resnica je in še bo prišla na dan. Bo.

WD40, 08.11.2024 ob 18:38

No 10 januarja naj bi zalaufal posle, se pravi ajde rečmo do 13?

Je pa nekaj- se bo vsaj videlo kdo podpira koga in kdo je na čigavi plačilni.

WD40, kaj je pa pol tole? .https://www.youtube.com/shorts/jcNzoONhrmE

Zelenko je komedijant.

Igralec se bojo, da se popularnost konća.

Anonimno 2804, 08.11.2024 ob 18:44

WD40, kaj je pa pol tole? .https://www.youtube.com/shorts/jcNzoONhrmE

Tole je boj za točke. Brez veze se je kregat in brihtolirat. Jaz pravim samo, glejte širšo sliko in poskusi predvidevat kaj lahko potegne za sabo. Verjamem pa da je težko če imate čustva vpletena.

ta ponos si nekam zatlači, Ukrajinci so 8 let pobijali Rusko manjino v Donecku in Lugansku in jih pobili 15.000 !!! Bedak zabit, najprej se prepričaj kdo je začel. Šuntala ga je DEMOKRACIJA IZ ZDA- demokrati, ki so videli priložnost da zjebejo Ruse skupaj z židovsko mafijo ki v ozadju dela sranje po celem svetu. Putin je samo branil svoje rojake in dal vetra zelenemu palčku ki bo končal na vislicah- obesili ga bodo kar Ukrajinci sami, ki jim krade denar

New Report

Close