Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim njo, resno

Želim njo, resno

Želim njo, resno z resnimi nameni. Star sem 45 let iz Ptuja,imam dva otroka. Sem resni in nisem zatežen. Ni mi za iskanje preko razlicnih zmenskarskih strani, ker se tam placuje samo neka clanarina, resnih pa ni, zgolj avanturisti. Zivim v svoji hisi, kolikor se le da, rad sportam, hodiim v naravo, skrbim za okolico svoje hise, vse po svojih zmožnostih. Zelim njo resno, vsi imamo nekaj za sabo, otroci niso ovira, ampak spodbuda po necem naprej. Želim njo, ki je delavna, ki zeli skupaj kaj ustvarjat, se skupaj veselit in skupaj premagovat ovire. Ce te zamika, da se spoznama bom vesel, ni treba hitet, naj bo spontano, lahko klepet, nato spoznanje in lepo bo, v kolikor je kaj skupnih interesiv.

Lahko mi pišes tudi na mail:
[email protected]

Pa toliko si napisal pa spet nič pametnega ni za žensko ko to bere
Koliko mora bit stara?
Kaj pričakuješ od nje
Ali lahko ima otroke ali da je sama brez prtljage od prej?
Vsi moški vsepovsod enako pišete
Nic pa ne poveste kaj v resnici želite

🦉

Je napisano, da otroci niso ovira, ampak spodbuda, ce nekoga zeliš, je v oaketu, drugace ne sme bit. Starost, nekaj ket gir dil, ni ovire.
Kaj prucakujem ?
Da zna sprejemat, dajat in se dogovarjat in vsekakor da je idprta v sexu, da zeli kaj drugacnega, mikavnega, da ne razmislja kaj bi, ampak to pove in pokaze

Modra sova….kaj oa ti želiš, isces, pričakuješ ?

Delovna? Da ti pere kuha in lika? Kaj bi ustvarjal in kakšne ovire premaguješ teh letih? Nekaj drugačnega v seksu? S tem si povedal vse.

Ja, pa res swm povedal vse, a zgleda je tebi nerazumljivo, nerazložljivo……..zakaj le…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close